Beste Harry, Gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt Mirjam, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Alvast veel mooie kilometers gewenst in uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Hans, Wij bedanken u voor uw mooie beoordeling. Dat u onze service als uitstekend ervaart doet ons erg goed om te zien. Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Gabrielle, Bedankt voor uw positieve review. Daar doen we het voor. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Hartelijk bedank Henri, voor het invullen van deze mooie review. Wij stonden graag voor u klaar op het moment dat u bij ons was en zijn blij dat u de perfecte auto bij ons heeft gevonden! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij ons in Apeldoorn. Dat u zeer tevreden bent doet ons erg goed om te zien. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Dat alles dik in orde was op de dag van de afspraak is voor ons goed om te horen. Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt Hans, voor uw beoordeling. We zijn blij om te zien dat u onze service voor reparaties en onderhoud als goed heeft mogen ervaren. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Fons, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Kerine, Bedankt voor deze mooie review en het aanraden van onze vestiging. Wij zijn blij te zien dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Wij wensen u veel mooie kilometers en hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Geert, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed en vriendelijk geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Gefeliciteerd Marlies met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt Maarten, voor het delen van uw eerste positieve ervaring. We zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Benjamin, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij danken u vriendelijke voor uw feedback. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen om de situatie te bespreken. Wij zien u graag de volgende keer weer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Originele beoordeling
Beste Giel, Bedankt voor uw positieve review! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt Daphne, voor uw mooie beoordeling. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Wij hebben de handleiding voor u besteld en hebben een afspraak gemaakt om de ruitenwissers te repareren. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Paul, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Daar doen we het voor. We zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Bedankt Rob, dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We vinden het fijn om te zien dat u aangeeft goed geholpen te zijn. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega's. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Sandra, Gefeliciteerd met uw aankoop. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en alles naar tevredenheid is geregeld. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Beste Hugo, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
Hartelijk bedankt Hans, voor uw beoordeling. Daar doen we het voor! We zijn erg blij om te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld voor u bij ons op de vestiging. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Apeldoorn
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.