Fijne curcus
2 dag delen traning gevolgd. Fijne en goede duidelijke uitleg.
24 January 2025
Daan Pronk
Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 97 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De beoordelingen prijzen vooral de persoonlijke begeleiding en vriendelijke service. De leraren geven heldere uitleg en zorgen voor een pragmatische aanpak bij theorie en praktijk. De algemene ervaring is positief met aandacht voor examenklaar maken en voldoende ondersteuning.
2 dag delen traning gevolgd. Fijne en goede duidelijke uitleg.
24 January 2025
Daan Pronk
Zaandam
Kan goed leren en word leuk geholpen met leren en word goed uit gelegd
24 December 2024
Jeffrey
Markenbinnen
Werd super netjes behandeld kreeg te eten en drinken wat ik bij andere nooit kreeg heel gast vriendelijk en heb me theorie vlekkeloos gehaald top rijschool!
25 November 2024
Rayan
Zaandam
Uitstekende theorie cursus Het wordt duidelijk uitgelegd en ik begreep het meteen.
12 November 2024
Evander
Zaandam
Ik werd stapsgewijs overal in meegenomen, ik vond het eerst best veel maar overal was aan gedacht! Met het huiswerk wat je vooraf doorneemt + de begrippenlijst en dan tweedaags de cursus, is de stof onder de knie krijgen geen enkel probleem!
11 November 2024
Janalissa
Amsterdam
Ik heb goeie kennis mogen ontvangen en zij hebben mij goed geholpen en de dingen die ik moest weten laten zien.
8 November 2024
Isa
Zaandam
We kregen goede en duidelijke uitleg. Het tempo waarin alles werd uitgelegd was ook goed te volgen. Dus al met al is de theorie cursus echt om aan te raden:)
Jasmijn
Den ilp
Ik heb m’n theorie examen in een keer behaald door hun. Ik snapte alles ook erg goed door hun en alles werd ook goed uitgelegd.
Santiago
Tijhuis
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en mijn vragen werden goed beantwoord.
Chanita
Zaandam
Mijn dochter heeft zwaar dislextie Dankzij de rijschool heet ze het in 1 x gehaald. Echt supper
1 November 2024
Dennis
AMSTERDAM
Door deze dagcursus ben ik in een keer geslaagd. Je kreeg alle informatie die je nodig hebt en er werd veel verteld wat er in het examen kwam waardoor je goed voorbereid bent. Duidelijke uitleg.
1 November 2024
Luna
Koog aan de Zaan
Top mensen ze gaan heel goed te werk met je je kan heel goed leren via hun ik heb mijn theorie via hun gehaald en ga ook afrijden bij hun een echte aanrader!!!
29 August 2024
Erion
Zaandam
Zelfs op latere leeftijd strijd je voor een doel en met behulp van Theoriespeed is het me dan ook gelukt in één keer te slagen. Bedankt voor alles en ik waardeer en aanbeveel jullie bij iedereen aan .
28 August 2024
Angel
Zaandam
Ik heb onlangs de theoriecursus gevolgd bij Theoriespeed om mijn auto theorie-examen te halen en ben super tevreden! De theorie werd met een goed tempo en op een duidelijke manier uitgelegd. Door na het maken van de oefenexamens gelijk uitleg te krijgen, leerde ik ook waar ik op moet letten bij alle onderdelen, helemaal top!
27 August 2024
Donna
WORMERVEER
Hele fijne manier van uitleg en oefenen.
25 July 2024
Tara
Zaandam
Goede cursus alles wordt goed uitgelegd goede oefenvragen ben na de cursus direct geslaagd je mag ook aantekeningen maken dus dat is fijn
17 July 2024
Guven
Zaandam
Goed geregelde cursus. Als je gewoon normaal oplet, zie ik geen reden om niet je certificaat te halen m.b.v. deze cursus.
16 July 2024
Kaylin Compier
Zaandam
Zelf heb ik moeite gehad met mijn theorie de eerst of tweede keer te halen maar ik heb daarbij wel extra hulp gekregen bij de dingen die ik nodig had. Ook kon ik elke dag langs komen om extra examens te oefenen als ik dat wou. Dit heeft mij daarom ook heel erg geholpen om uiteindelijk mijn theorie te halen.
10 July 2024
Aminata
Bamba
Mijn ervaring is heel positief ik ben erg blij met de invloed die het op mij heeft gehad. Ik had het snel door.
21 June 2024
wendrishia
zaandam
Super netjes en meelevend
20 February 2024
Rayan
Zaandam
Theorie werd heel duidelijk uitgelegd en het zijn hele aardige vriendelijke mensen
20 February 2024
Imran
2 halfe dagen waren perfect kwa info
28 January 2024
daniel spil
Zaandam
Ik heb mijn. Theorie gehaald dankzij deze cursus en het was perfect
14 January 2024
Mert
Zaandam
Ik raad IEDEREEN om een dagcursus te nemen bij theoriespeed. De uitleg en het examens die ik heb gekregen van hen kloppen allemaal!!!
12 January 2024
Maamoun
Zaandam
ik heb voor mijn examen me rot lopen oefenen en door theoriespeed leerde ik het nog veel sneller en kreeg ik te zien hoe het CBR hun vragen kunnen gaan stellen :)
10 January 2024
chiel kramer