Niels van den Dool is een topadviseur!

Ik had veel vragen over mijn bestaande hypotheek. Niels heeft alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en eventuele andere mogelijkheden te onderzoeken. De communicatie met Niels was uitstekend. Altijd bereikbaar en Niels gaf een duidelijke uitleg zowel telefonisch als schriftelijk. Kortom: een hele prettige adviseur in dienst van NBG.

Een positieve, geldelijke ontwikkeling in onze financiële situatie.

Een snelle, duidelijke afwikkeling, samen met de NBG adviseur dhr. Marnix Barelds, voor een 2e hypotheek, om een deel van onze overwaarde op de woning op te nemen.

uitstekend

ik/wij hebben het contact met NBG als zeer prettig ervaren. Dhr. M. Barelds heeft ons alles duidelijk uitgelegd en bij vragen onzerzijds alle tijd nam om het uit te leggen, zonodig twee keer!

Helemaal top! Luisteren goed wat je wilt en denken mee

In het begin hadden we twijfels maar een mens is een mens en kan soms ook niet lekker in zijn vel zitten het werd toen opgepakt door een collega waarin we weer alle vertrouwen kregen en onze wensen begreep en er gelijk mee aan de slag ging top ervaring! Kan het iedereen aanraden

Score the goal!!!

Many thanks to Mr. Anwar who gave his best while working on my apartment purchase case. In situations where many would give up, Mr. Anwar focused on the specifics of the case and persevered in his work to achieve the goal. I will gladly recommend him to my friends and colleagues.

• Would you recommend us? Yes

Goed vooruit geholpen

Goed de instructies uitgelegd. Proces goed uitgelegd. Waarde woningen mee bepaald. Door het slijk getrokken en toch zijn werk gedaan. En uiteindelijk is er een woning beschikbaar gekomen. Lancer bedankt topper

Goed geholpen

Vriendelijke mensen super goed geholpen

Top ervaring

Ik ben heel goed geholpen een goede adviseur die over alles mee denkt en helpt. Goede service en begeleiding. En een snelle reactie bij vragen. Ben zeer tevreden.

Tijdens aan en verkoop bijgestaan door de heer Bob Reijs Hebben dit als zeer prettig ervaren zowel in de adviezen als in het begeleiden van de algehele papier winkel. Wat zeker als positief is ervaren was het snelle reageren op mail en andere vormen van communicatie. Wij zullen dan ook zeker hem aanbevelen.

Wederom geweldig geholpen

Dit is de derde keer dat ik ben bijgestaan door NBG voor de afhandeling van een hypotheek. Goed advies, snelle afhandeling voor een goede prijs.

begeleiding en advies als prettig ervaren

informatie en mogelijkheden met advies over een mogelijke hypotheek , duidelijk en informatief en bekeken vanuit ons perspectief. aan te raden.

Effectieve, prettige, snelle en positieve afhandeling van mijn hypotheekwensen.

Mijn aanvraag is op een effectieve, snelle, vriendelijke manier in behandeling genomen en heeft met een degegen advies tot een positief resultaat geleid,

Duidelijk en vriendelijk

Deskundige vriendelijke adviseur. Goed contact, snelle reacties.

zeer prettig

Het is een hele prettige groep en ze staan tot `s avonds laat nog klaar om je antwoord te geven op je vragen.

Een hele prettige samenwerking

NBG heeft mij geholpen met het opnemen van overwaarde van mijn huis. Hele prettige samenwerking gehad. Goede informatie ontvangen en zeer snelle afhandeling.

Zeer tevreden over mijn ervaring met NBG Hypotheken

Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van NBG Hypotheken. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen, en met zelfs de kleinste vragen kon ik altijd terecht. Ik kreeg telkens een helder, deskundig en passend antwoord, wat mij enorm veel rust gaf in het proces. De communicatie verliep vlot en prettig. Wat ik vooral waardeerde was het informele contact via WhatsApp, waardoor ik snel en gemakkelijk kon schakelen. Dat maakte de samenwerking niet alleen efficiënt, maar ook persoonlijk en laagdrempelig. Alles is verlopen zoals je hoopt dat het gaat. Kortom: ik zou NBG en mijn adviseur zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en toegankelijke hypotheekbegeleiding.

Mijn ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed,. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Claudia Admiraal is een uitstekend hypotheekadviseur: ervaren, helder, communicatief en vastberaden.

Claudia Admiraal is een zeer ervaren (doe-)adviseur, die met kennis van zaken en rust doorgaat tot het voor elkaar is. En dat in een respectabel tempo. Claudia heeft ons van meet af aan verhelderend en zorgvuldig meegenomen in het proces om onze hypotheek te wijzigen. Het resultaat is er: we hebben nu zowel de bestaande als een nieuwe hypotheek onder gunstige voorwaarden. De bank is akkoord en wij kunnen verder met onze plannen!

Goede vertrouwde service

Goede betrouwbare service en klantvriendelijk

Mogelijk is niet hetzelfde als verstandig: matige begeleiding ondanks goed eindresultaat.

Let op: bij NBG moet je vooraf een opdracht tekenen bij je thuis voordat ze aan de slag gaan. Daarmee zit je snel vast aan honderd procent van de advies- en bemiddelingskosten, ook als je je bedenkt of zaken anders wilt aanpakken. Mijn ervaring met onafhankelijke adviseur dhr. E.V. was wisselend. Wat mogelijk is, er is best veel mogelijk, is niet altijd wat verstandig is en dat onderscheid werd tijdens het traject onvoldoende gemaakt. Toen ik aangaf dat een grote consumptieve lening in mijn veranderende situatie en toekomstige plannen niet slim was, gezien de uiteindelijke kapitaalvernietigende kosten, werd daar nauwelijks op doorgevraagd. De reactie "Ik begrijp het niet meer" wekte bij mij niet de indruk van een adviseur die zich echt in mijn situatie wilde verdiepen. We kwamen uiteindelijk uit op een bouwdepot, wat inhoudelijk passend is, maar ik moest zelf veel uitzoeken en controleren. Inzicht in alternatieven kreeg ik niet vanzelf; dat kwam pas na herhaald vragen. Er werd vooral gestuurd op één richting en het voelde alsof er druk werd gezet om snel te tekenen. Ik ben uiteindelijk tevreden met het eindresultaat, maar het traject was frustrerend en kostte onnodig veel tijd, met veel heen-en-weer gemail. (Dat is wel handig dan je ook juridisch gedekt. Dus liever niet telefonisch) Wie waarde hecht aan transparantie, kritische meedenkkracht en overzicht in voor- en nadelen, raad ik aan goed na te denken voor je hier tekent.

Erg blij met de hulp van NBG!

De communicatie met Jasper verliep erg prettig en open. Door zijn hulp en deskundigheid is het gelukt om een woning aan te kopen!

Klantvriendelijk

Uitgebreid contact gehad over de mogelijkheden. En goed verder geholpen. Ze zijn eigenlijk ook altijd bereikbaar.

De service heeft mij echt ontzorgt

Heel fijn dat alle (moeizame) communicatie met de bank bij mij weg bleef en ik alleen duidelijke taal kreeg te horen

Snel, transparant en eerlijk

Goede communicatie. Eerste afspraak werd snel ingepland. Hebben door snel te schakelen snel de financiering rond gekregen. Erg tevreden.

Heel erg tevreden met de begeleiding van onze hypotheekaanvraag

We zijn ontzettend tevreden over de begeleiding bij het aanvragen van onze hypotheek. Omdat we voor het eerst een huis gaan kopen/bouwen, wisten we niet precies wat erbij komt kijken. Gelukkig nam onze adviseur uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en luisterde echt naar onze persoonlijke wensen. Dankzij zijn deskundigheid en betrokkenheid voelde het hele proces helder en vertrouwd aan. Een echte aanrader!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.