Heeft een totaal van 59 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews geven aan dat communicatie duidelijk is en adviezen realistisch zijn. De betrokkenheid en mensgerichte aanpak worden hoog gewaardeerd. Beschikbaarheid en snelle reacties komen meerdere keren terug in de feedback. Kortom, Punt Advocatuur levert een professionele en klantgerichte dienstverlening.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Empathie en betrokkenheid
Toegankelijk en responsief
Gebaseerd op 11 reviews
Snel, hart voor de cliënt, rechtvaardig
Ik heb Han Venema als een zeer prettige letselschadeadvocaat ervaren. Hij neemt alles uit handen, denkt aan aspecten waar jezelf geen weet van hebt en er zijn niet veel woorden nodig voor om de zaak helder te hebben. Wij hebben veel aan hem gehad en zullen hem ook zeker bij anderen aanraden. Dank Han!
11 June 2024
Nicole
Amsterdam
We zijn super geholpen , snelle reactie's op vragen.
Spontane en vriendelijke benadering.
11 June 2024
D G Smits
Spijk
Geeft nooit op. Hoewel dit soms wel eens beter kan zijn.
10 June 2024
Henk
Emmen
No nonsens, kundig en prettig in de omgang.
Wij doen al jaren zaken met Punt. Zijn altijd voorzien van goed advies en goede begeleiding.Betrokken mensen . Resultaten positief. Gewoon 100% tevreden!
11 May 2024
Janneke
Schoonoord
Buiten gewoon goed bijgestaan!
De heer Venema nam mijn schade zaak over en heeft mij tijdens de afgelopen maanden op persoonlijke wijze bijgestaan. Alle dingen werden goed doorgesproken en niets aan het toeval overgelaten. Ook had hij oog voor detail en dacht goed met mij mee. Mede dankzij de bijdrage van de heer Venema werd mijn zaak heel goed en ook in goede verstandhouding met de verzekeraar afgerond.
26 April 2024
Ank
Apeldoorn
Altijd snel en goed contact
Een fijne positieve ervaring. Heeft het maximale er uit gehaald en heb er altijd terecht gekund. Prettig contact met altijd een snelle reactie op vragen, mededelingen of opmerkingen. Neemt alle tijd voor je en legt geeft uitleg daar waar nodig. Voelde mij gezien en gehoord.
2 February 2024
Lotta
Annen
Snelle en heldere juridische adviezen!
Als een situatie juridisch beladen raakt, is het ontzettend prettig om snel over een solide juridisch advies te beschikken. Ik kan Han Venema van Punt advocatuur van harte aanbevelen.
11 January 2024
Jasmijn
Norg
Goede ondersteuning en top communicatie!
Han heeft mij erg goed ondersteund en geadviseerd!
8 January 2024
Angela
Klazienaveen
Oplossingsgericht in combinatie met fijn, laagdrempelig contact
Han heeft mij erg goed bijgestaan wat uiteindelijk voor een goede afhandeling heeft gezorgd.
9 November 2023
28 September 2023
Johnny Juurlink
Assen
fijne communicatie
Goed vakkundig advies, goede communicatie En een goede begeleiding. En zeer vriendelijk.
16 June 2023
Simon
Donkerbroek
Prettig en duidelijke samenwerking
16 May 2023
Ine
Emmen
Adequaat en oplossingsgericht samen gewerkt.
Heeft mij goed, duidelijk en snel geholpen. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
12 April 2023
Ernst
Emmen
Han voelde mij altijd goed aan
Han reageerde altijd positief op elke situatie, hij weet precies wat ik nodig heb om mij te steunen in de moeilijke situaties waar ik af en toe in verkeerde. tot slot heeft hij mij goed geholpen met de afhandeling, op de wensen die ik graag wilde.
9 February 2023
Jasper
Nij Altoenae
Altijd snelle reactie, fijne communicatie!
Fijn om zaken mee te doen, goede vlotte communicatie tijdens de gehele procedure.
Voor ons ook nog met een positieve uitkomst!
Zeker aan te bevelen.
17 January 2023
Solar Noord BV
Stadskanaal
Uitstekend afgehandeld
Behulpzaam en goed geïnformeerd over de gang van zaken en snel afgehandeld.
2 January 2023
Ayse
Almelo
Ik heb een goede ervaring met punt advocaten. Ze hebben mij altijd goed geholpen en kreeg snel een antwoord terug.
27 September 2022
Edwin
Wijnholds
Duidelijke communicatie, goed advies
Han weet waar hij over praat, reageert snel op zaken, is betrokken en geeft duidelijk en goed advies. Ik kan hem zeker aanbevelen als advocaat!
13 September 2022
Arjan
Schoonloo
Wij zijn zeer tevreden hoe alles in behandeling is genomen.
De zaak werd goed opgepakt en afgehandeld.
25 June 2022
Fam. De Blécourt
Klazienaveen
Een geweldig advocatenkantoor!!!
Deze advocaten zijn echte toppers: reageren erg snel, hebben een goed inlevingsvermogen, zijn zeer betrokken, accuraat en doen alles in goed overleg. Een aanrader!
2 May 2022
Pauline
Bergen op Zoom
Een super goede ervaring!
Heel toegankelijk, en fijne interactie!
Zeer tevreden over de samenwerking!
28 April 2022
Hetty
Schoonebeek
Ik heb in 2019 een auto ongeluk gehad, en Toen werd mij deze Advocaat aangewezen !
Ontzettend blij mee!! Goed vakkundig advies, goede communicatie En een waanzinnige begeleiding, en betrokkenheid. Al met al Top!!!
24 January 2022
Nicole
Emmen
Prima, snelle reactie en goed onderbouwd!
Prima, snelle reactie
Danielle
Betrokken
Fijne samenwerking gehad en nog steeds. Zowel Han als Dio luisteren goed naar je verhaal. Werken zeer zorgvuldig en zijn goed bereikbaar.
Al met al
Top kantoor
Stephan
Snelheid met resultaat
Han verstaat de kunst complexe vraagstukken in relatief eenvoudige brokken terug te brengen.
Arjan Schippers
Zevenhuizen