Had een stukje uit het aanrecht blad zijn geweest en is zeer professioneel gemaakt zeer blij
11 November 2023
Review overzicht
11 November 2023
Ilona
Brunssum
Helaas zijn de geplaatste strips verwijderd, liet los, vraagteken hoe dit mogelijk was langs jullie kant.
Beveelt niet aan
9 November 2023
H.
Noordwijk
Erg mooi geworden, wel heel duur voor en half uur werk. Prettige medewerker
8 November 2023
Marian
Enschede
Niets dan lof voor de zeer goede service. Keurig op tijd, zeer tevreden over de reparatie.
8 November 2023
Paulien
Dordrecht
Op tijd aanwezig. Snel en vakkundig.
7 November 2023
Thomas
Poortugaal
Keramiek tafelblad was aan de rand beschadigd en een grote scherf was eraf gesprongen. Na reparatie was de oorspronkelijke beschadiging niet meer terug te vinden. Reuze aardige reparateur die super netjes werkte. Hoop hem nooit meer nodig te hebben, maar bij een volgend ongelukje mag hij direct weer terug komen.
7 November 2023
Ton Annegarn
Ossendrecht
vakmensen die hun werk verstaan
Koos
IJsselmuiden
Sanifix in 1 woord, geweldig! Het bad in onze hotelkamer ziet er weer goed uit en dit heeft enorm veel onnodig sloopwerk of vervanging gekost, dank u wel hiervoor. Mochten wij weer zo probleem ondervinden dan weten wij u te vinden. Met vriendelijke groet, Chris C. TD Palace Hotel Zandvoort BV
Chris
Zandvoort
De niet al te grote beschadiging is super netjes gemaakt, je ziet er echt bijna niets van. Je moet echt zoeken. Monteur super vriendelijk en heeft alles schoon achter gelaten. Boven verwachting!
Linda
Sleeuwijk
Vriendelijk en kundig personeel, wel prijzig maar vervangen douchebak is prima uitgevoerd
Bert
Rosmalen
Heel vakkundig en snel gerepareerd.
Lia
Nieuw-Lekkerland
Zo goed als onzichtbaar gerepareerd.
5 November 2023
Aldwin
Sanders
Onze gietvloer was beschadigd, de expert van Sanifix heeft de vloer fantástisch gerepareerd, je ziet geen verschil met het origineel! Erg tevreden over de vakman!
4 November 2023
Rita
Den Haag
Heel fijn, netjes gewerkt met top resultaat
2 November 2023
Fabien
Heerlen
Heel tevreden over de service en het vakmanschap van Sanifix. Goed op de hoogte gehouden over de service afspraak. Voordat de reparateur arriveerde netjes gebeld over de verwachte aankomsttijd. Wij hadden een klein putje in onze nieuwe wastafel (keramiek). Dit is netjes hersteld en er is een goede uitleg gegeven. Iemand met kennis van zijn vak, dat zie je niet veel meer.
1 November 2023
Daniëlle
oosterhout
Super netjes op tijd netjes gewerkt iemand die zin heeft om er weer iets moois van te maken gaat door met werken drinkt staande koffie heel blij mee met het resultaat hopen dat we nu langer plezier van mogen hebben groetjes fam. Eykelboom camping t, zandt Alphen Brabant
30 October 2023
T.J. Eykelboom
Reeuwijk
Ons had een aantal flinke beschadigingen en de monteur van Sanifix heeft ons bad super mooi gemaakt. Hij is weer als nieuw!
29 October 2023
Evelien
Nijkerk
Onze tegel is erg netjes gerepareerd. De medewerker was erg aardig en heel netjes.
29 October 2023
Teunie
Wintelre
De monteur stond precies op de afgesproken tijd voor de deur en heeft de schade perfect gemaakt en alles netjes achter gelaten.
Sander
Rotterdam
Vakkundig en zeer vriendelijke man en mooi gerepareerd.. erg tevreden
C van Koppen
Capelle ad ijssel
Herstelling aan een bad is uitgevoerd zoals beloofd en het eind resultaat was zoals nieuw. Wachttijd Interventie had iets sneller mogen zijn... Maar ja vakmannen daar moet je geduld met hebben.
Bert
Oelegem
Heel goed geholpen, super aardige meneer en hij was heel eerlijk, super transparant over wat er ging gebeuren. En het belangrijkste, het is fantastisch gemaakt! Wij zijn zeer tevreden.
Anouk
Graft
Klantvriendelijke gedegen service.
Pedro
Koewacht
Wederom goed gevoel bij opname werk en offerte, uitvoering volgt
Ted
Hillegom
Zorgvuldig en netjes gewerkt met als resultaat een bijna onzichtbare reparatie waarvoor onze dank
27 October 2023
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
B2B, Overig
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.