Betrouwbaar, vriendelijk en goed bereikbaar
De aankoop van mijn auto verliep vlot en alles werd volgens afspraak uitgevoerd. Ze denken goed mee en zijn klantvriendelijk en betrouwbaar.
6 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 375 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve ervaring met Mulder Mazda. Klanten waarderen de vriendelijke service, duidelijke communicatie en snelle aflevering. Enkele opmerkingen gaan over kleine verbeterpuntjes, maar al met al blijft de tevredenheid hoog en het vertrouwen in het bedrijf is duidelijk voelbaar.
6 May 2026
Simone
Brunssum
Snel en goed geregeld allemaal
28 April 2026
fred
Spijkenisse
Aanschaf 2e hands KIA via Ard-Jan. Prima geadviseerd. Beste service!
21 April 2026
Laurens
Capelle aan den IJssel
Ik heb onlangs mijn 3de Mazda. CX5 in ontvangst mogen nemen. De service is top, vriendelijk, gastvrij, kan niets negatiefs verzinnen. Bij het ophalen van mijn nieuwe CX5 Homura, kreeg ik een uitgebreide uitleg van het grote en uitgebreide touch screen. Super.
20 April 2026
Frank
Heinenoord
een fijne garage ,met een goede uitleg ,en goede aflevering. met mede dank aan Yardi .
15 April 2026
peter
s,-Gravendeel
Al meerdere keren een nieuwe Mazda gekocht, altijd bij Mulder-Mazda. Waarom? Geen beloftes die niet worden nagekomen, geen verrassingen en geen verkoopgesprek waarvan je haren rechtop gaan staan. Gewoon eerlijk gesprek met iemand die open en eerlijk is over alle aspecten. En na de aankoop? Nooit gezeur, duidelijke afspraken en die worden altijd nagekomen en soms nog overtroffen ook.
7 April 2026
Ed
Sliedrecht
Voor ons de eerste keer naar mulder-Mazda. En wat een fijne ervaring en zo behulpzaam en mee denkend. Ik kan zeker iedereen aanraden om eens hier te gaan kijken, want er is genoeg keuze. Kijk zeker eens op de site wat ze allemaal te koop hebben staan.
4 April 2026
M
Middelharnis
Goede en duidelijke afspraken. Vriendelijke, kundige verkoper en vriendelijke/behulpzame receptioniste met lekkere koffie.
3 April 2026
Leen
Ridderkerk
Vriendelijke verkoper. Snelle levering en alles goed uitgelegd.
17 March 2026
Greet
Barendrecht
De service rondom de aanschaf van onze Mazda hebben wij als zeer prettig en klantvriendelijkheid ervaren. Duidelijke en nette oplevering van onze auto.
12 March 2026
Michel
Leiderdorp
Wij waren toe aan een andere auto. Niet alleen de kwaliteit van Mazda maar ook zeker de professionaliteit en vaardigheden van Dashyll hadden ons snel overtuigd. Wij zijn heel fijn geholpen en vonden het een aangename ervaring. Dashyll bedankt!
24 February 2026
Sjaak
Barendrecht
De verkoper was aller aardigst, nam alle tijd om alles uit te leggen. De auto is prachtig en we zijn er heel blij mee. We zijn echte Mazda fans en ook zeker fans van Mulder Mazda Rotterdam zuid. Dank dat het kopen van onze Mazda voelde als een feestje!!
23 February 2026
Mieke
Hoogvliet Rotterdam
Netjes geholpen met goed advies
18 February 2026
Jan
Naaldwijk
Wij zijn keurig ontvangen met een heerlijk kopje koffie en er word ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en wat er allemaal mogelijk is. De auto word netje en opgepoetst opgeleverd. Fijne garage om naar toe te gaan.
13 February 2026
Kees
Roosendaal
Was niet van plan om een nieuwe auto te kopen maar door de aanbiedingsactie hebben we toch een leuke nieuwe auto.
10 February 2026
Theo
Zuid-Beijerland
Fijn geholpen bij de aanschaf van een MX30. Kwamen zonder afspraak langs op zaterdag, maar ondanks de drukte netjes geholpen. Auto is top, wacht alleen nog op een mailtje met daarin een tegoed voor een APK in ons eigen dorp Waddinxveen.
4 February 2026
Martijn de Haas
Waddinxveen
Contact is prima, afspraak nagekomen,
4 February 2026
Ernst
Ridderkerk
De eerste contacten met Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid waren goed. Fijne communicatie via mail en Whatsapp, Voldoende goed gevoel gekregen om ook langs te gaan voor een proefrit. De auto stond klaar en het heerlijke kopje koffie ook. Na de proefrit snel tot zaken kunnen komen en de koop kunnen sluiten. De aflevering verliep vlot, helaas niet alle punten die we tijdens de koop waren overeengekomen zijn afgehandeld. Tijdens het naar huis rijden deed zich een storing voor die gerelateerd is aan het niet nakomen van de gemaakte afspraken. Hiervoor moet ik zelf een garage in de buurt zoeken omdat de afstand tot Barendrecht te groot is om "even" langs te rijden. De komende tijd zal laten zien of ik Mazda Mulder echt aanbeveel als garage.
2 February 2026
Jurgen
Amstelveen
De nieuwe auto is afgeleverd en alles is prima verlopen. Het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. De auto rijdt lekker en voldoet aan alle verwachtingen.
27 January 2026
Mitchell
Krimpen Aan De Lek
Geweldig hier weten ze nog waardering voor de klant alles Perfect geregeld zijn in breda geweest maar in Barendrecht zijn ze op en Top vriendelijke nogmaals Yardy harte dank Groetjes M kuijpers Raamsdonk
23 January 2026
M KUIJPERS
Raamsdonk
Nieuwe Mazda 2 Centre Line gekocht bij Mulder-Mazda Rotterdam Zuid voor een concurrerende prijs, Netjes en goed geholpen, levering van auto twee keer uit moeten stellen in verband met het slechte weer, daar was duidelijk begrip voor. Wij zijn tevreden met de tot nu toe gereden kilometers. Een fijne auto.
21 January 2026
Leon
Roosendaal
Aflevering ging volgend afspraak, snel en soepel. Tot de volgende!
16 January 2026
Alex
Regio Zuid-Holland
Vriendelijk geholpen. Veel informatie gekregen. Mooie auto gekocht.
13 January 2026
Di
Oegstgeest
Yardi heeft ons enorm goed geholpen met het aankopen van onze eerste nieuwe auto. We reden al een Mazda, maar wij wilde graag een nieuwe. We zijn uiteindelijk voor een donderblauwe Mazda CX-60 gegaan en het is een feestje om in te rijden. Yardi en zijn collega Robert hebben er voor gezorgd dat we alles voor het einde van het jaar rond konden krijgen en zijn daar heel blij mee.
13 January 2026
Willemijn
Den Haag
Ik heb mijn Mazda CX-60 bij garage Mulder gekocht en kan alleen maar heel erg tevreden zijn. De service is hoog en de medewerkers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. De aflevering van de auto was goed verzorgt en de auto zelf is prachtig. Tot slot kun je altijd nog gaan voor de heerlijke Bonbons bij aflevering.
9 January 2026
Geert
Barendrecht
Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.
Kamerlingh Onnesweg 28
2991 XL Barendrecht