Zeer goede service

Zeer goed geholpen, geen gedwongen sfeer en zeer gemoedelijk. Stefan is een wereld gozer en stond klaar om antwoord te geven op al onze vragen. Komen ook in de toekomst zeker terug.

Topdealer, mi beste van Nederland

Vanaf het aanbod gesprek, uitstekende ervaring. Nette en terzake dienende offerte. Daarna snel geregeld inclusief onze bijzondere wensen. Auto werd binnen 5 weken afgeleverd. Een plaatje deze Cx60. Deskundige en zeer prettige aflevering van de auto. Deze bevalt uitstekend. Wij gaan van veilige reiskilometers uit. Bij Mulder-Mazda wordt je altijd gastvrij ontvangen. Ook de komende jaren onze dealer Ga zoon door, groeten janst

Vriendelijk, professioneel, meedenkend en mooi product

Laagdrempelige benadering, komt afspreken na, goeie inruilwaarde, vriendelijk personeel, professioneel, meedenkend en Mazda is een mooi product en van deze tijd.

Warm, kwalitatief en servicegericht!

Vriendelijke mensen die er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.

Fijne auto, keurig afgeleverd.

Heb mijn vrijwel nieuwe Mazda CX30 opgehaald bij de vestiging in Barendrecht. Keurig gepoetst. Werd na enige wachttijd fijn geholpen door stagiair Rick. Samen hebben wij nog wel de gegevens van de vorige eigenaar verwijderd inzake de AVG wet. Inmiddels een weekje vakantie met de CX30 in Drenthe achter de rug. Was een Citroen turbo diesel gewend die een groot koppel bij lage toeren dus dan al veel trekkracht heeft. Sleep soms zware aanhangers. Deze CX30 moet je wel flink in de toeren jagen als je het vermogen wilt gebruiken maar dan gaat ie er wel als een speer vandoor.

Goede uitlegging aankoop nieuwe auto

Top service

Bij de aankoop van onze nieuwe Mazda CX30 e-Skyactiv-x 200 Takumi werden wij geadviseerd door Rick. Door zijn kennis van zaken waren wij vrij snel klaar met de samenstelling van de wagen. Alle door ons gevraagde opties waren mogelijk. Tussen het zetten van de handtekening en de aflevering waren er nog een aantal vragen die wij zonder probleem konden stellen aan Rick. Zelfs in de avond beantwoorde hij de mail. Wij zijn super tevreden over de begeleiding van de aankoop.

Rustig, vriendelijk en duidelijk

Rustig, vriendelijk en duidelijk

Mijn eerste Mazda die ik zakelijke gebruik met tot nu toe een prima ervaring.

Een prima keuze die ik heb gemaakt na 30 jaar in Europese auto's te hebben gereden. Het is vooral wennen en dan met name de instellingen van de auto en de navigatie. Wil heel graag hier nog een afspraak voor om de juiste instellingen erin te krijgen. Met als grootste aandachtspunten de navigatie/ dag en nachtmodus / filemeldingen/vertragingen.

Voldoende.

Als je een nieuwe auto komt ophalen zou je ‘wat ‘ meer mogen verwachten van deze gebeurtenis . Wij vonden het een koele afhandeling ! Jammer !

Goede service en klantvriendelijk

Er vriendelijk en professioneel geholpen. Ook met extra vragen en aanvullende producten (glas coating en alarmsysteem) goed geholpen en voorzien van oplossingen. Was weer zeer tevreden over het contact, aanschaf en aflevering.

Zeer prettig en meedenkend aan de klant

Al sinds 1990 vaste klant bij Mulder en bij elk bezoek nog altijd een prettige sfeer, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. Alles is en blijft tot in de puntjes verzorgd, ondanks het feit dat deze dealer een enorme groei (vier extra vestigingen erbij) heeft gehad de laatste 15 jaren.

Goede service, zeer klantvriendelijk

Vriendelijke begroeting, goede service, deskundigheid, er wordt de tijd voor je genomen.

Dik tevreden!

We zijn op een klantvriendelijke en prettige manier geholpen en super tevreden met onze Mazda CX5!

zeer klantvriendelijk

Hele fijne, goede ervaring bij het kopen van de Mazda CX3. Na het rijden van een proefrit, duidelijke afspraken gemaakt. Professioneel geholpen door een zeer kundige en aardige Rick Kleinjan. Ook bij de aflevering niets dan lof.

Goed ontvangen en Top geholpen

Aardige verkoper en duidelijke uitleg als de toekomstige service ook zo is ben ik 100% Tevreden

Deskundig, klantvriendelijk, gewoon goed dus.

Afgelopen week mijn derde nieuwe Mazda CX5 in gebruik genomen. Dit keer de uitvoering Homura. Ik ben al bijna 10 jaar klant bij Mulder en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen. Ook deze keer bij aflevering een uitgebreide instructie van alle nieuwe snufjes. Een pluim voor verkoper Chris.

Echt top!

Super geholpen! Alles netjes uitgelegd en hij stond er netjes bij. Communicatie is goed, over alles wordt netjes gemail of gebeld. Ben dik tevreden!

Klantvriendelijk en deskundig

Ik ben zeer positief. Heb 40 jaar vw gereden, maar ik ben om. Heb nu een Mazda CX5 En ben aangenaam verrast. En de verkoper was top

Net bedrijf met vriendelijke mensen

Fijn geholpen en goed meegewerkt om snel weer een auto te hebben.

Heel goed geholpen, vriendelijk en deskundig personeel.

Uitstekende service.

Top auto

Ik werd super goed geholpen in Barendrecht door Stefan Snijder. Al mijn vragen naar behoren beantwoord en ook de telefonische vragen en via de app. Hij hield mij goed op de hoogte wat de status was. Alles was super verzorgd

Nette aflevering en service

Ik ben tevreden over de communicatie en service. Enige puntje is dat ze me zouden terugbellen over de aflevering maar dat heb ik zelf de volgende dag gedaan.

Correct

Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.