Goed geholpen en mooie auto geleverd

Bij het kopen van een jongere mazda ben ik goed geholpen door de verkoper. Ook een nette prijs voor mijn oude mazda gekregen. Tijdens de oplevering bleek dat alles gedaan is zoals afgesproken en zelfs een beetje meer (2 nieuwe banden). Ook de na service (1 spiegel klapte niet in) ben ik goed geholpen. Fijne zaak om een auto bij te kopen.

Heel goede ervaring.

Hele goede ervaring. Goed geholpen door Chris.

prima auto gekocht

We hebben de auto nog maar kort dus valt er niet veel over te vertellen anders dat hij prima rijdt. Hij is wel mooi gepoetst aan de buitenkant. maar onder de stoel zit zoveel stof dat daar in ieder geval niet schoongemaakt is. Over de verkoop zelf geven wij aan dat wij over de handelwijze van de verkoper een nare bijsmaak overhouden. Ook ten aanzien van zijn kennis van zaken zijn wij niet overtuigd van de juistheid van zijn informatie. Ook gaf hij aan dat het niet kon kloppen dat er 40K aan kilometers was gereden zonder onderhoudsbeurt. Toch is dat wat er staat in het onderhoudsboekje. De afdeling sales vond ik slecht telefonisch bereikbaar. De ontvangst in de showroom was echter hartelijk en de afspraken zijn in belangrijke mate goed nagekomen.

Professioneel

Bij elke stap, vanaf het moment van het aanvragen van de proefrit, werd ik zeer professioneel geholpen. Reacties waren snel en volledig en het contact was zeer plezierig.

Goede ervaring

Fijn geholpen door Yardi

Fantastisch geholpen door klantvriendelijke dealer

Onze nieuwe Mazda was een beetje een pechgeval. Storing in de accu vanuit de fabriek. Dit is meteen opgepakt. De monteur heeft zijn vrije tijd opgegeven om dit zsm voor ons op te lossen, zodat we na even geduld nu met veel plezier in onze fijne nieuwe Mazda kunnen rijden. Mulder Mazda is goed bereikbaar en iedereen weet wie je bent. Je voelt je er welkom en iedereen leeft mee. Wij zijn blij dat we onze auto hier gekocht hebben en blijven zeker klant de komende jaren.

Vriendelijk personeel en prima service

De ontvangst is altijd vriendelijk en men denkt met je mee als je met een probleem komt. De levering van onze laatste auto stond onder tijdsdruk, maar er werd alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen.

Goed!

Ik ging mijn nieuwe auto ophalen. Keurig ontvangen met een bak koffie en water. Het was druk in de showroom waardoor ik even moest wachten. Door wat onderbezetting moest de medewerker een stapje bijzetten om alle klanten in de showroom tevreden te houden. Volgens mij ging dat goed! (in mijn geval wel). Auto stond netjes onder een kleedje en ik mocht mijn eigen auto onthullen. Na wat programmeerwerk van de vele functies in de auto en uitleg van de medewerker was het hele proces klaar, dat prima verliep, en werd ik netjes uitgezwaaid op weg naar vele fijne kilometers in mijn prachtige CX-80!

we wilde graag een Mazda CX30 kopen ,beetje rond gekeken ,toen mailtje naar Mulder gestuurd ,en gelijk een positieve reactie ,een offerte opgevraagd en weer gelijk een reactie.Toen via de app even gebeld met Yardy en de inruil prijs was snel en goed ,dus wij naar Mulder in Rotterdam om een stukje te rijden in de mooie Mazda CX30 Een geweldige auto gelijk gekocht ,Yardy de verkoper is gewoon heel erg goed ,vriendelijk en relax ,doet niet moeilijk ,maar het belangrijkste is hij reageert heel erg snel als je iets vraagt .Wel anders meegemaakt ,dus we raden iedereen aan om naar Mulder in Rotterdam Zuid te gaan .(en vraag naar Yardy ,hahaha)

Top service!

Vanaf het moment dat wij de proefrit zijn gaan maken tot aan de aflevering van onze auto hebben wij een hele goede service ervaren. Erg ongedwongen maar toch ook erg behulpzaam. Kortom, top service!

Perfecte service

Stefan Snijders heeft ons perfect geholpen. Altijd even meedenkend en bereid om mee te denken.

Mooie auto

Blij met cx60 na 4 keer de cx5. Vond alleen de uitleg bij aflevering erg sumier begrijp dat niet alles uitleggen is.

uitstekend

goede ervaring

Wij zijn goed geholpen door verkoper Chris, hij nam ruim voldoende tijd voor ons en gaf goede uitleg, we zijn zeer tevreden.

De aankoop en aflevering verliepen vlot.

Het enige minpuntje was dat achteraf pas bleek dat er een ander type autoalarm in moest, waardoor er een extra kostenpost bij kwam. Mazda deed immers zelf het aanbod om naar een duurder automodel te gaan, waardoor dit een belangrijk element is om mee te nemen in de afweging. De klant moet hier vooraf op gewezen worden om achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Als ik dit had geweten, dan had ik nog steeds het aanbod aangenomen. Dat was namelijk erg goed. Verder ben ik dik tevreden met deze auto.

Klantgericht maar aflevering kan beter

Dit was voor mij de tweede keer dat ik een nieuwe Mazda CX60 in ontvangst mocht nemen bij Mulder Mazda, omdat de vorige niet voldeed aan de verwachtingen die door Mazda waren geschetst. Mulder Mazda heeft vervolgens een persoonlijk aanbod gedaan en daar, naar mijn ervaring, veel energie in gestoken om mij als klant alsnog tevreden te stellen. Dat is grotendeels gelukt. Bij de aflevering werkte de introductie-/showruimte helaas niet, net zoals bij de eerste CX60-aflevering. Wij zijn nog steeds benieuwd naar deze ervaring. Ondanks de eerdere klachten en de uitgebreide correspondentie met Mazda Nederland en Mulder Mazda had ik bij de aflevering op zijn minst een bloemetje of een excuus verwacht. De verkoper die mij hielp was bovendien niet volledig op de hoogte van mijn dossier, wat ik jammer vond. Daarnaast voldeden enkele opties niet aan mijn verwachtingen. Zo worden de dorpelinstaplijsten alleen aan de voorzijde verlicht, terwijl de achterste lijsten niet zijn aangesloten. De monteur (die zeer deskundig over kwam) heeft laten zien dat dit bewust zo is ontworpen. Gezien de hoge aanschafprijs had ik echter verwacht dat de verlichte lijsten op de bedrading van de auto zouden zijn aangesloten, in plaats van op twee knoopcelbatterijen. Ook de deurverlichting met typeprojectie is uitsluitend aanwezig aan de voorzijde, terwijl ik had verwacht dat dit eveneens aan de achterzijde zou zijn toegepast. Hopelijk krijg ik nog een reactie op het bovenstaande.

Alles was top geregeld.

Was goed geregeld Ga zo door.

Mooie zaak en goede service

De auto is netjes afgeleverd,zelfs toen we te laat waren. De auto stond er netjes bij en de verkoper (Robert) heeft ons netjes behandeld.

Ontspannen verkoop , duidelijk uitleg

Vriendelijke verkoop geen opdringerig heid, goed gevoel Auto geleverd volgens plan

Wat een leuke ervaring!

Wij hadden al jaren het plan om een recente Mazda MX-5 te kopen. Wij wilden dit wel graag bij een autodealer doen. De eerste locatie waar wij terecht kwamen was Mulder Mazda in Barendrecht. Wij werden ontzettend enthousiast ontvangen! Proefrijden was geen probleem (de auto stond al klaar!) en wij kregen een goede prijs voor onze Toyota terug. De koop was snel gesloten en de aflevering was een leuke ervaring! Kortom: een erg fijn bedrijf!

Zoals gewend

Keurig aanbod, goede afhandeling,descending en attent personeel

Minpuntje was dat ik bij het opbellen vanwege drukte insprak op een bandje , de belofte kreeg teruggebeld te worden. Maar dat gebeurde niet. Ik ben niet van aanbevelen of afbranden. Ieder heeft zijn eigen ervaring

Heel erg vriendelijk geholpen en service is top!

Vanaf binnenkomst en tot aflevering auto’Heel erg vriendelijk geholpen en deskundig advies gekregen.Bij aflevering auto was alles top! Alles netjes volgens service gedaan. Nogmaals bedankt voor m’n nieuwe auto. Heel erg blij mee!

Zeer goed en goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen . Ben tot heden ook zeer tevreden met mijn auto . Alles is ook perfect afgewerkt. Ik ben nogmaals zeer tevreden.

geweldig geholpen

Mijn ervaring met Mulder Mazda zijn positief pas mijn 2e Mazda CX60 aangeschaft, de eerste met wat kleine minpuntjes maar altijd stonden zij klaar op het op te lossen. Mede dank zij de positieve en meedenkende Stefan Snijders overgegaan voor een nieuwe 2025 model en tot nu toe zeer tevreden .

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.