Netjes alles thuis bezorgd

Snelle levering en manco zeer goed opgelost

Product was makkelijk en snel te bestellen. Van de 11 dozen 1 met afwijkende maten en 2 met een afwijkende inhoud. Na melding hiervan direct opgepakt en keurig opgelost!

Prima bedrijf

Moeilijk om stoeptegels te bestellen en niet meteen gigabezorgkosten te betalen. Bij jullie waren bezorgkosten vanaf €100,- gratis, echt super want ook de tegels waren netjes geprijsd.

Snelle levering, leuke actie in december zonder bezorgkosten

Snelle en vriendelijke service.

Big bag sier steentjes besteld. Mooi product , netjes afgeleverd.

Prima product en accurate verzending. Wat wil een klant nog meer?

Erg goed

Goed geholpen door hun en ook dat de bezorging bedrijft na liet om te communiceren kon hun vertellen hoe en wanneer Spullen die ik besteld heb erg mooi

Product besteld en snel geleverd. Tevreden klant.

Superblij!

Betonnen u-elementen besteld voor in de achtertuin. Nog nooit van deze webwinkel gehoord, maar ze hadden wat ik zocht en de prijs was goed. Ik kreeg gelijk te horen wanneer het bezorgd zou worden. De verdere communicatie was goed. De chauffeur stond op de afgesproken datum en tijdstip voor de deur en was ook niet te beroerd de elementen helemaal tot in de achtertuin te rollen! Al met al een prima ervaring en absoluut 5 sterren waard!

De complete bestelling wordt vlot geleverd.

De website om de bestelling te doen is duidelijk. Je kunt gelijk de dag aangegeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Op de dag zelf is de tijd van levering via track&trace te volgen. Telefonisch zijn ze goed te bereiken.

Geweldig bedrijf!

Altijd goede producten en op tijd geleverd! Laatste bestelling was zelfs een dag te vroeg! Echt super!

Makkelijk te bestellen snelle levering

Alles geleverd zoals besteld en op afgesproken dag. Wel geen bericht gehad over tijdblok van levering, maar na een telefoontje werd me dit wel verteld en excuses hiervoor aangeboden. En de levering werd ook in dit tijdblok geleverd. Was een zware vracht, maar chauffeur heeft alles netjes afgeleverd en op aangewezen plek geplaatst. Zal er zeker in de toekomst nog meer bestellen al ik nog iets nodig heb.

Niks op aan te merken

Snel geleverd, product was netjes afgeleverd. Zaten geen kapotte stoeptegels tussen. Geheel prima.

Heel erg goed

Alles werd op tijd afgeleverd

Snelle levering zoals beloofd

Haardhout besteld, goede kwaliteit, zeer droog en weinig roetvorming. Ondanks tekorten in haardhout binnen de beloofde termijn geleverd, dus erg tevreden.

Snelle levering, prima service.

Goede website, eenvoudig om te bestellen en snelle levering. Klantenservice goed te bereiken en snelle reacties op vragen. Top!

Een fijn bedrijf met snelle levering en een uitstekende service! Een aanrader. Top!!

Snel en duidelijk!

Scherp geprijsd en snel geleverd. Zonder bezorgkosten en dat is bijzonder voor een lading tegels! Super aardige chauffeur die met truck en oplegger bereid was om achterom te rijden.

Superblijmetmeplankjes

Ziet er netjes uit allemaal is bestemd voor binnenbekleding camperbusje

Erg tevreden!

Goede service (werd netjes gebeld door een fout van mezelf) snelle en scherpe prijs bezorging ten opzichte van andere leveranciers! Verder een prima product en dat voor een scherpe prijs! Levering goed te volgen en mooi op tijd binnen het tijdvak! Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen!

In een woord, geweldig!

Wij waren op zoek voor ons nieuwe huis, voor iets op de muur. Naar lang zoeken (Google), wisten we wat we wilden (leer op de muur van Enzo Pellini in de kleur ebony) en onze zoektocht is begonnen. Uiteindelijk bij Hello Home uitgekomen, waar we nog hebben kunnen profiteren van de black friday deal. Dat scheelde nog aanzienlijk! Het leer werd uiteindelijk nog een dag eerder bezorgd dan aangegeven. Wij zij er zeer blij mee!

Keurige service en komt afspraken na

Mooie prijs en snele levering!

Super!

Op de website vond ik precies wat ik zocht. De bestelling was zo geplaatsts en de levering was ook snel. Zeker om aan te raden!

Duidelijk, snel en perfect hout!

Bij het plaatsen van de bestelling is alles duidelijk. Het kon daarna snel geleverd worden en heel fijn dat je zelf de dag kon kiezen! Het hout is perfect! Stinkt niet en rookt stukken minder dan het hout bij de bouwmarkt! Echt een aanrader dus!

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.