Levering toch met grote 18m lange oplegger i.p.v. bakwagen. :-(

Bedankt voor de levering van de wallblocks, keurig op tijd geleverd. Aangezien ik van plan om de voortuin op mijn gemakje aan te leggen had ik gehoopt dat ze netjes in mijn voortuin zouden worden geplaatst. Ik heb een aantal keren specifiek aangegeven dat de levering met bakwagen plaats zou moeten vinden en ook uw antwoord geeft aan dat dit geregeld is. Op de avond voor de levering word ik gebeld door de chauffeur met de vraag of hij iets eerder mag komen, waarop ik heb geantwoord dat dit geen probleem is en ik ook hem vraag of hij het levert met een bakwagen. De chauffeur bevestigt dit. En jawel, klokslag 7 uur, zoals afgesproken, een heftruck voor de deur want de 18 meter lange oplegger kon de straat niet in. Duh! “Oh nee in je tuin kan niet, ik zet ze wel op de stoep tegen je tuin aan.” De walblocks zullen nu dus voor een geruime tijd (zoals ik al zei, op het gemakje) een deel van het trottoir blokkeren. Ach, zolang er geen rolstoel langs moet is het geen probleem. Waarom had ik dit al verwacht?

We zijn tevreden

We zijn tevreden over de bestelling en over de bezorging

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Ellis. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de bestelling en de bezorging. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snelle levering.

Bestelling is netjes afgeleverd en op de juiste plek neergezet.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Bram. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de levering van je bestelling. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Alles netjes bezorgd

Enigste nadeel was dat de bestelde grind wel erg grof was. We hadden wat fijner verwacht.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Jan. Wat jammer dat het bestelde grind niet helemaal naar je verwachting is. We hebben gezien dat je Basalt Brokjes hebt besteld. Misschien was Basalt Split 16-32mm een optie geweest, deze is minder grof. Wij hopen dat je toch nog veel plezier hebt van je bestelling. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Goede service en aan afspraak gehouden en netjes afgeleverd

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Hilbert. Fijn dat je tevreden bent met onze service en bezorging. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snelle levering

Snelle en nette levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Sald. Heel fijn dat je tevreden bent met onze snelle en nette levering. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Toppers

Goedproduct voor mooie prijs netjes opgebeld voor de levering en als de order geplaatst is en vriendelijk topper dus

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Jeroen. Van zo'n beoordeling worden we blij. Top! We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Zeer goed bedrijf

Zeer tevreden over dit bedrijf Goede prijs kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie review Daniel. Veel plezier met de wallblocks! We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snelle levering en mooier produkt dan op internet

Zeer mooie ilex piramide bovendien zeer prettige levering door een zeer vriendelijke chauffeur.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Gerrie. Fijn om te horen dat je onze chauffeur als zeer vriendelijk hebt ervaren. We gaan het zeker doorgeven. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snel geleverd

Waren niet thuis ,werden netjes gebeld door de chauffeur waar hij de stenen neer kon zetten.was netjes geregeld

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Harmina. Wat fijn dat alles netjes en naar je wens is verlopen. Wij hopen dat je ook blij bent met je bestelling. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Alles perfect van bestelling tot en met levering

Alles perfect van bestelling tot en met levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Ton. Wat fijn dat alles zo perfect is verlopen. Daar doen we het voor. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snelle levering

Onlangs stapelstenen besteld. Vriendelijk te woord gestaan na een vraag. Assortiment en voorraadaantallen staan duidelijk op de site van Tuinvisie. We zouden er zo weer bestellen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Karin. We zijn blij met zo'n beoordeling. Wij hopen dat jij ook blij bent met de wallblocks. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Goede kwaliteit met een scherpe prijs.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Arnold. Fijn dat je onze prijzen kan waarderen. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Snel en goed ontvangen

De bestelling was heel goed ingepakt en snel bezorgd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Shano. Goed om te horen dat alles goed is gegaan met de bezorging. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Helemaal blij !!

Prima verlopen, perfecte bezorging met kooiaap op een moeilijk bereikbare plaats, helemaal goed !!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen met de bezorging. Daar worden wij ook blij van. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Makkelijk online te bestellen.

Makkelijk en snel online te bestellen. Wordt via mail goed op de hoogte gehouden over datum en tijdstip van levering. Wel jammer dat het ophoogzand uitverkocht was.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Çanci, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze website en service. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Reageren snel en telefonisch goed bereikbaar. Leveren goede kwaliteit erg tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Suzanne, Fijn dat je zo tevreden bent met onze producten en service. We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Goedemorgen service en lekker vlot bezorgd voor de deur.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Shurley, Wij worden blij van zo'n beoordeling. Top! We zien je graag terug op Tuinvisie.nl

Prima...!

Niet duur, snelle levering en lage bezorgkosten! Heel tevreden.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Geke. Goed te horen dat je zo tevreden bent met de prijzen en de levering! Hopelijk zijn de producten minstens zo naar wens! Zien we je nog eens terug op Tuinvisie.nl?

Super goed geholpen, ik kreeg ook tips en adviezen. Super blij.

Ik moest grasmatten hebben. Nooit eerder gelegd. Ik kon ze snel bestellen en ophalen, en kreeg vriendelijk en deskundige aanwijzingen. Zeker een bedrijf om aan te raden.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Pete. Wat fijn dat je ons zo goed hebt ervaren! Hier doen we ons best natuurlijk voor! Hopelijk is het gelukt (of als je nog moet beginnen, ...gaat het lukken) om de grasmatten te leggen. Mocht je nog vragen hebben helpen we je natuurlijk graag! (Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-0804030 of mail ons op klantenservice@tuinvisie.nl) Graag tot de volgende keer op Tuinvisie.nl!

Prima zaak, fijne klantenservice, transportplanning minder

Fijne winkel met een goeie klantenservice. Hartstikke aardig geholpen. Helaas ging de levering minder soepel en hebben we 5 uur zitten wachten door een foutje van de planning. Kan tuinvisie niet zo veel aan doen, maar het was wel vervelend. Toch zou ik zo weer bij ze bestellen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Yuri. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. Een fout in de planning kan helaas wel eens gebeuren, onze excuses dat je daardoor langer hebt moeten wachten dan de bedoeling was. We zien je graag nog eens terug bij Tuinvisie.nl!

The best packaging, the best delivery and everything on time, Many thanks

I would say that I have received my order on time. With a very strong and nice packaging. The ordered goods were of high quality. I am really satisfied. I also wanted to thank the driver who delivered the goods as I requested him. A great company.

Reactie van het bedrijf

Thank you for your review Mohammad. What great to hear how positive you are with your experience with us. We try our best to handle every order with care, and we're glad you perceived it that way! We would like to welcome you back in the future on Tuinvisie.nl!

Helemaal niets mis mee.

Zeer positief ervaren.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Martin! Fijn om te horen dat je zo over ons te spreken bent! Graag tot de volgende keer op Tuinvisie.nl

Werd keurig verpakt en op tijd geleverd Ook werden we een dag eerder gebeld wanneer de chauffeur zou komen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review Gerard. Fijn dat je tevreden bent over de levering en de communicatie hierover. Graag tot ziens op Tuinvisie.nl!

Goed materiaal en goede klantenservice

Mijn eerste bestelling geplaatst echter had een vergissing gemaakt m.b.t. de hoeveelheid. Na een telefoontje werd het recht getrokken. Ook de bezorging verliep feilloos, en de materialen zijn van goede kwaliteit. Tevreden.

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.