Perfect op de hoogte gehouden!

Altijd bezorg in de avond dan is altijd iemand thuis

Altijd op tijd gelever en ook pp de fiets

Pakketje is buiten voor de deur gelegd.

Stel dat iemand het pakketje had meegenomen? Er is niet aangebeld oglf geklopt.

Mijn pakket was bij de deur gelaten

Mijn pakket was bij de deur gelaten, gelukkig was daar nog steeds toen ik terugkwam naar huis.

Het pakje is snel en duurzaam bezorgd

De bezorging kwam binnen het afgesproken tijdvak. Toen bleek dat het brievenbuspakje te groot was voor de brievenbus, is het pakje op de bovenverdieping waar ik woon bezorgd.

leverdatum wijzigt last minute

Leverdatum wijzigt last minute en vervolgens komen jullie op een heel andere dag en dan ook nog eens in de ochtend. Het is ook niet mogeljjj om de bezorgtijd/datum aan te passen en daarnaast geen levering in het weekend

Correct afgeleverd met een lach

Ondanks een miezer regentje werd het pakketje goed en droog afgeleverd. En gewoon met een lach. En wat een feest om die fiets voor te zien rijden. 1000x liever dan weer een stinkend dieselbusje!

Mail zegt bezorgt, maar...

Per mail een bevestiging dat mijn pakket is bezorgt maar helaas niets ontvangen.. (en ik was zeker thuis rond dat tijdstip..)

Pakket werd op de afgesproken tijd geleverd. Bedankt!

Ik ben zeer tevreden over de levering!

Vriendelijk & netjes

Goede communicatie per mail over bezorgtijd Fijn dat het in de avonduren kan. Fijn idee dat het minder co2 uitstoot.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Eerst zou ik al 5 dagen geleden mijn pakket hebben gekregen. Er zou om 17.20 mijn pakket hebben ontvangen, ik heb ook een camera op de deur, er is niemand geweest tussen 17.15 en 17.25

Goede communicatie, vriendelijke bezorger

Voor de eerste keer met Cycloon te maken. Communicatie is prima te noemen, ook de mogelijkheid om tijdig een andere afspraak te maken plus bevestiging is ook prima te noemen. Het geeft onbewust een goed gevoel dat mijn pakketje groen, snel en duurzaam is verstuurd. Hopelijk maken andere bedrijven (indien mogelijk natuurlijk) ook gebruik van Cycloon.

Pakketje kwam keurig en op tijd binnen

Het pakketje kwam via de brievenbus en zag er netjes uit.

Heel.erg goed bezorgt

Prima bezorging, fijn op de fiets. Aardige jongen.

mooi gedaan

netjes geleverd volgens de tijd Dank U wel

Netjes en op tijd bezorgd

Vriendelijke bezorger.

goede bezorging

vriendelijke bezorger

Fijn dat het zo kan

De bel gaat en daar staat een vriendelijke jongen , een pakketje voor Janny ! Zo leuk , bedankt voor het brengen !

Super goed!

Ik vind deze manier van bezorgen een goed doordacht concept, ik hou zelf ook van fietsen. Daarnaast vind ik de sociale invalshoek een heel mooi iets.

top!

duurzaam, vriendelijk, vlot

Pakket is ergens bezorgd maar niet bij mij

Waar is mijn pakket bezorgd??!! niemand heeft aangebeld ik wat gewoon

leuk dat er een fietskoerier komt

Gewoon goed, fietsend bezorgen

Slechte bezorging

Mijn pakketje is 5 Huizen verder voor de duur neergelegd in de regen. Niet eens aangebeld of iets. Echt niet normaal dit.

top aardig

Ik was net iets te laat maar de bezorger was nog net niet weggefietst, kreeg alsnog mijn pakketje.