KON NIET BEZORGD WORDEN IVM ZAKELIJK ADRES

Dit is gewoon een koop appartementencomplex. Door jullie mijn afspraak moeten cancelen waar kosten aan verbonden zit… dikke k*t service. Heel de avond ook gewacht.

Pakketje is over de schutting gegooid en doorweekt

Vanavond is het pakketje over de schutting gegooid en vervolgens helemaal doorweekt door de regen. Ik heb geen toestemming om het pakketje over de schutting te laten gooien. De inhoud is compleet nat.

TOP service!!

Gister een bestelling geplaatst bij Paula’s Choice en vandaag zojuist geleverd door één van jullie fietscouriers en dat met dit vreselijke weer! Als hij mijn pakketje niet meer kon brengen had ik dat echt begrepen maar hij kwam met een glimlach bezorgen en dat tijdens deze storm. Dankbaar!

Heel aardig!

Heel aardig!

Vriendelijke bezorger

Nice courier who had to cycle through really bad weather, but nevertheless cheerfully handed over the package. I don't like the culture of rating everything, but this way I want to give the courier (english speaking) a compliment!

prima verzorgd

correcte bezorging volgens afspraak

Alles goed en zeker dat het per fiets bezorg is

Zie boven

Stoer!

Windkracht 6, regen, natte sneeuw: geen probleem voor de stoere fietser van Cycloon!

Mijn pakketje is helemaal niet geleverd niks ontvangen!!!!

Pakketje wordt aangegeven als geleverd. Niks ontvangen en buren hebben ook niks. Zeer slechte service

attent - snel - goed zichtbaar in verkeer

attent - snel - goed zichtbaar in verkeer wel jammer dat deze vragenlijst zo star is

NIETS bezorgd!!

Ik was nét iets later thuis dan de bezorgtijd. Mijn tuinpoort is volledig uit het verband gerukt, slot kapot, hout beschadigd en nergens een pakket te vinden. Ook heeft mijn buurvrouw, die de hele dag thuis was, geen bezorger gesproken. Geen briefje in de brievenbus waar het pakket is afgegeven, niets van dat alles, ik ben echt zo kwaad en gefrustreerd. Ik kan jullie niet bereiken want ik moet maar contact zoeken met de webshop waar ik mijn spullen heb besteld. Ik ga contact zoeken met Otrium, mijn pakket proberen te traceren én de schade aan mijn tuinpoort verhalen!

Slecht

Pakket zou zogenaamd bij mij bezorgd moeten zijn, maar dat is niet zo. Ben benieuwd waar de bezorger deze gedumpt heeft!

Vermijden deze club

In een week 2 slechte ervaringen. Smoezen als: "zeggen dat er niemand thuis is" "telefoon is verloren/gestolen" "we komen tussen xx en xx (niemand geweest)" en nu is een pakket kwijt. Normaal geen grote problemen met de bezorger van BOL maar momenteel is het erg slecht gesteld als ze Cycloon blijven gebruiken. (is het dan een slechte ervaring voor BOL of voor Cycloon?) Helaas is lager dan Cijfer 1 niet te geven.

Pakket te vroeg bezorgd!

Pakketjes worden NIET bezorgd op de aangegeven tijd! Ruim 4 uur te vroeg! Dit kan beter afgestemd worden.

Bijzonder vreemd

Pakket besteld bij bol, wat snacht werd aangemeld bij cycloon. 2 uur later, om 4.03 uur werd mijn pakket geanuleerd wegend meerdere mislukte bezorgpogingen. Hoe vinden julie het zelf gaan? Gelukkig heeft bol het mooi opgelost voor mij, toen ik eenmaal wakker was.

Pakket niet gekregen

Pakket staat beschreven als bezorgd, echter heb ik het pakket nooit ontvangen. Wel heb ik het pakket van een andere dame ontvangen die aan de andere kant van de wijk woont. Geen mogelijkheid om in contact te komen.

Niet verantwoordelijk

Aller eerst duurde de bezorging 2 dagen langer dan gepland, best jammer want je verwacht je product op een bepaalde dag. Hier bleef ik ook voor thuis. Echter bij het bezorgen, toen ging het helemaal mis. Ik woon in een groot appartementen complex, de bezorger belde aan en legde het pakketje bij de hoofdingang neer. Ik was meteen mijn pakket kwijt want er stond bezorgd, maar ik kon hem nergens vinden. Tevens kon iedereen mijn pakket pakken en meenemen. Erg slecht, de bezorger toont geen verantwoordelijkheid. Helaas kan ik nergens een klantenservice vinden waar ik dit bericht kan sturen.

Snel, op tijd, duurzaam!!!

Ik heb genoeg gezegd! Ben heel tevreden!!!

Super snel bij mij aan de deur geleverd.

Binnen 1 dag in huis na bestelling bij jullie in de winkel. Echt geweldig.

Wel aangebeld, doch niet gewacht tot mijn vrouw de deur open deed. Mijn vrouw is slecht ter been.

Pakje voor de deur gelegd. Licht en televisie waren aan.

Goed , goed en goed .

Super!

Snelle verzending en keurig op de hoogte gehouden via de mail!

Geweldige bezorging!

Hele goede ervaring! Geweldige organisatie!

Alles ging goed

Green