Snelle betrouwbare levering. Keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

Snelle betrouwbare levering. Keurig op tijd en vriendelijke bezorger!

Snel en goes

Pakket naar binnen gegooid

Bij het open doen van de centrale voordeur via de intercom (ik woon in een appartementencomplex) heeft de bezorger het pakket gewoon om de hoek gegooid in de centrale hal… En ik maar bij de deur wachten…

Goed voor het klimaat!

Prima om ook bij bezorging aan het klimaat te denken! En het maakt niet uit op welke manier je je pakket ontvangt dus op de fiets of auto als je je pakket maar ontvangt. Dan beter met de fiets voor het klimaat!

Slecht

Ik heb mijn pakket niet ontvangen, terwijl ik een mail heb gekregen dat ie wel is bezorgd. Belachelijk!

Keurig

Goed Doet wat er is beloofd Snel

Afleveren bij buren terwijl we thuis zijn

Tussen vijf uur en 10 uur ‘s avonds zou er een pakket worden afgeleverd. Uiteindelijk wordt het om 4:45 uur afgeleverd bij de buren, terwijl wij gewoon thuis zijn. Wordt wel een kaartje bij mij in de bus gedaan.

Door weer en wind, toch gelukt.

Het pakket kwam iets trager dan gehoopt, maar desondanks keurig aangekondigd en op tijd bezorgd. Ondanks het vreselijke regenweer.

Alles naar de wens !

Heel goed

Erg prettige bezorgservice..

Goede bezorgservice, op tijd en fijn personeel.

De pakketje worden niet aan de deur gebracht

De pakketjes worden in de algemene hal van het appartement achtergelaten in plaats van naar de juiste verdieping / appartement. Iedereen heeft toegang tot de algemene hal en hier verdwijnen helaas vaak pakketjes.

Zelfs eerder gebracht dan gepland

Vreselijk service!

Mijn pakket is in de trapekaal gezet! Toevallig heeft er iemand gezien en aangegeven bij ons. Als het zomaar was gepakt door een ander was het een probleem voor mij. Maar als status wel bezorgd bij jullie. Dit kan echt niet. Ik heb fotos van gemaakt, jammer dat ik nietkan sturen!

Heel fijn, top bezorging!

Mijn pakket is kwijt.

Ik was thuus donderdag en ik heb geen bel gehoord. Vervolgens zou het pakket bij de buren afgeleverd zijn. Ik heb inmiddels de halve straat gevraagd om mijn pakket maar die is nergens te vinden. Dit is zo belachlijk en onacceptabel.

Slechtste bedrijf ooit

Jullie bezorgen niet volgens afspraak. Verzinnen leugens dat het een zakelijk adres is. Jullie leveren pakketten af in de toekomst op maandag 27-1. Jullie komen niet langs. Wat een *** bedrijf, waar blijft mijn pakket?

Goed bezig

Goed bezig

Vlgs afspraak

Ondanks de stortbui op tijd en zo vriendelijk mogelijk

Cycloon meldt, het is gelukt, artikel bezorgd, niet dus.

Ik krijg een bericht dat mijn pakket op vrijdag tussen 17u30 en 22u30 bezorgd wordt. Ik moet werken, ik kan de levertijd niet aanpassen. Ik kom in de avond thuis, ik zie een mail van Cycloon, het is gelukt, je pakket is bezorgd. Ik heb geen pakket, er wordt nergens vermeld of het ergens anders bezorgd is, dus ga maar zoeken. Nooit meer. En nu ??? Bij alle deuren in de omgeving aanbellen??? Ik dacht het niet. Ik betaal leveringskosten en wil graag mijn pakket. Anders onderneem ik juridische stappen. Track& Trace: FKS0TQFOMKO21. Marianne Bourgeois, Mastbos 152, 2134NT Hoofddorp

Je wordt netjes op de hoogte gehouden en keurig op tijd bezorgd.

Pakketje verdronken!!!

Mijn pakket is gister ipv bij de buren in de REGEN in de tuin gedumpt. Alles doorweekt en moderif, een grote ramp! Verschrikkelijk dat dit wordt gedaan gezien het gemakkelijk bij de buren afgegeven kon worden of zelfs door de bus had gepast.

Fijn alternatief

Ik ben heel erg fan van de fietskoerier van Cycloon maar wel jammer dat ie eergisteren (woensdagavond) bij het verkeerde huis aanbelde en (er werd niet open gedaan, buren waren weg....) ik lichte stress voelde of ie de volgende avond wel mij huisnummer (mijn huisnummer stond goed op de opdrachtbevestiging) kiezen. Dus op de uitkijk gaan zitten (?) Uiteindelijk goed gekomen maar wat ik schrijf, lichte stress. Groet, Henriette

The driver delivers it to the wrong neighbor.

The driver delivers it to the wrong neighbor and i have instructed not to deliver it there because he never gives me my ORDER and tells me that he didn't receive anything!!!!!! I have been to there house for like 3 times now and they didn't bother to open their door!

• Would you recommend us? No

Vriendelijke fietsers, milieu bewust, pakket op afgesproken tijd.

Altijd binnen de tijd

Hele goede service. En in weer en (harde) wind fietsen. Petje af.