Alles verloopt zoals gewenst: bestelling, volgen van de afwikkeling en het bezorgen.

Ordered on Thursday, delivery delayed

Ordered on Thursday. Got the message that it would be delivered on Friday. It also said that I could not change the delivery time because it was already scheduled. So I made sure someone was at home to collect for the parcel. During the delivery time got a late message that they could not make it and that it would be delivered not on Friday, not on Saturday but on Monday. Again was not allowed to change the time frame. On Monday same story. Would be delivered the next day on Tuesday. On Tuesday I found my parcel in the middle of the stairs. They did not even bother ringing the bel or deliver it somewhere save. Good that you are green but please take care of your business.

Op tijd, vriendelijke bezorger

Op tijd, vriendelijke bezorger

Mooi systeem met fiets

Nette bezorger

Amazing

Very good and fast delivery 10/10

• Would you recommend us? Yes

Snel en Goed voor het milieu

Dijn om mijn pakketje zo snel geleverd te krijgen en het is ook beter voor het milieu. De courier was erg vriendelijk!

Pakket lag in de brievenbus bij de buren terwijl ik gewoon thuis was

Niet aangebeld in de brievenbus van de buren gepropt

Graag bezorgen in de juiste straat...

Fijn dat jullie per fiets bezorgen en dat jullie track en trace hebben, maar als er een juiste straat met huisnummer op het pakje is vermeld, verwacht ik ook dat jullie het pakje in de juiste straat afleveren en niet op mijn huisnummer in een nabijgelegen straat... En als velden niet verplicht zijn voor review maak ze dan ook niet verplicht. "Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd." Dan hoef ik die velden dus NIET in te vullen.

2 pakettjes keurig bezorgd, binnen afgesproken tijd. Hartelijk dank.

Pakket gewoon in hal flat achtergelaten

Ongekend slecht manier van bezorgen. Ik ben gewoon thuis in mijn appartement. Zonder dat er überhaupt is aangebeld is mijn pakket met kleding van een paar honderd euro zo achtergelaten in de hal van mijn complex naast de lift. Het is dat ik toevallig in mij e-mail zag dat het opeens op “afgeleverd” stond. Dit mag toch de naam bezorgen niet eens dragen.

Pakket niet bezorgd

Mijn pakket zou bezorgd zijn. Ik ben er speciaal voor thuis gebleven. Er is niet aangebeld. Ik heb geen pakket ontvangen. Toch krijg ik een mail dat het pakket bezorgd is. Hoe kom ik erachter waar het pakket gebleven is? Graag instructies. Waardeloze service!

Eerder gebracht dan ik had verwacht!

Ik vind het een super fijn idee dat mijn pakketje per fiets word gebracht. Beter voor het milieu!

Niet bezorgd

Mijn pakket is niet bezorgd terwijl er staat bezorgd

Een dag vroeger dan beloofd

Hoe vaak gebeurt dat : een pakketje dat woensdag zou komen, is er al op dinsdag.

Duurzaam en prima bezorging!

Geweldig! Vriendelijke bezorging.

Matig

Pakket lag geopend in de algemene hal beneden.

Super vriendelijke bezorger.

Geweldig!

Had afgelopen donderdag al bezorgd moeten zijn.

Tijd indicatie is groot en is absurd dat het nog tot 10 uur bezorgd kan worden.

Mijn ervaring is ruim voldoende.

Ik had mijn zending veel te laat ontvangen maar was begrijpelijk het is gebeurd van drukte van black vrijdag. Ik vind het niet erg. Groetjes Chauhdry.

Pakket in de regen achtergelaten

Pakket de hele middag in de regen! Niet onder een afdak of bij de buren afgegeven. Helemaal doorweekt, slechte service!

Pakketje lag voor de deur

Pakketje lag voor de deur terwijl ik niet thuis was. De buurman zag hem gelukkig liggen en heeft hem mee naar binnen genomen.

Niet naar mij geleverd

De transporteur heeft het pakketje gewoon in de entree hal gelegd. Hij heeft niet aangebeld of is naar boven gekomen zoals het moet. Gelukkig heeft een buurman het pakketje naar mij gebracht.

Top service! Zelfs met dit gure weer

Aardige bezorger, keurig bezorgd. Zelfs door de sneeuw.

Goed bezig!

Top!

Ik vond het super dat ze mijn pakje kwam brengen maar eerlijk deze weersomstandigheden had ik hem liever een dag later ontvangen wat een bikkel met dit weer met mijn pakketje op de fiets te moeten respect .