Ze zijn toch Sinterklaas niet?!!!

Als ik cycloon aan de deur krijg, wordt er eerst twee drie keer gebeld( mijn bel is heel hard) z zien me in de kamer staan, en toch ook nog even heel hard bonken op de deur!!!! Binnen een 5 seconden….. En dit is niet de eerste keer! Kan je hem wat geduld meegeven??????

Waardeloos

Eerst was mijn pakket vertraagd. Vervolgens kreeg ik een mail dat mijn pakket is bezorgd. Ik heb geen bezorger gezien. Daarom ben ik gelijk naar beneden gegaan (ik woon in een appartementencomplex met 19 verdiepingen en 65 appartementen). Kom ik beneden, staat mijn pakketje bij de lift. Een pakket met inhoud van €200. Kan zomaar door iedereen worden meegenomen. Beetje verstand! Gelukkig was ik nu thuis en ben ik gelijk na het lezen van de mail naar beneden gegaan anders was hij misschien al weggeweest...

Zeer netjes afgeleverd

Niets op aan te merken prima

Er zouden veel meer fietskoeriers moeten zijn!

De hoeveelheid pakketten die met de busjes worden bezorgd is schrikbarend toegenomen de afgelopen jaren. Ik bestel ook meer online. Het zou mij een fijner gevoel geven als er veel meer fietskoeriers waren en niet overal die witte busjes zien staan. Houdt werknemers ook fitter dan lui op je gat het gaspedaal in te trappen toch?

Binnen een dag heb ik mijn bestelling ontvangen.

Binnen een dag heb ik mijn bestelling ontvangen.

Slechte service

Er wordt gezegd dat pakket bij de buren ligt vervolgens licht het gewoon in de gang waar iedereen me pakket kan pakken en meenemen is me namelijk al een keer overkomen vervolgens zegt de bezorger het aan de buren te hebben geven terwijl dat niet het geval is

Ik kan mijn pakket niet vinden in mijn appartementencomplex terwijl het zou moeten zijn bezorgd

Ik heb mijn pakket dus niet dus een slechte ervaring

Op tijd, goed op de hoogte gehouden waar het pakket is en wanneer levering plaats vindt

Goed bezorgd maar niet binnen aangegeven tijd

Volgens mij heb ik het een keer eerder opgemerkt, als je je bezorgdag wijzigt komt dat goed door (hulde, is niet overal zo) maar dan is de tijd niet meer tussen 17 en 22 uur maar gewoon midden op de dag. Wat prima is, maar als je de beste kans wil hebben dat iemand thuis is lijkt het me beter om aan te geven dat je dan overdag komt. Nu was ik gewoon thuis, dus geen probleem, maar je verzet het juist om het zelf in ontvangst te nemen en dan helpt dit niet

Pakje in de regen voor de deur gelegd

Er is niet aangebeld , staat op camera

Op tijd en netjes afgeleverd

Fijn dat het met de fiets is. Goed voor milieu en voor minder bestelauto’s in de stad

Dag van te voren geïnformeerd over bezorgtijd, zeer vriendelijke bezorger, super!

Al een dag van te voren kreeg ik een mail over het tijdstip van bezorging en het pakket werd inderdaad in die tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger, ik helemaal blij!

Dóór de kou en regen! Binnen de afgesproken tijdmarge.

Zoals hierboven aangegeven: helemaal prima!

Kwam op tijd

Er was aangegeven dat mijn pakket woensdag of donderdag zou komen, maar het kwam dinsdag. Tussen 17:00 uur en 22:00 uur zou mijn pakket aankomen en hij kwam rond 21:00 uur, dus gewoon op tijd gekomen.

No package

It says that my package would be delivered between 17-22 but then i received a message saying it got delivered at 23.05. I never received the package.

Betrouwbaar, snel

pakket niet aan mij afgeleverd wat normaal wel gebeurd.

pakket niet aan mij afgeleverd wat normaal wel gebeurd. Ik deed de deur open via intercom en normaal lopen de bezorgers naar mijn huis en ik ga ze tegemoet maar nu kwam er niemand boven en stond het pakket beneden in de hal, niet netjes.

Afgeleverd in de stromende regen, door opgewekte bezorger!

De communicatie over het bezorgmoment was goed. Ik kon ondanks dat het om een brievenbuspakket ging, rekening houden met de ontvangst. De bezorger bezorgde conform afspraak.

Bezorgers zijn altijd vriendelijk

Vriendelijke bezorgen!

Prima bezorgd

Dank je wel

chagrijnige bezorger, fietsent bezorgen prima!

Fietsend bezorgen is een heel goed initiatief. Zowel voor het milieu als ook de doorloop van verkeer in de stad. Maar dat de bezorger zo zijn pakketjes bezorgd denk ik ga wat anders doen als je dit niet leuk vindt.

Kansloos!

Zojuist is mijn pakketje geleverd gemeld door middel van een email. Wat mijn verbaasde wat ik zit op de bank. Geen bel gehoord.... geen melding op mijn telefoon. Kijk ik op de Ring. Komt de bezorger letterlijk aanfietsen. Belt niet aan. Zet het pakket in de zeik regen bij een prullenbak neer en vertrekt. Los van het feit dat ik dit bijzonder vind... ging het om een pakket in kartonne verpakking.... Je kan raden hoe mijn spullen er nu uitzien!?

Pakket niet aangekomen

Mailtje gehad dat pakket vanmiddag is aangekomen maar niet het geval.

Ik baal!!!

Eerst veel vroeger komen dan gemeld (en gevraagd) terwijl ik nog niet thuis was. De volgende dag niet op komen dagen maar wel melden dat mijn pakketje bezorgd is terwijl dat niet zo is. Dus nu voor bijna 200 euro aan spullen kwijt. Julliemworden bedankt. #not.

Bezorger erg vriendelijk, pakket helemaal nat door het weer!

Bezorger was erg vriendelijk, pakket was wel helemaal nat door het weer! Keihard geregend.