Super snel én op de fiets!

Geweldig dat het jullie lukt om buiten een grote stad zo snel te bezorgen

Uitstekend: snelle levering en prima communicatie

Twee pakketjes laten bezorgen in twee verschillende steden. Zendingen prima kunnen volgen en beide pakketjes zijn geleverd binnen het beloofde tijdvak. Zeer tevreden!

Mooi op tijd! Aardige bezorger

Goede ervaring, doen wat er beloofd wordt. Ondanks het gure weer.

Ik heb niets gekregen.

Ik heb niets gekregen en kan ook niet niet zien waar het dan bezorgd zou zijn.

Helemaal goed!

Netjes op tijd en keurig bezorgd

Zelfs met deze kou gewoon goed bezorgd.

Keurige bezorging

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger. Niets op aan te merken.

Te laat

Al bij 2 pakketten te laat bezorgd 1e keer 2 dagen 2e keer 3 dagen te laat.

Verschrikkelijk

Nadat de bezorger had aangebeld bij mij in een flat (woon op twee hoog) om vervolgens niemand boven te zien, lag mijn pakketje buiten op straat voor het portiek in de regen.

Pakket is buiten achtergelaten

Pakket is buiten achtergelaten, zeer slechte ervaring.

fantastisch dat jullie groen zijn maar ik krijg mijn pakketten altijd te laat of helemaal niet bezorgd

Altijd mooi op tijd! Niks te klagen over de bezorgers die op de fiets je pakket komen brengen! Zeker met winterse buien..

Geen pakket

Geen pakket

Altijd vriendelijke bezorgers

De bezorgers zijn altijd vriendelijk, zelfs als het slecht weer is (wat ik wel erg vervelend voor ze vind).

Vriendelijk bezorger

Mega schuldgevoel toen de bezorger in de regen aankwam fietsen maar hij was heel vriendelijk!!

Perfect op tijd voor de luistertrip!

Bijzonder aardige koerier,ondanks het slechte weer.Mijn complimenten,Hanno!

Super op tijd ondanks de regen

De bezorger was super op tijd, ondanks de regen.

is prima

12 hoog En vriendelijke bezorgers

Goed op tijd en heel behulpzame koerier.

Duurzame bezorging

Fijn dat het pakket met de fiets bezorgd kon worden! Duidelijk tijdspad en keurige levering

Waardeloos.

Diverse mails ontvangen waarin wordt gemeld dat er, na een weekend vertraging(!), bezorgd wordt tussen 17.00 en 22.00 uur, komen ze 's morgens om 11.20 uur... Vervolgens wordt er een mail gestuurd waarin staat dat het bezorgd is op nr 19. Daar blijkt niets bezorgd te zijn, blijkt het na veel buren lastig gevallen te hebben op 10 te zijn bezorgd. Ik bestel dus niet meer bij een bedrijf dat deze bezorgdienst gebruikt.

Pakketten komen niet aan en worden terug naar afzender gestuurd

Ons adres is zonder navigatie niet gemakkelijk te vinden. De bezorgbusjes van Post.nl en DHL vinden ons adres wel. En via de post gaat het ook goed. En wanneer het wel aan komt is het vaak te laat.

netjes

keurig op tijd. vriendelijke bezorger

Niet best.

Op 7 nov. 2023 zou mijn pakketje worden gebracht tussen 17.00 en 22.00 uur. Niet geweest. Ik kreeg de melding dat ik niet thuis was, maar ik was de hele avond thuis, dus gewoon niet geweest, waarschijnlijk omdat het regende. In diezelfde melding stond ook dat op 8 nov. Het pakketje zou komen tussen 17.00 en 22.00 uur. Nu werd het pakketje overdag om ong. 13.30 uur gebracht. Toevallig kwam net mijn vrouw thuis en zag de fiets en bezorger. Er is niet aangebeld, maar mijn vrouw vond later het pakketje op het dak van haar auto. Op 28 nov. 2023 werd een pakketje goed en op tijd afgeleverd. Op 1 dec. 2023 zou er een pakketje worden bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur. Om 22.00 uur nog niemand geweest en op de track en trace stond dat de bezorger niet onderweg was. Daarna kreeg ik een melding dat de bezorger zijn route niet had kunnen afmaken, maar hij was niet eens vertrokken vanaf het depot. Het zou nu 4 dec. worden tussen 17.00 en 22.00 uur, 3 dagen later dus! Hij kwam op 4 dec. , maar niet ‘s-avonds, maar ong. 13.30 uur. Hij belde aan en voor ik bij de deur was reed hij al weer weg. Het pakketje lag voor de deur. Als ik niet was thuis geweest lag het daar onbeheerd. Alles bij elkaar dus niet best. Ik ben zeer voor fietsvervoer i.p.v. bestelauto’s en ik kan me voorstellen dat er in de drukte iets fout gaat, maar kom er dan voor uit en verzin geen leugens en smoesjes als het niet gaat zoals gepland. Ik hoop dat jullie dit als opbouwende kritiek opnemen en er iets mee doen. Ik ben voor reactie bereikbaar op emailadres [email protected]. Met vriendelijke groet, Harry Freriks