Gewoon goed

Netjes op tijd en keurig geleverd

Netjes binnen tijdslot bezorgd

Netjes binnen tijdslot bezorgd

HEEL ERG GOED

Ik ben erg blij!!!!!!! Ondanks dat het erg lang duurde heb ik mijn favoriete jurk uiteindelijk mooi goeie kleur ook!!!! Dank jullie wel ga zo door toppers!! GEWELDIGE SERVICE PRIJZEN EN EEN FIJNE GOEDE KLANTVRIENDELIJKHEID! Bij jullie zijn de klanten echt de koning om goed naar onze wensen te voldoen! TOP ALLEEN MAG HET BEZORGEN WEL IETS BETER EN SNELLER!!!! Fijne dag en jullie zijn een aanrader!

Praktisch en duurzaam.

Woon in centrum Den Haag, met veel straten met eenrichtingsverkeer, fietskoerier is dan handig en uiteraard duurzaam.

Goede snelle service en dat op de fiets. Fantastisch

Super goed

Pakje werd goed en snel bezorgd

Netjes afgeleverd

Ik ben te vreden

Ik vindt het fijn dat er ook over gedacht wordt dat het ook anders kan in plaats van met de auto een schonere

Het pakje bij de voordeur achtergelaten. Waren vroeger dan afgesproken.

Wil niet dat mijn pakketje zomaar voor de deur wordt neergezet.

Helemaal prima!

Helemaal prima dus

100% voor bezorging per fiets! Goed gedaan!

Normaliter geef ik geen reviews na aankopen, maar dit is een geval apart.

Bezorging zonder zorgen

Al talloze pakketjes van Bol bij mij thuis bezorgd door Cycloon.eu. Altijd zonder probleem. Altijd vriendelijke, en sportieve mensen aan de deur. Naar mijn mening de beste bezorgdienst voor pakketjes van Bol. Een bovendien vast en zeker de duurzaamste

Bezorging bijna ALTIJD FOUT !!

Voor de zoveelste keer vrijdag 5 uur thuisgebleven en GEEN pakket ontvangen. Op maandag om 17:02 bij de buren bezorgd terwijl wij thuis waren en er NIET is aangebeld.

Niet bezorgd en verkeerde informatie

Het eerste pakket dat door jullie is bezorgd stond naast de kliko. Op zich niet onhandig, maar de berichtgeving meldde dat hij op maandag opnieuw aangeboden zou worden. Zo stond mijn horloge van 400 euro 2 nachten buiten en toen trof ik hem toevallig. Dit pakket wordt wel als bezorgd gemeld, maar ik heb hem niet ontvangen. Mss staat hij bij de buren, meldt dan dan gewoon even met het correcte huisnummer.

Mooi op tyd

Mooi op tyd netjes in de brievenbus en milieuvriendelijk

Fijn om een kleine duurzame bijdrage te hebben geleverd, middels de fietskoeriers. Snelle perfecte bezorging. Top!

uitstekend

op de gevraagde plek!

ga zo door!

Zeer slecht

Mail ontvangen dat pakket ontvangen is maar niets ontvangen

Snel, efficiënt en betrouwbaar

Fijn dat mijn pakketje duurzaam bezorgd kan worden, en even snel en efficiënt aankomt als met elke andere service!

Evenals de vorige keer: Niets ontvangen!!!

Zojuist de mail ontvangen: Uw bestelling is bezorgd. Wij hebben echter niets ontvangen!! M.

Op tijd bezorgd!

Fijne service

Ik ben blij met deze milieuvriendelijke bezorgdienst

Zoals elke bestelling van Cycloon per fiets: geweldig geregeld!

De bestellingen per fiets van Cycloon zijn prima geregeld. We geven de voorkeur aan bestellingen die sociaal en groen worden afgeleverd. Tot nu toe hebben we goede ervaringen. De bezorgers zijn vriendelijk, de pakketten en medicijnen worden op tijd bezorgd. Beter en socialer, schoonste keuze om pakketten aan huis te bezorgen.

Duurzaam vriendelijk en op tijd Prima gedaan

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.