Mooie bezorging op de bakfiets geweldig

Top!

Fijn op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger!

Natte gescheurde doos

De bezorger kan er niets aan doen. Het pakket was zo groot ( 2 schoenen dozen in een gigantische doos) dat het niet in zijn bakfiets paste Nat geregend en doos gescheurd.

Vertraagd

Bestelling 2x vertraagd. DHL is sneller

Pakketje buiten neergelegd

Het pakketje is buiten neergelegd, in de avond en het is vochtig.

Pakje bij de voordeur buiten afgeleverd

Ik begrijp van eerdere contacten dat je bij Cycloon per keer moet aangeven of een pakje op een afgesproken plek mag worden gelegd. Dat is niet handig als dan de bezorger ongevraagd een pakje neerlegt bij de voordeur (terwijl we een veel betere plek hebben bij de achterdeur waar andere bezorgers gebruik van maken.

Top dat per fiets wordt bezorgd. Schoon en stil.

Snel. Milieuvriendelijk. Geen ronkend busje maar een stille fiets voor de deur. Heel fijn!

zeer slecht

Omdat er op dat moment niemand thuis was heeft uw bezorger het pakket met cd's ter waarde van 80 euro in de papiercontainer naast de voordeur gedeponeerd. Er lag echter geen briefje op de deurmat waarin dit stond vermeld. Bij toeval ontdekten we het pakket in de container. Net op tijd, anders was het met oud papier meegegaan. GEEN GOEDE BEURT DUS VAN UW BEZORGER!

Uitstekend.

Sympatiek.

Tóp!

Vriendelijke bezorger, op tijd én op de fiets! Super!

Slechtste bezorger ooit

Pakket wordt in de centrale hal neergezet waar iedereen het mee kan nemen. Gebouw met 17 verdiepingen. Meneer is te lui om netjes zoals elke andere bezorgdienst naar boven te gaan en het dan op zn minst bij mijn voordeur neerlegt. Of natuurlijk gewoon aanbelt. Wil je dat je pakket door een ander wordt meegenomen, gebruik Cycloon…

Bestelling niet op tijd en niet thuis bezorgd

De mail ontvangen met daarin dat mijn bestelling vertraagd was. Vervolgens ontvang ik een mail dat mijn bestelling bij de buren is afgegeven op het tijdstip dat ik gewoon thuis was.

Prima levering

Precies volgens planning

Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd wordt. Fietser bevestigd het pakket met de naam van de ontvanger. Respect voor de vervoerder om door het koude weer het pakket af te leveren. Hartelijk dank voor deze service.

Ik ben blij met cycloon.

Goed voor de gezondheid van ons allen.

Alweer pakketjes zomaar neer gegooid

Verschrikkelijke pakketdienst. Al een aantal keer via verschillende sites besteld. Werd er opeens met dit bezorgd. Prima zal je denken. Vind het leuk dat er een fiets courier bestaat. Helaas 1ste keer al een slechte ervaring. Pakketten werden door de bezorger voor de lift gezet.. gewoon in een ruimte waar iedereen zomaar kan komen. 2de keer denk je nou laten we hopen op wat beters.. weer precies het zelfde probleem. Letterlijk associaal!!! Kleine moeite om het lift knopje even in te drukken en naar de betreffende etages te gaan lijkt me. Alles behalve veilige, nette bezorging.

Snelle levering

Heel fijn. Bedankt

Snel, én met een goed gevoel

Betrouwbaar tijdraam, vrolijke bezorgster en prima op tijd

Fijn dat het milieu vriendelijk is

Mijn pakket was de verpakking van kapot waardoor de inhoud nat en vies was geworden. Het lijkt erop dat er onzorgvuldig met mijn pakket is omgegaan. Ik kan echter niet achterhalen waar in de lijn van inpakken tot bezorgen dit is gebeurd dus ook niet duidelijk of de bezorger hierin in gebreke is geweest. Maar wel jammer van mijn pakket. Misschien goed om een kapotte verpakking aan de deur te overhandigen ipv door de bus te doen.

Prima op de hoogte gehouden wanneer het pakketje ( brievenbus-) bezorgd zou worden.

Perfect!

En de bezorger zo beleefd en vriendelijk!

Slechte service

De bezorgers staan er in dit gebouw om bekend dat ze de pakketjes ergens ‘neerpleuren’ en niet netjes bezorgen bij een huisnummer. Worden onbeheerd bij de entree gedumpt. Daarnaast word je via de website ook niet wijzer want die kan je niet normaal contacten.

Ik vind het fantastisch dat jullie het op de fiets doen.

Duurzaam en ook nog snel, dat is waar we voor gaan.

Alles was duidelijk en snel geleverd

Duidelijk om te bestellen, snelle levering, fijn dat het via fietskoerier afgeleverd wordt.

Zonder handschoenen toch op tijd gefietst!

Het staat er al. Kan toch niet beter en schoner! Leafs, Margret