Booooossssss

Boooos ik hebt mijn paket niet onvangen. Jullie zijn ********. Jullie zegt ta jullie mijn paket aan mijn gegen dat is niet waar. Niks gezonden. Ik wil mijn paket terug sorry

Heel blij met de bezorging

Pakket werd op tijd per fiets bezorgd

In afgesproken tijdsperiode bezorgd

Vriendelijke Cycloon bezorger, en dat ondanks het natte December weer in de avond. En in tijdsperiode die per mail was aangegeven.

Altijd op tijd

Prettig en goed.

Slecht. Pakket word niet bezorgd maar wel bezorgd aangeklikt

Mijn pakket zou bezorgd moeten zijn, terwijl ik niet thuis was/ niemand thuis was. Maar staat gemarkeerd als bezorgd… waar dan?! Niet bij de buren etc.

snelle levering

Via Cycloon wordt er snel afgeleverd, vorige week lang op post.nl moeten wachten, stond afgeleverd en kwam maar niet, dit is een prima service

Pakket was zeik nat en bezorger liet pakket vallen.

Pakketje slecht behandeld.

Top; mooi op tijd en duurzaam

Goed om ook op deze manier te bezorgen Daar kunnen andere pakketbezorgers nog een voorbeeld aan nemen.

Snel bezorgd

Keurig op tijd

Precies zoals te verwachten is: Netjes op tijd.

Wat beloofd is is prima voldaan, netjes en op tijd

Super goed geregeld.

Was netjes bezorgd.

Zelfs eerder dan vermeld

Eerst kon ik al de leveringsdag veranderen, en toen waren ze ook nog eerder dan vermeld. Helemaal top

Afgegeven op ander adres maar daar niet aanwezig

Niet op juiste adres afgeleverd en op adres waar het afgeleverd zou zijn ook niet aanwezig

Nog sneller dan snel, door weer en wind.

Prima bezorgd

Het pakketje is netjes tegen de gezet; helaas had de bezorger het blijkbaar erg druk omdat even aanbellen teveel moeite was. Gelukkig zag ik 20 minuten later op mijn app dat het pakje was bezorgd. Op de deurmat niets te zien. Daarom even de deur geopend en toen viel het pakje als vanzelf naar binnen. Inmiddels ben ik gewend aan deze nieuwe vorm van bezorgen 2.0

Verrassend

Snel

En en een vriendelijke bezorger. Top

Vaak een andere bezorgtijd

90% van de tijd wordt er aangegeven dat ze s’avond tussen 17:00-22:00 zullen bezorgen. Alleen het komt regelmatig voor dat dit tijd slot niet klopt en er veel eerder wordt bezorgt in de middag (tussen 13:00-17:00). Hierdoor loop ik vaak mijn pakket mis.

Ok

Aangekomen.

Niet eens aangebeld, pakket gewoon neergelegd.

Pakket in portiek neergelegd.

Prima en op tijd bezorgd.

Ondanks regenweer werd het pakket correct en in goede staat bezorgd door een vriendelijke fiets koerier.

Pakket achtergelaten

Het pakket was voor de deur gezet toen wij niet thuis waren en zo achtergelaten.

Op tijd en stil (ipv ronkend busje)

Netjes op tijd. Heel stil ipv een ronkend busje voor de deur.

Vriendelijk en prettig

Door weer en wind en toch altijd vriendelijk en zorgvuldig. Een verantwoorde keuze en goede dienstverlening!

Super snel

Ik was aan het tafel en hebben niks gehoord - echt discrete en super snel! Bedankt!