Pakket niet bezorgd

track & trace beweert dat pakket is bezorgd, maar nergens te bekennen. Ook bij de buren niet. En ze hebben ook geen briefje achtergelaten, waar het dan is.

Helemaal toppie

Niets op aan te merken

Perfect op tijd

Snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

Super goed!

Heel milieu bewust Vriendelijke mensen Snelle bezorging Prima service Ga zo door

Fantastisch dat dit bestaat. Milieuvriendelijke bezorging.

Fantastisch dat dit bestaat. Milieuvriendelijke bezorging.

Uitstekende service met een glimlach !!!

Geweldige leuke en spontane bezorgster aan de deur, het enthousiasme straalde er van af, leuk!!

Snel leveren

Wanneer niet thuis, pakket wordt teruggestuurd

Wat ik slecht vind dat Cycloon geen depot heeft als je niet thuis bent zou je het op moeten kunnen halen, maar in plaats daarvan sturen ze het meteen retour afzender. Dus opnieuw bestellen. Als je thuis bent is het prima. Voor de rest vind ik het een slecht bedrijf.

Goed voor de omgeving en voor `de fietskoerier.

Netjes geleverd door een vriendelijke fietskoerier. Dat mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Slecht

Het pakket is, in de regen, onbeheerd voor de voordeur achtergelaten.

Vriendelijk!!

Altijd vriendelijke mensen! Nooit een chagarijnige bezorger die je pakket voor de deur legt en wegloopt. Ze geven het altijd netjes aan je met een glimlach. Ik vind het heel fijn als ik via mijn mail zie dat mijn pakketje door Cycloon wordt bezorgd, veel beter dan de postbezorgers van de Post NL of DHL!!!

Pakket is niet bezorgd

Pakket is niet bezorgd

Keurig aan huis geleverd

Netjes gewacht tot ik de voordeur opende. Vriendelijke bezorger

Precies op tijd

Respect voor de groene bezorging, goed voorbeeld om na te volgen.

perfect geregeld

perfect geregeld, vriendelijke jongeman, mooie fiets

Snel en op tijd

Snelle levering en vriendelijke bezorger!

Op tijd maar wel op deirmat

Belde aan stond bijna direct zelf bij deur maar lag al op de deurmat en zag hem nog op zijn fiets stappen

Waar is mijn pakketje?!?

Het pakketje is bezorgd - volgens de mail - maar NIET BIJ MIJ!!! Past in de brievenbus, maar daar ligt het niet.

Wat een prutsbedrijf

Ik kan helaas geen 0 sterren geven, want die verdienen ze nog niet. Op 22 juli een artikel besteld, zou op 23 juli bezorgd worden. De hele dag thuis geweest, stonden ze zogenaamd voor een dichte deur. Niet mogelijk. Pakket ongevraagd retour gestuurd. Op 5 juli (na het ontvangen van mijn geld) hetzelfde artikel besteld, zou op 7 juli worden bezorgd. De hele dag thuis geweest, stonden ze weer zogenaamd voor een dichte deur. Sorry maar welk uitschot werkt er hier? Zo kan ik ook groen zijn. Als je lekker op de bank blijft hangen verbruik je inderdaad geen vervuilende gassen.

Pakket achtergelaten voor de deur.

Meerdere keren bezorging gehad met Cycloon. Ik vind het vreselijk. Dit keer is mijn pakket voor de deur achtergelaten toen ik niet thuis was. Het pakket had gisteren moeten komen maar had vertraging. Slechte zaak

Netjes en zeer vriendelijke beleefde bezorger

Ik ben zeer tevreden

Het boek is binnen de kortst mogelijke tijd bezorgd

Boek is in goede staat en ben er blij mee

Snel

Heel snel

Pakket in gezamenlijke ruimte achtergelaten

Het pakket is in de gezamenlijke ruimte van ons gebouw achtergelaten, samen met een ander pakket. Vanaf buiten is makkelijk zichtbaar dat er pakketten liggen.

Snel geleverd. Alleen de app gaf niet aan dat het al in mijn woonplaats was.Maar het was wel keurig binnen de gemelde bezorgtijd bezorgd.

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.