Weer geruisloos bezorgd

Altijd top: na kantoortijd bezorgen. Altijd thuis en geen dreunende busje in de straat.

Topgozer op de fiets

Snel en op tijd

De bezorger heeft het pakket in de gemeenschappelijke hal gelegd.

Hij belde aan en kwam nooit bij de deur. Uiteindelijk heb ik het pakket in de gemeenschappelijke hal gevonden.

Door weer en wind bezorgd, super

Keurig binnen de tijd bezorgd

Op de postboxen neergelegd

Ik woon op de 4e etage met lift. Normaal komt men boven het pakje afgeven. Nu stond ik te wachten nadat ik de benedendeur had geopend. Er kwam niemand. Toen ik beneden ging kijken lag mijn pakket op de postboxen in de algemene hal. Niet blij mee!!

Top geregeld

Tijdig en netjes geleverd ondanks de hevige regen.

Netjes en vriendelijk bezorgd.

Niet aangebeld

Ik woon in een flat en heb geen van beide bellen gehoord. Ik zag de mail dat hij bezorgd was en ging dus maar even kijken. Zeer slecht, want het pakketje had zo gestolen kunnen worden. Wat is de moeite om even aan te bellen? Geluk dat hij er nog lag.

Broken order from ZARA

My order was too big for the mailbox, and then the courier broke the bag, put the article inside, and after the broken carton bag. How did this company teach couriers?! Unbelievable, guys!!!!

• Would you recommend us? No

Pakketje lag nat voor de deur.

Ik hoorde de brievenbus, maar het pakketje bleek niet in de gang te liggen. Pas toen ik even later naar buiten liep vond ik het op de stoep. Niet netjes!

Leggen het pakketje in de gezamenlijke ruimte neer

Bah. Ze komen niet eens aan de deur. Leggen het pakketje gewoon in de gezamenlijke ruimte neer waar iedereen het weg kan pakken. Los van het feit dat ze niet eens bij de deur komen, woon ik in een flatgebouw waar hij nota bene langs de brievenbussen komt voordat hij het pakketje in de gezamenlijke ruimte heeft neergelegd, dat was anders ook nog een optie geweest. Bah. Wat is deze service bagger!!!!

Great,fast

The delivery stuff is very nice and responsible

• Would you recommend us? Yes

Tussen rottende aardappelschillen

Terwijl ik thuis was, is het pakketje in de groene container gelegd op schimmelende etensresten. Niet OK

Mooie duurzame oplossing

Pakketje is bezorgd voor de deur, terwijl er niemand thuis was!!!

Ik trof het pakketje aan op de deurmat, terwijl er niemand thuis was!! Dit is onverantwoord!! Ze konden bij de buren leveren of bij een post nl locatie!!

Onverantwoord!

Pakket bij afwezigheid voor de voordeur achtergelaten. Onverantwoord! Wat zou er zijn gebeurd als iemand dat pakket had weggenomen? Dan hadden we een hoop ellende gehad om aan te tonen dat het niet bezorgd cq afgegeven was. Wat een onverantwoorde bezorger. Wat een prutsbedrijf die zulke mensen in dienst neemt.

Pakket voor de deur

Erg slecht, het pakket dat ik had besteld is voor de deur gezet, buiten net voor de voordeur. Dat vind ik geen stijl!

Achtergelaten in portiek

Pakketje is niet naar boven gebracht maar achtergelaten in portiek. Ik ben 38 weken zwanger en 7 trappen naar beneden gelopen om het later daar op te halen.

Pakketje voor in de tuin waar iedereen het kon pakken

Pakketje is voor mijn voordeur gelegd. Iedereen zou het zo mee kunnen nemen. Ik had dan liever aangegeven dat het pakketje bijv bij de buren zou worden bezorgd of achter in de tuin zou worden gelegd

Top geleverd erg blij

pakket voor de deur gezet

Deze keer een erg slechte ervaring. Doordat ik een melding ontving op mijn telefoon ontdekte ik dat mijn bestelling was bezorgd. Hoezo bezorgd. Ik had niets ontvangen dacht ik. Terwijl ik thuis was, niet aangebeld o.i.d. Toch maar even kijken bij de voordeur. En daar stond mijn pakket. Gelukkig was het droog, maar anders was mijn bestelling ook doorweekt geweest.

Netjes en zorgvuldig

Snel, netjes, beleefd en verzorgd

Snelle levering door een vriendelijke bezorger

Snel en op groene wijze bezorgt door een vriendelijke fiets bezorger

Aardige bezorger fijn per fiets

Fijn idee dat mijn pakket met de fiets bezorgd werd. En een heel aardige bezorger.

Snel en volgens afspraak afgeleverd door een aardig persoon.