Zeer vriendelijke bezorgster en zo fijn cq duurzaam met de fiets! Het werd met aandacht bezorgd!

Wow! En nog eerder bezorgd dan verwacht!

Duurzaam en Sneller!!

Mooi op tijd

Beleefd

Top snelle bezorging

Met een goede tijdsindicatie vooraf.

Netjes door de brievenbus en snel bezorgd

Super professioneel en attente fietsbezorger!

Goede dienst! Vriendelijke man.

Prima!

Conform afspraak geleverd

1dag te laat!bezorger gooide het pakket in de trap zonder iets te zeggen onbeschoft!!!

Niet prettig

Pakketjes op het verkeerde adres bezorgd

Schandalig dat je een pakketje bij een verkeerd adres bezorgd. Kan ook nergens contact opnemen met jullie.

Eerste keer iets besteld. Goed geregeld. Zeer nette bezorger.

Slechte service

Vorige keer is de bezorgdatum van mijn pakketje 4 keer aangepast. Nu krijg ik bericht dat ik niet thuis was, zonder dat er is aangebeld. Voor niets thuis zitten wachten. Waardeloze service.

Prima levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en het werd ook op tijd geleverd.

Zo fijn om goed voor het milieu te zijn

... en dat mijn buurvrouw thuis was :)

Slecht

Ik wacht al drie dagen op mijn pakket en zie ook al drie dagen hetzelfde bericht: De bezorging is nog niet gelukt! (Goh.) Het verwachte bezorgmoment is ook al 3 dagen niet bekend. En ik kan nergens een klacht indienen of een onderzoek starten.

Klant onvriendelijk

Ik heb meerdere malen geprobeerd mijn bezorging van adres te veranderen. Was gewoon niet mogelijk. Nu is mn pakket op t verkeerde adres bezorgd; de bewoner zegt echter niets hebben te ontvangen

Pakketje is bovenop de brievenbus gelegd

Er werd aangebeld maar er kwam niemand aan de deur (woon op 2 hoog). Het pakketje lag bovenop de brievenbus. Ik vertrouw mijn buren, maar toch…

Slecht

Topje gekregen met een vlek erin

Pakket niet geleverd

Ik heb de hele avond thuis gezeten om mijn pakket te ontvangen en opeens ontving ik een mail dat mijn pakket geleverd zou zijn. Ik zat op dat moment ca. 3m bij de deur vandaan en we hebben een harde indringende deurbel. De suggesties die dan gegeven worden zijn: 1) Check track en trace, die claimt dat er aan mijn adres geleverd is. 2) Check bij de buren, zonder hint bij welke buren dan. 3) Wacht 2 dagen 4) klaag bij de webshop (en dus niet bij Cycloon!?!) Hele rare procedure dit.

Ik heb de juiste en snelle behandeling gehad.

Ik heb een karaoke speaker besteld die voldoet keurig aan het voorgeschreven bericht.

Snelle bezorging.

Zeer snelle en correcte bezorging van producten zoals verwacht

Pakket voor deur neergelegd

Levertijd was gepland tussen 17u en 22u. Om 15.30 bericht dat pakket is bezorgd. Thuis aangekomen ligt het voor de voordeur. Niet acceptabel; een pakket ter waarde van 200 euro open en bloot achterlaten.

Mijn pakket staat op bezorgd, maar dit is niet zo.

Goedenavond, Ik snap heel goed dat het een regenachtige avond is en alles wellicht iets minder soepel gaat. Echter zit ik met smart te wachten op mijn pakket en deze staat op bezorgd om 21.12. Kan het zijn dat de bezorger hem verkeerd heeft geleverd en mijn bericht nu op tijd ziet? Ik heb het pakket nodig ivm een verjaardag, dus ik zie het graag spoedig tegemoet. Gr, Rianne Haeke

Fietskoeriers zijn altijd zoveel aardiger

Fietskoeriers zijn altijd zoveel aardiger

Vriendelijke jongeman, ondanks het barre weer

Vriendelijke jongen ondanks het weer!