Slecht

Woon in een appartement. Moet naar beneden komen omdat de bezorgen zijn fiets niet op slot kan zetten.

Super bezorging op de fiets

Wat een top service, op de fiets, goed voor het milieu, de bezorger kiest voor zijn eigen gezondheid en die van ons. Ik ben enthousiast over deze manier van bezorgen.

Geweldig!

Ik hoorde de bel niet, maar een poging om mijn aandacht te krijgen door op de voordeur te bonzen is gelukt! Wat een volhardende bezorger ;-) en vriendelijk bovendien! Super!

Mooi op tijd

Mijn pakketje was in een verkeerde straat bezorgd

Was in de verkeerde straat bezorgd gelukkig een eerlijke man die het even kwam brengen

Heel goed

Goed idee, ben heel tevreden

Belachelijk stomme dienst dat nooit optijd bezorgt

We bestellen op maandag een paket die pas op vrijdag geleverd moet worden. Dan moet je vrijdag nog wachten tot w2.00 uur en dan wordt het verplaatst naar maandag. Nog 3 dagen er bij. Want weer tussen 17.00 en 22.00 uur. Wij vragen speciaal voor vrijdag en geen andere dag. Zij hebben een week de tijd gehad om dit goed te kunnen plannen. Dit kunnen zij dus niet Waardeloze bezorgdienst

Ronduit asociaal

Pakketje was bij de voordeur neergezet ipv bij ons te hebben aangebeld.

Heel erg slecht

Tijdig via de site mijn bezorgdag aangepast. Kom ik vervolgens terug van vakantie blijkt toch een paar dagen eerder bezorgd te zijn bij de buren. Waarom kan ik de bezorgdag aanpassen als men zich er toch niet aan houdt. Vervolgens krijg ik op de dag dat het volgens mijn planning bezorgd had moeten worden een bericht dat mijn pakket onderweg is. Aan het einde van de avond een bericht dat mijn pakket vertraagd is en vervolgens de dag daarna in de avond dat het bezorgd is, maar mijn pakket is al dagen ervoor bezorgd dus er is iets goed mis met jullie administratie en registratie van de pakket. Helaas kan ik niet zelf bepalen met welke pakket dienst ik mijn pakket bezorgd wil hebben maar van mij hoeft het niet meer met cycloon

Zeer Slecht

En weer, krijg n mailtje at mijn pakketje is bezorgd. Er is niet aangebeld,ik loop naar beneden, niets in de brievenbus, pakket nergens te bekennen. Wat is dit voor een bedrijf...? Schandalig, geef dit door aan Zara en Klarna .

Keurig op tijd

Prima aangegeven hoe laat en ze kwamen op tijd.

niets ontvangen

adres klopt helemaal maar er is niet aangebeld. bij buren ook niets afgelevert.

Niet goed

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen maar er word bevestigd dat het pakketje is bezorgd

Top!

Binnen afgesproken tijd, beleefd, pakket werd goed afgeleverd.

Mooi op tijd

De koerier was mooi op tijd en ondanks het slechte weer heel vriendelijk

Vriendelijke bezorger + op tijd

Idem

Geleverd, maar waar? Verregend in tuin terug gevonden

Volgens de mail pakket bezorgd echter niet aan de deur afgeleverd noch bij de buren terecht gekomen Een dag later een verregende kartonnen doos in de achtertuin aangetroffen, zonder brief of mail dat het geleverde pakket in de tuin geplaatst was, inclusief verregende inhoud. Advies om dit een volgende keer te laten weten middels e mail of papier in de brievenbus, dat zou ik erg op prijs stellen

Pakket gewoon voor de deur gezet

Helaas is mijn pakketje maar gewoon voor de deur gezet omdat er niemand thuis was. Gelukkig stond het er nog, maar had ook gestolen kunnen worden. Waardeloze service

Fietser aan huis altijd welkom

Prima bezorgd, al werkte de hoeveelheid regen niet mee, maar gelukkig was alles van binnen waterdicht. Hulde aan de eenzame fietser die kromgebogen ...... in dat weer.

Gewoon op tijd geleverd

En de manier van bezorgen vind ik erg goed (fiets).

Is goed bezorgd

De bezorging is goed gegaan was ook best snel bezorgd

Komen niet opdagen op afgesproken tijd

Onbereikbaar, komen afspraken niet na. Zelfs de verkopende partij kan ze niet bereiken. Bizar slecht.

Onvoldoende georganiseerd en inadequate informatie voorziening

Deze bezorging duurt toch echt veel te lang. En de informatie voorziening via de T&Trace is gewoon keer op keer onjuist. Ergerlijk voor alle betrokkenen, van opdrachtgever, verzendorganisaties en mij/klant. Dit kan toch wel beter, wens ik allen toe!

Waardeloos

Eergisteren waren we zogenaamd niet thuis terwijl we met 2 mensen in de kamer aan het werk waren bij het raam naast de voordeur. Gisteravond zou het pakket opnieuw worden bezorgd. We waren thuis en de bel doet het, maar er werd niks bezorgd. Vervolgens las ik in een emai Bezorging Je artikel is geretourneerd naar bol.com omdat je bij meerdere bezorgpogingen niet thuis was. Ik ben ontzettend kwaad en bestel ergens anders omdat ik bang ben dat de leverancier jullie waardeloze bedrijf weer inschakelt.

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen!!

Ik wacht al meer dan een week en mijn pakketje is nergens te vinden, terwijl er staat dat het op 28 december was afgeleverd.