Fijn dat t duurzaam is

Nooit maar dan ook nooit meer zeggen dat ik er niet was de eerste keer !

Jammer zeg gewoon dat het niet lukt die dag !

Respect voor de bezorger om met dit weer, met deze kou pakketten te moeten bezorgen.

Respect voor de bezorger om met dit weer, met deze kou, pakketten te moeten bezorgen. En ondanks het koude weer ook nog heel vriendelijk.

Vriendelijke bezorger

Snel bezorgd en op een handig tijdstip

Petje af!

In deze kou zo keurig bezorgen. Heel ergbedankt en een diepe buiging!

Fantastisch!

Altijd goed, snel en vriendelijk

Meerdere keren fietskoerier aan de deur gehad. Bezorging altijd op tijd en persoonlijk overhandigd. Met een glimlach. :)

Pakket is zonder aan te bellen voor de deur gezet!!

Vanavond is mijn pakket om 17:51 uur bezorgd. Hier netjes een e-mail van ontvangen. Tot mijn verbazing heeft er niemand aangebeld. Gelukkig hebben wij een ring deurbel waarop ik de geschiedenis heb nagekeken. Ik zie tot mijn verbazing dat het pakketje zonder aan te bellen voor de voordeur is gezet! Ik vind dit niet netjes, iemand met kwade gedachten kan het pakket zo meenemen!!

Prima!

Aardige bezorger en op de aangegeven tijd .

Hele lieve bezorger. Bedankt voor de snelle levering en superveel respect voor de man om in zo’n kou (-1 graden) op de fiets te bezorgen!!

Weinig keus in bezorg tijd

Snelle reactie en bezorging. Helaas met fietskoerier alleen van 17.00 tot 22.00 en verder niet overdag.

Bijtijds en goed geleverd.

Keurig met de fiets gebracht

Nu nog op de afgesproken tijd. Wasbeuim een half uur errder dan afgedproken.

is gewoon goed bezorgd zoals je mag verwachten, maar die fiets doet het hem!

s gewoon goed bezorgd zoals je mag verwachten, maar die fiets doet het hem!

Fantastisch

Geweldig hoe prettig iedere keer de cycloon bezorging is. Geweldig en fantastisch. Dank

Slecht

Bij de "buren" geleverd zeggen ze dan. Gewoon het pakketje gedumpt bij het eerste huis aan het begin van de straat. Niet eens aan de deur geweest want ik was gewoon thuis. Het is altijd wat...

Super!

Dank jullie wel. Wat een blije bezorgster zelfs zelfs met de vrieskou!

Keurige bezorger netjes op tijd

Keurige bezorger netjes op tijd

Onder de indruk

Netjes via email op de hoogte gehouden en zonder beschadigingen geleverd.

Matig

Op tijd, maar bezorger liet het pakket in de ontvangsthal, waar iedereen het pakket mee had kunnen nemen.

Super aardige bezorger petje af

Slecht

Mijn pakketje was geleverd in de papierbak Ik had massel dat ik het pakketje herkende toen ik de prullenbak toevallig open deed anders was ik mijn pakketje kwijt

Prima! Alles goed.

Mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger!

Ben niet tevreden over mijn laatste levering!

Ik kreeg bericht dat mijn pakketje vanavond werd bezorgd. Ik was er overdag niet en toen ik thuis kwam lag mijn pakket buiten voor de deur, totaal niet netjes!!! Ik woon in een wijk waar iedereen langs mijn huis komt, gelukkig is het dit keer goed gegaan.

SLECHT

Mijn pakket is nooit bezorgt maar er staat bezorgd geen aanrader