TOF!!!

Respect voor de wijze waarop weer en wind arbeid in het zonnetje wordt gezet. Respect ook omdat de doelstellingen niet alleen op de winst betrekking hebben, maar ook op mens en motivatie.

Aflevering op een totaal ander tijdstip dan was afgesproken

Zie hierboven

Keurig door de brievenbus.

Prima op tijd pakje bezorgd door de brievenbus.

Top service

Vriendelijk

goede tijden en milieuvriendelijk

Vriendelijk en op tijd en lekker schoon

Pakket niet binnen

Leuk en aardig: “het kan zijn dat het binnen 2 dagen wel wordt geleverd” daar betaal ik niet voor. Zet het pakket dan niet op geleverd dan weet ik in ieder geval wat er met me pakket is. Werk ook met niet thuis brieven voor in de bus.

nooit aangebeld

er is nooit aangebeld, het is gewoon een x aantal huizen verderop bezorgd.

Je laat geen pakketje achter op de vensterbank, zonder even te wachten tot ik de deur open heb

Zie bovenstaande

Pakket voor de deur achtergelaten

Pakket is voor de deur achtergelaten terwijl de directe buren gewoon thuis waren en we in een portiek wonen met nog 5 andere huizen

Snelle levering, op tijd en klantvriendelijk!

(Milieu)vriendelijk bezorgd

Vriendelijke bezorger. Respect met dit weer op de fiets.

Goed, keurig optijd!

Het pakketje was ruim optijd geleverd

!

Top, dankjewel

Met dit weer toch mijn pakket bezorgd. Chapeau!

Ondanks de gladheid toch mijn pakket ontvangen.

Ik ben gewoon thuis, er is niet aangebeld

Ik ren na hetvklapperen van de brievenbus naar buiten, roep nog. Niets. Gewoon geen moeite gedaan?

Het pakketje werd door de brievenbus gepropt, terwijl dat eigenlijk net niet kon

We waren gewoon thuis, er is niet aangebeld. Gemiste kans

Neem effe wat meer de tijd

Begrijp dat het ook voor jullie druk is, maar geef mensen effe de tijd om van boven naar beneden te lopen....

I didn't expect such a bad experience

i didnt expected that my order will be placed im green waste container which semlt so bad because was not cleaned. during taking out from the containet carton get open and all items fell into the water and leftovers from the waste.

Slecht

Gemeld is afgegeven bij de buren. Buren ware niet thuis en het bleek in de afvalbak te zijn neergelegd. Bij toeval gevonden! Dit is niet gemeld in de mailing. Nooit problemen met cycloon, maar dit geval hele slechte service

optijd en heel geleverd

Cycloon is een van de weinige leveranciers die mijn pakketjes altijd heel en op tijd bezorgen door weer en wind.

Top dat dit zo kan,goed bezig voor het milieu

Het is keurig netjes afgeleverd door een vriendelijke jongeman..

Poor!!!!

I paid for delivery between 5-10pm! Parcel delivered at 3pm!!!

Ik heb mijn pakket niet binnen.

Zogenaamd is mijn pakket net geleverd, op mijn huisnummer. Echter heb ik niks ontvangen en is er absoluut niet bij mij aangebeld?

Zeer slecht

Twee pakketten van h&m zijn onbeheerd achtergelaten in de galerij terwijl ik in het buitenland was. En om vervolgens wel een mail te ontvangen met de mededeling: “Uw pakketten zijn bij u bezorgd”. Wat een bagger service.