boek ongeschonden en op tijd op de 1e etage afgeleverd

prima (maar ik geef nooit een 10)

geen probleem

zelfs voor de tijd gebracht.

Uiterst correct en op tijd

Prima bedrijf, duurzaam

Niets ontvangen (nog?) ondanks bericht van bezorging

Ook niet bij buren

Pakketje keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.

Keurig gewoon goed

Geen uitlaatgassen en voertuigen in de straat, maar op de fiets en op tijd! Dit mag daadwerkelijk vooruitgang genoemd worden!

Precies op tijd

Netjes op tijd geleverd, ondanks de gladheid .

Netjes bezorgd

Niets te klagen ;)

Snelle en goede bezorging!

Hij vroeg naar mij , maar mijn man deed open. Snelle en goede bezorging!! Maar ik kan me niet voorstellen dat hij vanaf Bussem helemaal naar Schiedam is gaan fietsen.Hoe werkt dat dan?

Beneden aangebeld (flatwoning) nooit het pakket bezorgd!

Er wordt rond 19:00 aangebeld door de koerier, ik maak de deur open maar hij heeft het pakketje nooit boven afgeleverd. En nu zie ik in me mail staan dat het pakketje is afgeleverd. Dit is toch te gek voor woorden!!

Schoon, heldere communicatie, accuraat

Keurig afgeleverd

Een goede ervaring met de aflevering . Ik werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip

Laat maar prima

Een dag later maar duidelijk geïnformeerd en toen kwam het pakket keurig thuis

Door wint er weer!

Ondanks kou, pakketje netjes en vriendelijk afgeleverd!

Sympathiek

Sympathieke en beleefde bezorgers!

Beter in informatie deling en voor het milieu, net zo snel

Goede aankondiging hoe en wanneer de bezorging plaatsvindt, net zo snel, 160x beter voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Zeer tevreden!!

Ze komen altijd na wat ze beloven qua bezorging. Wordt keurig netjes bezorgd door een vriendelijke bezorger. Jaa heel tevreden over hen.

Zeer goed!

Een prachtig initiatief voor het milieu

Gemakzuchtig

Het pakket van ruim € 100 is naast de deur gezet zonder aan te bellen terwijl we gewoon thuis zijn en zeker weten dat de bel werkt omdat 2 minuten eerder door iemand anders de bel heeft gebruikt.

Top!

Snelle levering, professionele bezorger

Nog nooit een goede bezorging gehad

Dit is al de tweede keer dat mijn pakket verkeerd is geleverd. Er is niet eens aangebeld, maar heeft de bezorger voor de makkelijke weg gekozen en het maar ergens afgeleverd.

Absolutely perfect.

I received my package in time.

Gezellig een fietskoerier voelt dichtbij

Tevreden

Pakket keurig en snel bezorgd