Super goed bezig!

Prima afleveren bij de buren, met kaartje ‘gemist’. Fijn dat het zo snel en goed is besteld! Bedankt voor uw inzet en de Co-2 besparing! Met hartelijke groet, Harry Kramer

afgeleverd zoals beloofd

zag deze email, liep naar de bus en ja hoor mijn pakket was er

Package is not sent to the right address

I got a email saying that the package is delivered to my address, but actually I did not receive it. Maybe it is delivered to a neighbor but I don't know which neighbor, it is not mentioned in the email who received my package.

Onbetrouwbare bezorgdienst

In 1 week het pakketje 3x niet kunnen bezorgen.

I received the wrong package- wrong address completely

Wrong house number and wrong street. I tried to run after the delivery person but he had ear buds in and didn't hear me. It is frustrating that he left the package without checking it.

Niets ontvangen

Heb het pakketje niet ontvangen en er wordt niet gereageerd op mijn email.

Super! Zoals het altijd zou moeten gaan.

Snelle, schone en duurzame wijze van bezorgen

Goede communicatie!! En fijn dat het ook bij de buren bezorgd werd bij niet thuis zijn.

Didn’t received order

Email shows that I received my package, but I didn’t.

• Would you recommend us? Yes

Klantvriendelijk en opgewekt

Opgewekt en klantvriendelijk. Het pakje pastte door de brievenbus maar toch kwam de koerier naar de tweede etage en maakte zelfs even tijd voor een leuk praatje.

Had door de tijd heen al vaker bezorgers gezien op de fiets, maar dit soort van bezorgers spreekt mij wel aan. Op naar een fossiel vrije generatie

Slechtste bezorgers ooit

Pakket wordt keer op keer op een ander adres bezorgd terwijl ik gewoon thuis ben en daar krijg je geen bericht van waar. Kan ik 10 buren af lopen aanbellen.

Teleurgesteld

De afspraak was dat ons pakket wordt geleverd vandaag “19 januari 2024” tussen 17 en 22 uur. U komt eerder en levert dat bij de buren. Dit vind wij niet goed en onacceptabel

Toevallig thuis voor ontvangst

Pakje zou er maandag moeten zijn. Kreeg gisteren bericht dat het verlaat was en dat er geen zicht was op wanneer wel bezorging. Raar. En nu vanavond spontane bezorging, ik was toevallig en gelukkig thuis. Concept van fietsbezorging is top!

Niet ontvangen

Tot drie maal toe andere bezorgdatum doorgekregen. Uiteindelijk bericht gehad dat het vandaag is afgeleverd. Niet dus. Voor de zekerheid de buren links en rechts bevraagd. Ook niets ontvangen. Zojuist een vriendelijke wijkgenoot aan de deur gehad die het bestelde kwam brengen. Het was bij hem afgeleverd, zelfde huisnummer, compleet andere straat echter. Agv de goedheid van deze mijnheer is het bestelde uiteindelijk toch bij mij gekomen. Had natuurlijk heel anders kunnen aflopen. De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat dit de eerste negatieve ervaring met jullie is maar dit verdient zeker niet de schoonheidsprijs.

Vriendelijkheid is heel belangrijk… Meneer was heel vriendelijk en aardig Pakket goed bezorgd… Complimenten voor hem.

Zeggen dat het is bezorgd maar niks ontvangen.

Uren en uren te vroeg zou het pakket bezorgd zijn, maar helaas niets ontvangen.

Zeer positief

Ik had een groot en vrij zwaar pakket met een breekbaar product. Er is zorgvuldig mee omgegaan; het is snel bezorgd met een vriendelijk woord.

Niet aangebeld

Het grote pakket is zo voor de deur gezet. Als ik niet thuis was geweest en toevallig ‘s avonds laat nog naar buiten ging dan had het er de volgende morgen nog gestaan (Of niet)

Geweldige service!

Enthousiast, in de verwachting dat de bezorger het ook prettig vond om te doen - dank!

Zeer slecht

Ik heb mijn pakket niet gekregen

Kapot pakket

Mijn pakket is bezorgd maar ik kon nergens vinden waar. Ik woon in een appartementencomplex waar ook zorgclienten wonen. Mijn pakketje is in een brievenbus gedrukt die niet bij mijn adres hoort en ik heb het pakket helemaal beschadigd ontvangen. Het retourformulier is weg, dus ik kan mijn artikel ook niet retourneren..

Leuke frisse bezorging

Ik was verrast dat er ook in de avonduren werd bezorgd.

Super!!

En dat met die kou en sneeuw en gladheid!

Super leuk dat het pakje per bakfiets is bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger