Fijne bezorging en aardige bezorger !
Er staat dat mijn pakketje is bezorgd, dit is echter totaal niet het geval. Maakt een bezorgservice wel erg gemakkelijk. Simpelweg op het knopje bezorgd drukken en er maar aan geloven.
Hoi Dennis, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over de bezorging van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
milieuvriendelijke wijze van levering bevalt me prima. Snel en netjes geleverd.
4 avonden zitten wachten omdat het bezorgd zou worden. En dan uiteindelijk op dag 4 terwijl ik gewoon aan de keukentafel met de gordijnen open zat stond er ineens bezorgd bij de track& tracé code. Na bellen met klantenservice en navragen bij buren bleek het bij een van de buren afgegeven. Zonder enige communicatie naar ons toe of een briefje in de bus. Vorige keer werd het pakket ook heel laat bezorgd pas om 22.15 uur. Wat een onprettige tijd is voor mensen met kinderen en te laat om nog aan te bellen. Al met al een zeer onprettige ervaring en wij kiezen ervoor om niet meer als optie te kiezen voor laten bezorgen door fietsbezorgers.
Hoi Iris, Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat het laat is. We bezorgen tussen 17.00 en 22.00 uur, omdat we graag alle pakketten graag zo snel mogelijk bij de mensen willen afleveren. Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt. Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snel. Keurig geregeld.
We waren niet thuis!!! Achterlijk om het pakketje voor de voordeur te zetten . Het pakketje stond gewoon open en bloot. Terwel we niet thuis waren . Dan neem je het weer mee terug! Iedereen kon het pakketje pakken!!
Hoi Fayrous, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik heb aangegeven leg maar voor mijn deur. Nu is het alsnog bij m’n buren bezorgd en probeer ik al 2 dagen mijn pakket te krijgen.
Hoi Selina, Vervelend om te horen dat je pakket bij de buren is bezorgd, ondanks dat jij hebt aangegeven dat je het pakket graag voor de deur bezorgd had willen hebben, onze excuses. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakket is nooit aangekomen.
Hoi Zoë, Wat vervelend dat je jouw pakket niet hebt ontvangen. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Erg jammer.
Goedemiddag, We bellen altijd eerst bij de ontvanger aan, en daarna proberen we het bij buren af te geven zodat de mensen toch het pakket op tijd ontvangen. Misschien heeft de koerier niet goed op de bel gedrukt en hebben jullie het daarom ook niet gehoord. Mijn excuses voor het ongemak en een fijne dag toegewenst. ^A
Zat in de brievenbus dus persoonlijk heb ik hem of haar niet gesproken
Het was er snel het pakket was verwacht tussen Vrijdag en maandag en hij was er vrijdag avond all
Keurig binnen het aangegeven tijdspad geleverd
Mijn bestelling niet ontvangen
Hoi Jordy, Heb je je T&T pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina en is er een niet-thuiskaartje achtergelaten. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Er is een pakket geleverd bij 1 van de buren blijkbaar want ik krijg een mail dat mijn pakket is bezorgd maar ik was zelf niet thuis. Er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan bij welk nummer ik mijn pakket kan ophalen.
Hoi Melissa, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vandaag mooi op de tijd!
Keurig op tijd en met een glimlach. Helemaal top!
Mijn breekbare pakket is keurig bezorgd zonder kleerscheuren! Nette, aardige bezorger!
Netjes op de afgesproken tijd, werd netjes gebeld .
Xx
Ik zou het zeker aanbevelen!
Supersnel, vriendelijk, fijn en duurzamer
Hele fijne bezorger, leverde mijn pakketje precies zoals aangegeven.
Binnen de aangegeven tijd bezorgd ! Zeer vriendelijke leuke jonge koerier! Prima werk gedaan!
Op tijd bezorgd maar geef svp seintje als het in de brievenbus ligt.
Hoi Ab, Bedankt voor het schrijven van de review. Mocht je het pakket nog niet ontvangen hebben, dan zou ik je willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wat er met je pakket aan de hand is. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Originele beoordeling
Krijg email dat het bezorgd is maar ik heb niets ontvangen. Ga wel in brievenbus beneden kijken maar als het daar in is gedaan geef dan belletje
Geen bijzonderheden