In goede orde en lekker op tijd!

Vertrouwenwekkend

Snelle service

Erg fijn dat het milieu bewust bezorgd wordt

Super vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Aflevering zeer correct en vriendelijk

Binnen de afgesproken tijd boeken afgeleverd door vriendelijke fietskoerier

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Goede tracking en eenvoudig voorkeuren opslaan

Vandaag mijn pakket ontvangen. Het was eenvoudig om het tijdstip van bezorgen naar een tijdstip dat mij paste. En dan staat er een vrolijke koerier voor je neus met je pakket. Goed geregeld.

Tip top

Had gevraagd of t eventueel ook nog op een ander tijdstip kon of op een ander adres en daar is gehoor aan gegeven! Maandag besteld, dinsdag in huis! Zeer tevreden dus!

Snelle levering

Netjes en optijd afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Bestelling een dag eerder gekregen dan vermeld.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Snel bezorgd. Aardige jongen.

Ik was verbaasd

Ik zag de koerier aankomen. Hij stapte af en keek waar hij moest zijn. Ik liep naar de deur en tot mijn verbazing was de koerier weer op weg naar zijn fiets. Op mijn vraag of de bel het niet deed antwoordde hij dat hij niet gebeld had! Als hij mij had zien zitten had hij gewoon kunnen wachten en anders aanbellen, want ik had ook boven kunnen zijn. Ik begreep er niets van

Waardeloos

Ik kreeg een mail dat mijn pakket die dag rond 17:00 geleverd zou worden. Dit kwam mij niet uit. Ik heb meermaals het bezorgmoment geprobeerd te wijzigen maar dat lukte niet door een storing. Uiteindelijk maar thuis gebleven en toen was verwachtte bezorging ineens veranderd: tussen 17:00 en 22:00. Uiteindelijk is het pakket rond 21:30 bezorgd. Veel te laat op de avond voor veel mensen! Ik wil om 21:00 naar bed om 8 uur slaap te pakken voor mijn baan in de zorg. Bezorg liever op normale tijden en niet na 20:00! Bezorger heeft wel de instructies goed opgevolgd. Bezorger heeft ws geen invloed op bezorgtijden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Het boek is niet bezorgd!

Ik denk dat jullie het pakket op het verkeerde adres hebben bezorgd. Ik heb namelijk niets ontvangen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Fijn dat er deze keer geen busje voor kwam rijden

Topkoerier op de fiets!

Slecht

Ik was niet thuis, dus mijn pakket is naast de otto gezet en was ook gewoon in het zicht. Ook heb ik geen briefje gehad waarop stond waar die is neergezet

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Aangezien onze bel het niet doet heeft ze de bovenburen geprobeerd en die deden open. Super gedaan en geprobeerd om het pakketje toch bij ons af te leveren. Super

Fantastisch!

Wat mooi dat jullie zo eco werken, zowel de fabricage van de zeep als de bezorging per fiets. Het was vandaag de eerste keer dat er een pakketje op deze manier bij ons bezorgd werd. Wat leuk dat jullie aan de Oude Gracht de werfkelder hebben. Ik kom uit Utrecht en ben aan de Oude Gracht geboren. Woon al sinds 1957 in het oosten van het land. Ik wens jullie veel succes en hoop dat jullie nog lang dit mooie ambacht mogen uitvoeren.

Snel, vriendelijk & groen/gezond

Snel, vriendelijk & groen/gezond

Perfect!

Snel en vriendelijk!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakketje netjes op tijd bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden over hoe laat enzo.

Super!

De koerier was erg vriendelijk!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

De koerier kwam zelfs mijn pakketje naar mijn apparaat brengen op de 1ste verdieping en was erg aardig Ga zo door

Bezorgt binnen de bezorgtijd

Vriendelijke bezorgster en keurig op tijd geleverd!

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Duurzaam én vriendelijk

Fijn dat Zalando met fietskoerier werkt, top!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Snelle service en netjes bezorgd

Fijn dat je als ontvanger een paar uur van tevoren nog kan aangeven dat ze het pakket op een aangegeven plek konden neerzetten