Pracht

Fietsend fietsonderdelen bezorgen door de storm, dat deugt!

Fietsend fietsonderdelen bezorgen door de storm, dat deugt!

Super vriendelijke jonge!

Snelle levering!

Super die bezorging op de fiets

De manier van fietsbezorgen mag wat mij betreft een keuze zijn als er iets via een website/webshop besteld wordt. Dus de klant bepaald hoe de bezorging gaat gebeuren.

SUPER!

mooi op tijd en super verpakt mijn dank hiervoor heel blij mee

Mooi op tijd

Goed en op tijd bezorgd. We hechten er aan dat onze pakjes milieuvriendelijk worden bezorgd. Heel goede actie.

Goede communicatie

Tot dusverre is ervaring zeer goed

Uitstekende bezorgdienst

Altijd vriendelijke bezorgers .

Goede bezorging op tijd

Goede bezorging op tijd

Precies op tijd bezorgd.

Pakje is voorzichtig door de brievenbus gedaan, zonder beschadiging.

Prima!

Perfecte oplossing! Beter dan al die ‘snelle’ busjes met byzondere chauffeurs. Vooruit strevende, toonaangevend bedrijf. 2024

Super fijn

Door weer en wind komt de bezorger en dan ook nog met een grote lach!

Op tijd, correct bezorgd

zie boven

Snel en milieuvriendelijk

Uitstekend!!

Altijd aardige mensen!!! Heel fijn om een aardige postbezorger te zien. Mogen DHL en PostNL voorbeeld van nemen!

Avond bezorging vind ik waardeloos

Levering prima niks mis mee, maar dat het s avonds tussen 17.00 en 22.00 uur geleverd wordt vind ik maar waardeloos, en ook geen afleverpunt zodat je het zelf kan ophalen is ook geen goede dienstverlening , hier let ik op bij eventuele volgende order.

Snelle levering

Fijn snel bezorgd. Ik woon in een flat waar gewoon alle post in alle brievenbussen wordt bezorgd. Helaas past het koffiepakket er net niet door. Krijgen jullie vaker zo’n melding?. Is wel jammer want dan moet ik het soms ergens bij een bedrijf ophalen. Vandaag gelukkig via de buren ontvangen.

Helemaal blij mee !

Deze bezorging is van toegevoegde waarde ,helemaal blij met deze bezorg service !

Gaat altijd soepel.

Ik heb altijd positieve ervaringen met Cycloonpost.

ik ben er kapot van

Jullie melden dat ik het pakket van Bever di 23 januari om 17.48 ontvangen zou hebben. Ik zie dat bericht om 17.50, terwijl ik NIETS ontvangen heb. Aan Bever heb ik zojuist hetzelfde bericht

Duurzaam en tijdig gebracht

Duurzaam en tijdig gebracht

Eigenhandig veranderen datum

Na het wijzigen van afleveradres (buren) omdat op de afleverdatum het bericht e-mail aankomt. Ineens wordt dan ook de datum veranderd. Maar op die datum ben ik wel thuis. Het opnieuw proberen te wijzigen lukt niet. Geen enkele mogelijkheid om in contact te komen. Voor de duidelijkheid; EEN BOT VOOR APP IS GEEN CONTACT. Meer een methodiek om klanten te negeren.

Netjes en snel en vriendelijk!

Goede ervaring.

Super, op tijd, vriendelijk, en pakket in uitstekende staat.

Mooie manier van bezorging, vriendelijke dame aan de deur, zou ik vaker willen deze vorm van bezorging, geen bussen in de straat.