Vriendelijke koeriers en uitstekende bezorging
Gewoon goed
Postnl mag hiervan leren!
In plaats van weer een racend bezorgersbusje door de straat, een vriendelijke bakfiets-bezorgster die de bestelling precies binnen het aangegeven tijdslot aflevert. Fijn voor mij en fijn voor de buurt.
Vlot en op tijd gebracht door aardige jongeman. Fietskoeriers zijn de beste oplossing voor het probleem van de opstoppingen in de stad met de bestelbusjes… Maar ook het voordeel van het besparen op brandstof en uitstoot van benzinedampen. En voor de fietsers is het ook goed: niet onnodig abonnement op sportschool en - als ze niet teveel tussen autogassen hoeven te verkeren - ook gezond. Ik hoop dat hun salariering ook een beetje in orde is. Maar daar ga ik niet over. Het bestelde produkt was ook in orde. Dus iedereen blij!
Prima op tijd, aardige nette jongen, top
Netjes op tijd, en vriendelijke bezorger!
Communicatie glashelder en op een prettige, vriendelijke wijze. Lag keurig, zoals aangegeven, ruim binnen de tijd, door de brievenbus.
Mijn ervaring is goed
Vriendelijke jongeman en het pakje is keurig op tijd afgeleverd
netje op tijd en het pakketje was heel, wat bij de andere bezorgdiensten nog weleens fout gaat.
Keurig behandeling.
Een aardige koerier, en een keurig verzorgd pakket.
Op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke koerier. En natuurlijk belangrijk dat het zonder uitstoot van gassen bezorgd is.
ik bestelde mijn pakketje vorige week dinsdag en hij kwam pas vrijdag aan ik wil graag men geld terug
Hoi Saar, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je pakket vertraging heeft opgelopen en daardoor later is bezorgd, onze excuses. Ik wens je alsnog veel plezier met je bestelling! ^A
Van de bezorging, of de mailing hiervan klopt niks. Het pakket zou dinsdag bezorgd worden, dit heb ik gewijzigd naar woensdag. Hier heb ik een bevestiging van gehad, dat het op woensdag 30 maart bezorgd zou worden. Toch is de bestelling dinsdag 29 maart bij de buren afgeleverd. En donderdag 31 maart kreeg ik een mail dat het pakket niet afgeleverd kon worden. En nu net kreeg ik een mail, dat het pakket 1 april om 10.10 is afgeleverd... Dus ergens gaat er hier iets mis. Vriendelijke groet Jantina
Hoi Jantina, Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor de verwarrende communicatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. Fijne dag! ^A
Mijn pakket kan niet bezorgd zijn donderdagavond 31 maart want ik was niet thuis dat wordt pas maandag 4 april dat ik weer thuis ben. Graag in de maill op welk adres het dan is afgeleverd, dat zou handig zijn, want nu word ik lichtelijk onrustig. Als het mijn buurvrouw naast mij op 230, of op 236, dan zou ik een appje hebben gekregen van ze, dus die zijn het niet geweest, Nu wordt het raden, dus ik ga dit pakket ook niet betalen.
Hoi Wil, De medewerkers van onze klantenservice kunnen je beter helpen met deze vraag. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven dan kunnen we met je meekijken. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
pakje was zijknat en meneer stond lang op een fooi te wachten miz
Hoi Anja, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Correkte levering
Heel goed, en makkelijk.
met alle bestellingen die ik binnen krijg van Fier, krijg ik te horen hoe laat ze er zullen zijn. Nog nooit hebben ze een briefje in de bus gedaan met dat ik er niet was (er is altijd iemand thuis/de busjes bedrijven doen dit met regelmaat)
Niets ontvangen
Hoi Brigitte, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
3 keer mail gehad ! Van de fietskoerier is onderweg . De ..2 mail zelfs dat het geleverd was .! Heb op watsapp gereageerd die is bereikbaar van 9:00 tot 17:00 ! Erg verwarrend .!!!!
Hoi Jolanda, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Groningen. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Tevreden