Vriendelijke koeriers en uitstekende bezorging

Gewoon goed

Toppie!!!

Postnl mag hiervan leren!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Punctueel, vriendelijk en goed voor het milieu!

In plaats van weer een racend bezorgersbusje door de straat, een vriendelijke bakfiets-bezorgster die de bestelling precies binnen het aangegeven tijdslot aflevert. Fijn voor mij en fijn voor de buurt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Zeer plezierig en correct!

Vlot en op tijd gebracht door aardige jongeman. Fietskoeriers zijn de beste oplossing voor het probleem van de opstoppingen in de stad met de bestelbusjes… Maar ook het voordeel van het besparen op brandstof en uitstoot van benzinedampen. En voor de fietsers is het ook goed: niet onnodig abonnement op sportschool en - als ze niet teveel tussen autogassen hoeven te verkeren - ook gezond. Ik hoop dat hun salariering ook een beetje in orde is. Maar daar ga ik niet over. Het bestelde produkt was ook in orde. Dus iedereen blij!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Prima op tijd, aardige nette jongen, top

Uitstekend!

Netjes op tijd, en vriendelijke bezorger!

Uitmuntend

Communicatie glashelder en op een prettige, vriendelijke wijze. Lag keurig, zoals aangegeven, ruim binnen de tijd, door de brievenbus.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Lekker groen

Vriendelijke jongeman en het pakje is keurig op tijd afgeleverd

helemaal top

netje op tijd en het pakketje was heel, wat bij de andere bezorgdiensten nog weleens fout gaat.

Boven verwachting.

Keurig behandeling.

Een 6 is goed herinner ik mij nog, een 8 is heel goed

Een aardige koerier, en een keurig verzorgd pakket.

Prima bezorging

Op de afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke koerier. En natuurlijk belangrijk dat het zonder uitstoot van gassen bezorgd is.

mijn pakket 1 dag te laat

ik bestelde mijn pakketje vorige week dinsdag en hij kwam pas vrijdag aan ik wil graag men geld terug

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

De bezorginformatie is niet helemaal optimaal

Van de bezorging, of de mailing hiervan klopt niks. Het pakket zou dinsdag bezorgd worden, dit heb ik gewijzigd naar woensdag. Hier heb ik een bevestiging van gehad, dat het op woensdag 30 maart bezorgd zou worden. Toch is de bestelling dinsdag 29 maart bij de buren afgeleverd. En donderdag 31 maart kreeg ik een mail dat het pakket niet afgeleverd kon worden. En nu net kreeg ik een mail, dat het pakket 1 april om 10.10 is afgeleverd... Dus ergens gaat er hier iets mis. Vriendelijke groet Jantina

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mijn pakket is bezorgd op Tattistraat 232 maar ik was niet aanwezig.

Mijn pakket kan niet bezorgd zijn donderdagavond 31 maart want ik was niet thuis dat wordt pas maandag 4 april dat ik weer thuis ben. Graag in de maill op welk adres het dan is afgeleverd, dat zou handig zijn, want nu word ik lichtelijk onrustig. Als het mijn buurvrouw naast mij op 230, of op 236, dan zou ik een appje hebben gekregen van ze, dus die zijn het niet geweest, Nu wordt het raden, dus ik ga dit pakket ook niet betalen.

waardeloos

pakje was zijknat en meneer stond lang op een fooi te wachten miz

Correkte levering

Geweldig!

Heel goed, en makkelijk.

Fier Fietskoeriers zijn altijd stipt

met alle bestellingen die ik binnen krijg van Fier, krijg ik te horen hoe laat ze er zullen zijn. Nog nooit hebben ze een briefje in de bus gedaan met dat ik er niet was (er is altijd iemand thuis/de busjes bedrijven doen dit met regelmaat)

Slecht

Niets ontvangen

3 dagen zitten wachten van 17:00 tot 22:00

3 keer mail gehad ! Van de fietskoerier is onderweg . De ..2 mail zelfs dat het geleverd was .! Heb op watsapp gereageerd die is bereikbaar van 9:00 tot 17:00 ! Erg verwarrend .!!!!

Tevreden