Snel en vriendelijk

Heel snel en altijd vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijke uitstraling, prima op tijd!

was prima bezorging.

Prima bezorgdienst

Ik werd keurig op de hoogte gehouden via mail. Vriendelijke bezorger. En groen!!

Mega snel!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Erg tevreden stond mij netjes te word

Ik ben erg tevreden over de fietskoerier. Hij bracht het pakje netjes naar boven 10 verdieping en hij stond mij heel netjes te word ga zo door met dit fietsenplan

Super kan niet beter

Doorgeven waar het bij afwezigheid gedropt kon worden. Goed gedaan. Alles is super. Dankjewel

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Soepel en snel zonder CO2 uitstoot!

Top!

Wauw

Ik kreeg een melding dat hij bezorgd zou gaan worden.. en voor ik het wist ging de deurbel met een vrolijke meneer ! Super snel en super vriendelijk!

Lekker tijd

Jammer dat ik slechts 1 eierdoosje heb ontvangen. Had er 2 besteld. Bestelnummer 6552

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Altijd binnen de aangegeven tijd, eigenlijk 3 uur ervoor. En vriendelijk voor iemand die door wind en regen komt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Altijd bezorging met een glimlach!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Eerste ervaring met de fietskoerier

Snel geregeld. Duidelijke communicatie. Mooi op tijd. Aardige meneer!

Top bezorging

Vriendelijke en beleefde bezorger. En natuurlijk super sportief! Snelle levering. Goede communicatie, top!

Netjes en vriendelijk

Netjes en op tijd , en vriendelijke bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Top service

Mooi op tijd wordt het pakket bezorgd. Duidelijke communicatie en schatting over de bezorgtijd. Helemaal tot aan de deur bezorgd en met een glimlach overhandigd. Compliment voor de sportieve bezorgster!

Supersnel en vrolijke bezorgster

De bezorging is goed gedaan door een vriendelijke en vrolijke bezorgster!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Prima gedaan hoor. Bravo!

Knudde

Ondanks de bezorgbevesting geen pakje gekregen. Ik heb daarop de klantenservice gebeld en de medewerkster reageerde behulpzaam. Het pakje is ook niet bij de buren afgegeven.

Pakket is bezorgd

Mooie manier van bezorgen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Bezorging prima maar sorteer proces duurt lang

De bezorging was helemaal prima, wel valt het mij op dat het pakket meerdere dagen in een sorteer centrum blijft. Een dag of Max 2 is prima als dat duidelijk is.

Heel goed

Heel goed

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Positief

Het pakketje werd op een andere dag geleverd, maar via track tracé goed op de hoogte gehouden! Goed gevoel dat het met de fiets werd bezorgd !

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Ernstige vertraging bij de levering

Het pakket is na 6 dagen bezorgd. Paket zou eerst de dag na bestelling geleverd worden, daarna wordt het mistig. Moeizaam contact, daarna bericht dat het pakket was gevonden en zou worden bezorgd, even daarna bericht met excuses dat het een onjuiste melding was. Diezelfde dag werd het pakket alsnog bezorgd, Dat geeft geen stabiele indruk helaas.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Slechte communicatie, levering pakket blijft uit.

Mijn bestelling die door Fietskoeriers geleverd zou worden liep vertraging op. Op de nieuw afgesproken leveringsdatum telefonisch contact gezocht met Fietskoeriers om een tijdsindicatie te vragen. Werd eerst drie keer weggedrukt, daarna kreeg ik een onvriendelijke medewerker aan de telefoon die mij wél het verwachtte tijdstip doorgaf. De hele avond tevergeefs op Fietskoeriers gewacht. Kreeg om 22.40 een bericht dat levering weer uitgesteld werd.