Heel vriendelijk en mooi op tijd

Een hele goede gedachten zit hier achter .Want het is goed voor het muile

Super fijne sportieve bezorger aan de deur, die duidelijk plezier heeft in het bezorgen!

Super goed.

Groen en goed bezig

Ben blij met de pakketjes van Cycloon uit Arnhem. Ga zo door.

Mijn pakket stond buiten

Mijn pakket stond voor de deur toen ik thuis aankwam het kon best bij de buren worden afgeleverd! Want het kon namelijk ook gestolen worden en dan zou mijn geld ook weg zijn geweest!!

Erg lange bezorging duur

Op 6-11-23 zou het bezorgd worden en op 25-1-24 bezorgd

Snel

Mijn vriendin zei dat het was bellen overhandigen en klaar.

Lieve berzorger

De jongen die mijn pakket bezorgd heeft was erg lief.

Vriendelijke bezorger en goede online service

Ruk.

Weet niet welke bezorger jullie hebben gestuurd maar klopt geen zak van. Er is precies niks bezorgd en niemand kende te pakken krijgen.

Super levering en heel snel

Heel netjes afgeleverd heel snel echt top levering heel blij mee

Top bezorging pakket heel aangekomen en dat op de fiets. Bedankt!

Pakket niet bezorgd

Pakket geeft bij tweede bezorgpoging aan bezorgd te zijn, maar niks ontvangen. Bij 1e poging aangemerkt als gemist terwijl er niet aangebeld is.

Pakket zogezegd geleverd, maar nergens terug te vinden!

Pakket spoorloos verdwenen en niemand weet waar het is

Zeer gemotiveerde bezorgster , en super vriendelijk!!!!

Netjes bezorgd

Netjes en beleefd bezorgd

Top !

Snel en correct afgeleverd

Pakket is bezorgd, maar niet bij mij!

Ik krijg een mail dat mijn pakket bij mij bezorgd is,ben gewoon thuis maar heb niks ontvangen!

Keurig op tijd met de duurzame fiets

Hierboven

Goede service en duurzaam!

Goede service en duurzaam!

Op tijd en netjes beleefd afgeleverd

Op tijd en netjes beleefd afgeleverd

Op tijd en milieu vriendelijk bezorgd! Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Brievenbuspakket boor de derde keer bij de buren bezorgd

De pakketen van mijn koffie kunnen door mijn brievenbus. En als het er twee zijn: de een na de ander. U weet wel, zoals olifanten in de ijskast. Wilt u alstublieft de bezorger hierop aanspreken? Ik heb hier last van en mijn buren ook. Cornelia Vingerling

Op aangegeven tijd

Goede manier en toch goed en snel

Heb geen pakket ontvangen,

Was op de bezorgtijd gewoon thuis maar er is geen pakket bezorgd.

Normaal tevreden vandaag niet.

Zeer brutale bezorger. Belt 1 x aan. Klopt keihard op ons raam.(niet normaal) En vond dat wij moesten rennen geloof ik. Wij zeiden hier iets van. Teneerste zaten wij aan tafel te eten en ten tweede is 1 van ons ook ziek en zou niet eens snel naar de deur kunnen. Ik vond hem vrij onbeschofd overkomen en gaf aan dat wij voor klachten bij de klantenservice moesten zijn. Dit bij jullie nog niet eerder mee gemaakt. Wat mij betreft weg ermee dit wil je niet hebben werken bij je bedrijf.