Vraag niet hoe het kan profiteer er van

Om 4 een bericht dat het vertraagd is om half6 toch bezorgd. Vraag niet hoe het kan profiteer er van.

super

ben heel tevreden over jullie service ! bedankt

Uitstekende service

Petje af voor de fietskoeriers. Zowiezo een supergoed idee met ruime bezorgtijden en een uitstekende service

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Initiatief is top, echter de bezorging kan beter!!

Het pakketje is goed aangekomen. Echter niet volgens afgesproken tijd. Ik was toevallig thuis. Omdat de track en trace niet gewijzigd is, heb je hierdoor geen kans om een andere afspraak te maken. Tevens werd er aangebeld, maar er is nog géén minuut gewacht. De bezorger stond binnen een minuut al bij de buren. Echt veel te snel weg na aanbellen! Jammer, want het is een mooi initiatief. Omdat je hoopt dat het volgende keer beter gaat, aanbevelen op ja gezet.

Heel erg slecht!!

Pakketjes worden niet opgehaald voor retour en ook niet bezorgd!! Gisteravond zou er weer een pakket bezorgd worden, voor de zoveelste keer. Niemand aan de deur en ook geen pakket, maar ik krijg wel een e-mail dat mijn pakket bezorgd is!?!? Ik vraag me af waar mijn bestelling nu gebleven is... Wat een drama dit

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Keurig bezorgd en zeer vriendelijke bezorger

Ben goed op de hoogte gehouden over de bezorging. De bezorger kwam binnen de aangegeven tijd dus zeer tevreden

Opmerkingen worden nooit gelezen

Er wordt nooit gekeken naar de opmerking die je bij de bezorging plaatst. Ik vraag altijd om te kloppen op het raam ivm kleine kinderen, vervolgens wordt er altijd aangebeld. Soms zelfs een paar keer achter elkaar. Heel irritant. De bezorgers zelf heb ik niks op aan te merken, die zijn altijd vriendelijk. Maar lezen doen ze allemaal niet.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Status geeft bezord aan, maar er is helemaal niet bezorgd

Status bezorgd, maar er is niets bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Slecht

Ik hoorde mijn pakket vrijdag te krijgen. Stond er vervolgens dat hij vertraagd was en maandag zal binnen komen nu is het maandag en heb ik nog steeds niks ontvangen slechte Service want reageren doen ze niet.

Pakket niet ontvangen

Zoals het onderwerp niet ontvangen terwijl hij op bezorgd staat

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Veeeeel te laat bezorgd. Geheel tegen afspraak in.

Veeeeel te laat bezorgd. Maandagavond ipv vrijdag. Geheel tegen afspraak in.

Niet goed

Ik ben thuis en zit gewoon netjes op mijn pakket te wachten. Dan hoor ik ineens de brievenbus klep. Mijn man haast zich na de brievenbus en doet de voordeur open. De koerier die zegt dat het pakket bij de buren is afgeleverd. Dit terwijl we gewoon thuis zijn en echt geen bel hebben gehoors. Ik vind dit echt heel erg vervelend..

Het boek zou 8/4 bezorgd worden

Teleurgesteld

verkeerde verwachtingen

Mail zei: pakket komt vrijdag 8 april. Geen koerier. gemaild naar kantoor met vraag om compensatie. Geen compensatie en bericht dat het di 12 april komt. Komt het pakketje op maandag 11 april. Heel knullig! Ik verwacht een financiele compensatie, maar dat wordt tot nu toe afgewimpeld in de mailwisseling die ik nu heb. Wat wel goed gaat is dat jullie snel op de mails reageren. Ja

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakket nooit bezorgd op mijn adres

De fietskoerier heeft niet bij mij aangebeld maar ik krijg wel een melding dat het pakketje bij mij thuis is bezorgd! Terwijl ik thuis ben. Erg vervelend. Nu wordt er een onderzoek gestart waar ik drie dagen op moet wachten tot ik bericht krijg. Waarom kan er niet direct contact opgenomen worden met de koerier?

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Jammer dat ik naar beneden moest

Je besteld iets om niet de deur uit te hoeven denk je. Alsnog moest ik naar beneden komen omdat de koerier de fiets niet onbemand kan achterlaten. Een beetje kansloos en zal dat ook melden bij de leverancier.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Niet communicatie

Als jullie weten waarom, heb er contact over gezocht op de whatsapp maar niks mogen vernemen :/

3 dagen te laat, ik ben nu net op vakantie

Op dinsdag besteld, gevraagd om op vrijdag te bezorgen, zondag met vakantie vertrokken, bestelling op maandag bezorgd. Dit is gewoon niet wat je wilt. Ik vind fietskoerier goed initiatief dat ik graag steun maar je moet er wel op kunnen rekenen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Niks bezorgd en jullie komen niet afleveren en zeker niet ophalen!

jullie komen niet op de beloofde datum en bij het plannen van een retourafspraak gaat het minimaal 3x mis... waardeloos dus

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakket wordt maar niet opgehaald

Mijn pakket staat nu al bijna een week op aangemeld maar is door fietskoerier nog steeds niet opgehaald. Tevens krijg ik geen updates van fietskoerier. Al met al een bijzonder slechte customer service dus de volgende keer kies ik maar weer voor een andere bezorgdienst.

Slecht

Pakketje lag buiten. Heeft ook niemand aangebeld.

Helemaal goed!

Duidelijke communicatie en prima bezorging.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Left expensive package infront of the door.

My delivery worth over 200€ was just left infront of the door on an open road because no one was home. That is not acceptable for expensive deliveries.

• Would you recommend us? No
  • What is your experience about? Delivery of Fietskoeriers.nl

Zeer tevreden.

Ik raad het iedereen aan. Super snel en zeer netjes. Top service

Niet geleverd

Er staat dat het pakket geleverd is, helaas is het pakket nergens te bekennen. De organisatie is ook nog eens onbereikbaar, zeer slecht