Alles OK

Nauwelijks iets van gemerkt; op tijd gebracht en door de brievenbus geworpen Het pakje verdroeg dat wel.

Fijn dat er fietskoeriers zijn voor ons als klant. Geen gevaarlijk rijdende auto's, klimaatneutraal. Kortom top.

Package delivered before the scheduled time and thrown on building hall

Courier rang the bell, I opened the door for him, and he still had the courage and laziness to just drop my package in the main hall of my building. On top of that, he arrived before the scheduled time. What if im not home?

Pakket was achtergelaten in de portiek

Ik woon in een appartement. De bezorger van Cycloon heeft mijn pakket achtergelaten in de portiek, terwijl ik wel thuis was. Gelukkig heeft een buurvrouw het pakket naar mij gebracht.

Vriendelijk en vlot!

Zoals altijd, super vriendelijk en vlot.

Heel fijn

Goed alleen geen bericht gekregen voor de tijd en dag das jammer .

Heel goed

Niets op de levering aan te merken en heel fijn dat het duurzaam bezorgd is

Een boek, geleverd met een grote glimlach!

Net over 9 uur ging de bel. Daar stond een man met grote glimlach en glimmende gouden tand. Het bestelde boek had hij al in de brievenbus gestopt. Met een grote smile en wuivend nam hij mijn 'dank je wel voor je moeite' bijzonder hartelijk in ontvangst. Hoe leuk kan je bezorgen voor je zelf maken? Heel leuk weet ik nu. Mijn werkweek startte door deze korte ontmoeting heel goed!

Er is niet aangebeld. Pakket is gewoon in de hal gezet

Vriendelijk en correct bezorgd

Prima bezorgd

Bezorging : TOP !

Bezorging : TOP !

Prima bedrijf met uitzonderlijke service

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Lucht CO2 maakt slechts 0,7% van de lucht uit. De mens heeft daarin slechts 0,1% van de totalen invloed. Dus...hoezo CO2-probleem. Volstrekte onzin! Verder een prima bedrijf die koeriersdiensten en reparaties voor Melitta uitvoert.

Wat een ******

Waardeloze vent

Elke keer op tijd gekomen . Nooit verlaat of sfgesteld

Aangename vriendelijke service

Geweldig!

Uitstekende bezorging van producten.

Heel fijn

Geruisloos ligt het boek ineens op de deurmat! Welkom in dit huis. Prachtig!!

Ze geven aan dat er geleverd is, er is helemaal niks geleverd

Vandaag zou er namens de Zara 3 pakketten bezorgd worden. 1 van mijn dochter en 2 van mij zelf. Om 17:56 ontving ik via de mail dat de pakketten waren bezorgd. Ik was gewoon thuis, de bel was niet gegaan voor de deur lag ook niks, wel aan de Zara door geven dat er bezorgd is…. Op welk adres heeft de fiets koerier de pakketten bezorgd???? Schandalig dit!!!

Optijd bezorgd

Mijn pakket is naar wens optijd aangeleverd

Snelle levering

Ik zag dit boek eergisteren op de site,meteen besteld en de volgende dag afgeleverd.

Melding pakket bezorgd, maar geen pakket ontvangen.

Melding ontvangen dat pakket is bezorgd, maar geen pakket ontvangen. Was gewoon thuis. Nu geen idee waar het pakket is.

Als Altijd Prima Geregeld door Cycloon!

Het pakket was besteld bij H&M en werd op tijd bezorgd! Heel blij met de wijze waarop Cycloon en de bezorgers de pakketten per fiets bezorgen. De service is geweldig en het is milieu-vriendelijk. Als het even kan bestel ik online als het door Cycloon kan worden bezorgd. Bij andere bezorgdiensten is de ervaring stukken minder. Complimenten voor bezorgers van Cycloon.

Pakket zo achter gelaten

Pakket op de grond in een openbare hal achter gelaten en niet aangebeld. Iedereen kon het pakket meenemen.

Pakket gepropt in brievenbus

Ik kwam thuis van mijn werk om 22:30 en zie het pakketje half uit de brievenbus steken, het merk overduidelijk te lezen, iedereen had dit kunnen zien, nu woon ik in een redelijk goeie buurt maar het had zomaar eruit gehaald kunnen worden. Maar aan de andere kant, het zat er zo in gepropt dat ik met grof geweld het pakje eruit heb moeten trekken. Mijn man en kinderen waren de hele avond thuis, waarom is er niet even aangebeld?

Helemaal prima

Lekker groen

Fantastisch alternatief voor alle bestelbusjes. Pakketje volgens planning bezorgd, nette communicatie vooraf van verwacht tijdblok. I Het zou mooi zijn als meer bedrijven Cycloon zouden inschakelen voor de pakket bezorging.