Super snel geleverd!

Bestelling was super snel geleverd.

Snel, sportief en vriendelijk

Ik heb aan bovenstaande niets toe te voegen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Snel vriendelijk en wat je van een bezorger verwacht:-)

Gewoon prima!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Lekker groen en keurig binnen de aangegeven bezorgtijd.

Tevreden

Mooi op tijd en goede informatievoorziening

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Milieuvriendelijk en strak op tijd!

Perfecte bezorging, vriendelijke koerier!

Onhandige planning, onbeschofte bezorgster

Planning: Ongelofelijk dat er een time frame wordt ingepland van 9:00-17:00 en er geen sms wordt gestuurd dichterbij de tijd. Dan kan iemand dus de hele dag de deur niet uit? Bezorging: Ongeïnteresseerd en onprofessioneel. M'n buurman schijnt omvergelopen/genegeerd te zijn, en het pakket is niet bij mij afgegeven maar (onveilig) bij de voordeur achtergelaten. Het positieve hieraan is dat ik het pakket in ieder geval tijdig heb gevonden, doordat ik de hele dag thuis moest zijn voor de bezorging.

Snelle goede bezorging

Vlotte , vriendelijke bezorging

Onbetrouwbaar

Van de 5 leveringen zijn er 4 te laat bezorgd. Normaal geen probleem maar nu moet ik mijn vakantie er voor uitstellen. Ben zelf een hardcore fietsfanaat, maar voor mij is de maat vol. Leuk idee, uitvoering om te janken. Heb nog aangeboden het pakket zelf te komen halen maar dat was niet mogelijk. Nooit meer fietskoeriers!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Veel te laat en niet zoals afgesproken

Het pakket is níet bij mij bezorgd, waarschijnlijk bij een buur, terwijl ik wél thuis was, gisteravond.... En de keer daarvoor, toen het zogenaamd bezorgd zou worden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakket stond ineens voor de deur, zonder dat wij het wisten.

Geen track en trace code ontvangen, geen idee wanneer pakket kwam. Stond ineens voor de deur, niet aangebeld. Raar voor een pakket met een waarde van bijna 400 euro. Prima dat ze op de fiets komen, dat juig ik toe. Wel pakket op de juiste wijze afleveren en klant informeren.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vlot en correct en goed geïnformeerd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Ik was op plaat en de fiets koerier deed moeite om mijn aandacht te trekken

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Ze kwam nog terug lopen toen ik boven zwaaide !

Prima en snel en ze kwam terug lopen toen ik boven zwaaide dat ik er wel was

De bezorging was goed

De bezorging was goed!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Niet aangebeld en door de brievenbus gepropt

Er is niet aangebeld en het pakket is gewoon door de brievenbus gepropt die overigens nu kapot is.

Overdag bezorgd.

Helaas is mijn pakje overdag bezorgd bij buren, ondanks dat op de site staat dat jullie in de avond bezorgen. Bezorging overdag is helaas al vaker voorgekomen. Ook wordt de bezorgdag regelmatig naar een dag later verzet. Dit is vervelend als je op een pakje wacht. Waarschijnlijk zijn er verschillende bezorgers/koeriers, waarbij de ene koerier iets serieuzer met zijn/haar werk omgaat dan de ander, want sommige andere keren ging de bezorging wel goed.

Bezorging kwijt

Mijn pakket is (terwijl ik thuis was) in een gemeenschappelijke hal van een groot appartementencomplex achtergelaten volgens de bezorger en sindsdien zoek…. Onacceptabel!! Klantenservice overigens adequaat en snel handelend.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Niet op tijd en ook niet echt vriendelijk.

Ik weet niet of de fout bij jullie of Intertoys ligt, maar op hun site stond 'voor 22:00 uur besteld, morgen in huis'. Dus ik zit de halve dag te wachten, om er vervolgens achter te komen dat het pas donderdag komt. Erg vervelend. Mijn plannen op donderdag moeten aanpassen en vervolgens wordt het pakketje afgeleverd door een alles behalve vriendelijke koerier die ook nog iets onverstaanbaars leek te mompelen toen hij weg liep. Helaas zal dit de laatste keer zijn dat ik iets via deze manier laat bezorgen. Leuk dat het met de fiets komt, ben ik helemaal voor, maar volgende keer toch weer gewoon met een bestelbusje en hopelijk minder gedoe.

Slecht

Ik heb tot nu toe iedere keer gehad dat jullie koeriers ergens anders mijn pakketje afleveren zonder erbij te zetten waar ze hem hebben gelaten, uitermate irritant

Lieve koerier

Met ietsjes vertraging geleverd maar dat valt mee! Pakket verkeerde in zeer nette staat!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Aardige fietskoerier. Op tijd. Pakje in goede staat ontvangen.

Positief!

Prima!

De dame, welke mij het pakje overhandigde kwam zelfs helemaal naar boven lopen. In ons toch wel donkere trappenhuis! Sportief!

Verrast

Nette bezorger, wel nog een beetje onwennig maar dat komt wel goed. Een superidee!

Tevreden