Goede communicatie

De levering stond gepland tussen 17:00 en 22:00, prima voor een particulier adres, maar zakelijk wat minder praktisch. Na contact dit snel en eenvoudig omgezet naar levering tijdens kantoortijden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

Snelle bezorging

Fijn dat jullie op de fiets zijn, sta ik helemaal achter!

Pakket niet bezorgd

“Pakket bij de buren afgeleverd”. Geen briefje in de bus en buren hebben niks.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Ik heb geen pakketje ontvangen

Ik heb gisteren 22-04-2022 een e-mail gekregen dat mijn pakketje was bezorgd om 17:50 uur maar ik heb niets ontvangen en mijn buren weten ook van niks. Ik woon in een appartement waar je eerst beneden door een deur en de trap omhoog moet naar mijn voordeur en je niet zomaar ongezien aan de deur kunt komen. Het is dus erg vreemd dat mijn pakketje niet is aangekomen.

Snel en vlot

Hartelijk bedankt fietskoerier voor je vriendelijke, snelle en vlotte levering.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mooi op tijd en bijzonder vriendelijke bezorger!

Heel fijn dat ons pakketje door een fietskoerier werd bezorgd en niet met een fossiel aangedreven bestelbus! Veel beter voor het milieu en ook veel veiliger in ons als bewoners. Nog mooier zou zijn als alle pakketjes aan de rand van onze stad/wijk worden verzameld en in 1x worden bezorgd met een fietskoerier ipv al die kleine en grote fossiele brandstofbussen die door onze straatjes crossen, levensgevaarlijk! Volgens mij is er zo'n initiatief genaamd de buurtmus (ze heten nu Hurby zie ik net (https://www.hurby.app/)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Prima optijd. Aardige man.

Al vaker pakjes gehad via fietskoerier altijd goed gegaan. Dus prima.

Heel tevreden

Milieu vriendelijk Netjes op tijd, vriendelijke bezorger

Nog steeds niet bezorgd

HM pakketje zou donderdag bezorgd worden, oh helaas niet gelukt. Vrijdag dan, oh helaas niet gelukt. Weekend bezorgen ze niet :o Oh dus helaas nu maandag pas tussen 17.00-22.00 en nu maar hopen dat het dan wel lukt want dinsdag gaan we op vakantie :(

Ben boos!!!

Ik ben heel boos dat het is afgegeven op nr 17 ( buurvrouw waar niet echt mee klikt en ik geen contact mee wil) terwijl ik heb aangegeven het op de tafel op de veranda neer te leggen!!!! Bovendien waren wij op dat tijdstip gewoon thuis!!!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Goed alleen jammer dat het in de brievenbus is gepropt zonder even aan te bellen

Op zich prima, keurig op tijd geleverd, alleen jammer dat door de bezorging de brievenbus vol zat 3en er niet even werd aangeveld om te zeggen dat het daar zat, de hele tijd je email nalopen is niet echt een ding. Gelukkig was het vouwbaar.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

I was lucky to find a nice courier who delivered the package with a smile.

The courier just found me at the entrance to the block, packing my car before leaving. I am glad that the products arrived before the holiday. Nice service, I recommend it.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

blijmakend

ik werd er heel blij van, het voelde echt als een kado dat zij helemaal was komen fietsen met mijn pakketje!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Prima, op tijd, in de bus

Enorm vriendelijke meid!

Vriendelijke meid

vriendelijk en milieuvriendelijk

Op tijd, milieuvriendelijk en vriendelijke bezorger.

Super tevreden!!!

Van te voren goed geïnformeerd. Ook als het pakket onverhoopt wat later wordt gebracht. Sportieve, enthousiaste& vrolijke koeriers. In één woord SUPER!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Afgeleverd op afgesproken tijd

Pakket goed en op tijd geleverd.

Super!

Fijn dat ze in de avond kunnen bezorgen dan is er vrijwel altijd iemand thuis!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Keurige bezorging.

Op tijd, vriendelijke bezorger, goed voor milieu.

uitstekend

een zeer vriendelijke man

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Fijn dat er gebruik wordt gemaakt van de fietskoerier.

Zie hierboven.

Veel te laat

Speciaal 5 euro extra betaald voor aflevering volgende dag. Levering vond twee dagen later pas plaats. Nutteloze kosten dus en kleding te laat voor gelegenheid. Post nl is betrouwbaarder. Balen.

Klote werk

Leveren niet af, gooien maar gewoon voor de deur waar iedereen het kan stelen terwijl we gewoon in de woonkamer zijn

Erg vriendelijke bezorgster

Erg tevreden