Ik krijg een mail dat mijn pakje is bezorgt aan mijn deur, maar ik heb niets ontvangen!!
Hoi Kemal, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Laat nou de fietskoerier ook nog mn buurvrouw zijn!
Het was de eerst keer dat ik via een fietskoerier mijn bestelling heb gekregen. Geweldig. Hopelijk gaan er meer websites gebruik maken van deze vorm van bezorging. Ik kan mij nu minder bezwaarlijk voelen als ik een bestelling plaats en op deze manier bezorgd gaat worden. Iets milieuvriendelijker. En z’on vriendelijk vrolijke bezorger. Je werd direct blij om op deze manier een pakketje te ontvangen. Dankjewel.
Aardige gozer en erg vriendelijk door mij nog een fijne zwangerschap te wensen.
Zoveel beter voor de wereld!
Had nooit eerder. Meegemaakt pakje per fiets maar vind mooi
Goed op de hoogte gehouden en goed geleverd.
Netjes op tijd bezorgd top! Tweede keer nu een pakketje met de fietsservice ontvangen en ging prima
Vriendelijk en op afgesproken tijd Top
Ik ben echt altijd mega blij met de fietskoerier. Hele vriendelijke man die altijd blij is, word altijd vrolijk van hem. Echt super!
Vriendelijk en op tijd!
Leuk dat het ook met de fiets gebracht wordt
Door een storing (volgens klantenservice) is het pakketje een week later binnengekomen. Klantenservice wist niet te melden wanneer ik het dan alsnog kon verwachten.
Hoi Marianne, Onze excuses voor het verloop. Fijn om te horen dat je het pakket ontvangen hebt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te maken, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Een fijne dag toegewenst! ^A
Is niet bij mij bij bezorgd maar bij mijn buren. Oranjerievierstraat 7 maar adres is graskopstraat 7 Wat meer opletten aub
Hoi Rojin, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is verlopen. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in 's-Gravenhage en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Zeer slechte ervaring, pakket zou bij de buren geleverd moeten zijn. Later bleek toch dat het pakket op een huis drie straten achter mij werd bezorgd en dat klopte ook niet. Meerdere malen contact met hem opgezocht zonder reactie.
Hoi Elena, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Groningen. Nogmaals mijn excuses voor het verloop. ^A
Snelle bezorging
Mooie manier om je pakket te laten bezorgen. Te meer omdat het een fiets artikel betrof. En een vriendelijke bezorger.
Adres wijzigen op de bezorgdag was zelfs nog mogelijk.
Super aardige man!
Milieu vriendelijk en fijn zo die bezorgtijden
Erg leuk dat het bestelde met de fietsbezorger is gekomen.
Ga zo door jullie
niet eens aangeklopt op afleveradres. ik was gewoon thuis. pakket was vervolgens afgeleverd bij de buren in het trappenhuis. er lag niks in het trappenhuis.
Goedemiddag, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
It has been two weeks and still I didn't receive my package. You wait the whole evening and nothing. I do not recommend this service.
Hi Fatima, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks! ^A
Slecht,langzame levering. Niks ontvangen nog,waardeloos!
Hoi Albert, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A