Komt op tijd en vriendelijk.

Komt tussen de aangegeven tijdsslot. Vriendelijke bezorgers!

Onbetrouwbaar

Kreeg een melding dat ik niet thuis zou zijn terwijl ik op datzelfde tijdstip de betreffende koerier in sneltreinvaart langs zag fietsen zonder te stoppen. Voor niets thuis gebleven dus. Pakket is alsnog volgende dag bezorgd.

Fout bezorgd

Pakje was buiten op de stoep neergelegd In plaats van het aan te bieden aan de buren.

Top!

Snelle, vriendelijke en duurzame levering!

Slecht

Ik heb mijne pakket niet ontvangen en ik krijg wel bericht dat bezorgd is!!! Waar blijf mijne pakket??

Slecht

Mijn pakketje is benden gezet in me trapenhal en iemand heeft het gepakt

Pakje niet bezorgd

Ik krijg een mail dat mijn pakje om 18.34 bezorgd is. Niets of niemand gezien of gehoord met mijn pakje. Ook niets te zien op de video deurbel. Waar is mijn pakje nu?

Precies op tijd

Snel en netjes op tijd zoals afgesproken

Bezorger niet aangebeld

Wij waren gewoon thuis, zagen de bezorger de parkeerplaats op fietsen, vervolgens niets. Nu net een mail dat het pakket bij de buren is bezorgd. Er is bij ons niet aangebeld, en de bezorging is niet zozeer bij de buren, maar aan de andere kant van het appartementencomplex. Bezorger heeft geen moeite gedaan, beetje jammer.

betrouwbaar

Keurig bezorgd, vriendelijk en klantgericht

Slecht

Pakket is voor de deur geplaatst. Er is geen eens aangebeld. Gelukkig heb ik een eerlijke buurvrouw die de pakket had gezien en naar huis heeft genomen en mij een berichtje heeft gestuurd dat ze me pakketje bewaar omdat het voor de deur lag.

Wel aangebeld, maar niet bezorgd. Beneden in hal van het appartementencomplex bbrievenbussen gelegd

Werd aangebeld maar niet aan deur afgeleverd. Ik wachtte maar er kwam niemand. Bezorger heeft ‘t pakketje beneden in hal van appartementencomplex bovenop brievenbussen gelegd, terwijl iedereen het pakketje mee kan nemen. Zeer slecht en erg ontevreden.

Vriendelijke bezorger

Oprecht nog meer blij als mijn H&M bestelling door jullie wordt gebracht.

Pakketjes altijd top gebracht door Cycloon. Goed wat jullie doen voor socialiteit en duurzaamheid!

Onverwache tijd, maar gelukkig thuis

Ik had een mail ontvangen dat mijn pakket tussen 17 en 22u zou komen. Hij kwam in plaats daarvan om 1130. Omdat ik gelukkig thuis was, ben ik prima tevreden. Ik vind het verder leuk dat het duurzaam bezorgd wordt.

Mooi op tijd en netjes afgeleverd

Fijne mail communicatie en naar tevredenheid afgeleverd

Zeer SLECHT

Zowel op Minnemahuis 11 en ook Schierstins 34 zijn de pakketjes gewoon voor de deur neergelegd (gegooid) in het donker!!!!!!!!!!! Druk op de bel en wegwezen. Ze moeten wachten tot er open wordt gedaan!!!!! Op beiden adressen wordt de achterpoort gebruikt bij weggaan en blijven pakketten in de regen liggen totdat ze per ongeluk gezien worden. Beelden van de camera's zijn aanwezig van beiden adressen! En als bonus is Minnemahuis 11 ook nog eens verkeerd bezorgt, dat was van iemand anders. Triest, zo gaat dat vrijwel altijd bij jullie. Triest. van Houwelingen - Minnemahuis 11 - 7608 HT Almelo

Erstklassige Kommunikation

Mooi op tijd en zuinig ingepakt

Mooi op tijd en mooi zuinig ingepakt.

Gewoon goed

Vriendelijke bezorger, goed ontvangen.

Het pakket is goed bezorgd

De reden waarom ik geen 10 geef maar een 9 is omdat ik het tijdvak van bezorging groot vond (tussen 17 en 22 uur). Verder alles prima

Bericht dat het is bezorgd maar niets geleverd

Ik krijg een mail dat mijn pakket bezorgd is, echter heb ik niets ontvangen!! Niets in de brievenbus gedaan en ook geen bericht dat het bij de buren is geleverd! Wij waren gewoon thuis. Kan niet!!!

Bezorging volgens afspraak en tijdstip. Aardige bezorger!

Onveilig en onpersoonlijk.

Om mee te beginnen kreeg ik een track and trace voor Maandag die ongeveer 3 uur na het bezorgmoment werd aangepast naar Dinsdag. Op Dinsdag is de bezorger langs geweest maar heeft ZONDER aan te bellen toegang weten te krijgen tot het pand en heeft het pakketje naast de voordeur in de beneden hal neergelegd. Hartstikke onveilig want je kan het zo zien liggen als je naar binnen kijkt. Leuk voor een pakketje met een waarde van 50 euro! Het is dat ik mijn email open had staan anders wist ik niet eens dat het beneden was. Absoluut niet aan te raden.