Toekomstbestendig

Fantastisch initiatief!Hoort bij de nieuwe wereld met oog op het milieu en duurzaamheid.Pakket keurig op tijd,maar zou geen probleem zijn als het wat langer zou duren,dat heb ik er graag voor over!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Perfect afgeleverd door vriendelijke jongeman.

Gewoon goed

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Hele vriendelijke bezorger, snelle levering

Wat leuk, een fietskoerier! Snelle bezorging, goedd informatie over levering en eindelijk een website in normale kleuren!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Toppers!

Tot een glimlach aan de deur, top dit!

Keurig op tijd bezorgd.

Dank voor de goede bezorging. Helemaal blij.

Heel goed

Snel geleverd en goede bezorging!

Waar is mijn pakje dan?

Mijn pakje zou zijn afgeleverd op mijn adres. Maar ik heb niets en ik weet ook niet waar het dan wel is afgeleverd.

Vlasakkersstraat 101

Mijn pakket niet ontvangen. İn staat email bezorgt zegt?

Onflexibel

Ontzettend vervelend dat jullie nooit aankondigen wanneer jullie langskomen. Ook heel onhandig dat er avonds alleen geretourneerd kan worden. Positieve noot is natuurlijk dat jullie service goed is voor t milieu. Bezorgers zijn ook altijd vriendelijk.

Waar is mijn pakket?!

Ten eerste hoelang kunnen jullie iemand die jullie klantenservice belt wel niet laten wachten, zonder ook maar enige vorm van communicatie!? Ik zit al een half uur aan de lijn en heb nog niemand te pakken. Ten tweede, ik heb een mail gehad dat mijn pakket (schijnbaar) bezorgd is, maar ik heb nog niets ontvangen. Dus wat gaan jullie hier aan doen?

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Zeer onvriendelijke bezorger

Mijn adres was kennelijk niet goed doorgekomen vanuit de bezorging. Daarom stond mevrouw bij nummer 1 ipv nummer 10c1. Mevrouw was zó onvriendelijk aan de telefoon en ik moest vervolgens ook zelf het pakket komen ophalen. Ik begrijp dat het vervelend is als het adres niet klopt maar dan is het absoluut niet nodig om zo onbeschoft te doen tegen een klant. Ik zal helaas in vervolg geen gebruik meer maken van de fietskoerier want met andere bezorgdiensten heb ik nooit problemen.

Niet slecht

Beetje (te) laat met updates wanneer de levering niet kan plaatsvinden.

Topper!

Prima.

Vriendelijke meneer. Optijd. En milieuvriendelijk.

Top!

Supersnel en duurzaam

Mooi op tijd

Vriendelijke bezorger, kan geen verbeterpunten opnoemen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

fantastisch, zo'n schone manier van verzenden !

prima duurde misschien iets langer, maar dat is geen probleem

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Kon de bezorgdag niet aanpassen

Wilde graag de bezorgdag aanpassen, maar dat was onmogelijk. Heel vreemd. Erg vervelen want nu is het alsnog bij bezorgd bij de buren.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

Zeer slecht

Pakket was ergens in een winkel afgeleverd die niet vermeld was als bezorg adres. Was dus een zoektocht vandaag om mijn pakket te vinden. Koerier was niet bij mij noch bij mijn buren aan de deur geweest. Hij probeerde bij de eerste de beste zaak aan het begin van de straat op huisnr. 2 het pakket te dumpen. Dit kantoor weigerde het pakket omdat ze daar nooit pakketten aannemen. Logisch ook aangezien het een makelaar is. Uiteindelijk heeft hij het pakket gedumpt op nr. 409. Echt asociaal

Pakket niet gekregen

Er staat dat mijn pakket bezorgd is op mijn huisnummer maar dat is niet het geval, en nu weet ik niet waar het pakket wel is…

Verbaasd

Mijn pakketje is niet bij mij afgeleverd. Terwijl in mijn mail staat van wel. Waarom krijg ik daar geen notificatie van?? Nu maar hopen dat het afgeleverd is bij de buren. Erg jammer!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mijn pakketje is helemaal niet bezorgd!

Mijn pakket zou bezorgd zijn maar het is helemaal niet bezorgd??

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakketje gewoon voor de deur gezet

Mijn pakket zou eigenlijk een dag later bezorgd worden, dus daar heb ik rekening mee gehouden. Ze kwamen ineens een dag eerder, waardoor ik niet thuis was. De koerier heeft het pakketje zomaar in het zicht voor de deur gezet, terwijl ik in een galerijflat woon. Niet zo netjes.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Niet bezorgd bij mijn adres en nu is mijn pakket kwijt

Ik was thuis om mijn pakket aan te nemen maar het is bij een verkeerd huis nummer bezorgd welke ik niet weet. Nu is mijn pakket kwijt.