Goede service.

Super service

Heel goed kwam mij tegemoet lopen op de trap . Top

Snel en vakkundig

Sochtends besteld en smiddags direct bezorgd.

Weinig empathie

Ze mogen wel wat zorgvuldiger omgaan met je pakket. We waren een paar dagen weg en het pakket is in de tuin gelegd. Toen we terugkwamen was de doos nat geregend.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakket lag op de grond voor mijn deur

Mijn pakket heb ik ontvangen. Maar het had anders kunnen aflopen. Er was niemand thuis en het pakketje is zonder enige info gewoon voor mijn deur neergelegd in de portiek! Iedereen had het pakketje kunnen meenemen, het lag er immers zo voor de deur. Gelukkig is dit niet gebeurd, anders had ik misschien betaald voor iets wat ik niet ontvangen zou hebben, en waar dus een heel gedoe uit zou voortvloeien. Ik begrijp niet dat jullie zo onverantwoordelijk omgaan met pakketjes!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Fietskoerier bezorgt met een auto

Mijn pakket werd met een grote bestelbus bezorgd, die de chauffeur ook nog eens in het gras parkeerde. Niet echt de “groene” gedachte die je bij fietskoerier hebt

Levering steeds weer uitgesteld

Ik kreeg een mail dat mijn pakketje op woensdagavond zou worden bezorgd. Ik zou die avond niet thuis zijn maar het pakketje kon door de brievenbus dus geen probleem. Toen ik thuis kwam was het pakketje er niet en gaf de track-&-trace aan dat het een dag later zou worden. Ook dat bleek niet te lukken etc., etc. Op vrijdagavond gaf de track-&-trace aan dat het maandag zou worden. Uiteindelijk lag het pakje toch zaterdagavond op de mat. Verder geen uitleg waarom het zo lang moest duren.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mijn bestelling is niet geleverd.

Ik heb een mail gehad dat deze in de brievenbus gedaan was maar hier is niets te vinden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Duurde lang. Geen update over bezorging

Het pakket was blijkbaar ergens anders in Nederland bij de fietskoeriers bezorgd. Onbekend was wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Heel vervelend.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Keurig bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Geen terug koppeling

Dit is de eerste keer dat jullie voor ons een pakketje brengen. Min punt het niet terug communiceren als het een dag langer duurt dan jullie hebben op gegeven. Ik heb alle begrip dat je het niet haalt alles op die daf te bezorgen, maar laat het dan weten.

Slecht

6€ verzendkosten betaald terwijl mijn pakketje in de hal van mijn appartementencomplex is neergegooid (niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was) en de tracker deed het niet. Een week later om 23:10u kreeg ik een mail dat m’n pakket bezorgd was. Waardeloze service

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Ik heb geen pakket ontvangen

Niets ontvangen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Op tijd, volgens afspraak en vooral: milieuvriendelijk!

Op tijd, volgens afspraak en vooral: milieuvriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Ik was niet thuis dus hoe kan het bezorgd zijn

Zie zin hier boven. Vraag me nu af waar het pakketje achtergelaten is.

Slecht

Vandaag is mijn pakketje bezorgd. Ik woon in een appartement. De bezorger heeft het pakketje achter gelaten beneden in de hal. Hij heeft hem niet voor de deur afgeleverd zoals al zijn andere collega’s dit doen. Ik kreeg ook een mail dat het pakketje bezorgd was. Mocht het pakketje door iemand anders meegenomen zijn dan had ik een probleem en kon ik voor de kosten opdraaien.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Fietskoerier komt altijd te laat!

Dit is al de derde keer op rij, dat de fietskoerier te laat komt. Er is vertraging, meldt de mail. Is dit een standaard mail? Deze mail komt 's ochtends, maar tot mijn verbazing komt het pakket dan wel dezelfde dag. Overigens wel 3 dagen na de beloofde afleverdatum

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

Waardeloos

Ik wacht dus al drie avonden van 5 uur op mijn pakket. Elke keer cancelen op het laatste moment. Vandaag zou het geleverd zijn. Nou mooi niet dus. Bezorgd, maar niet hier. Het gaat nog heeeel lang duren ook voordat dit opgelost wordt. Ik raad dit nit aan.

Niet afgeleverd

Volgens code afgeleverd bij de buren terwijl ik gewoon thuis was. Buren weten van niks.

Slecht

Niet aangeven dat het bij de buren (ook niet welke) het is geleverd.

Pakket niet geleverd

Vol verbazing lees ik dat mijn pakket is geleverd. Ik weet dan helaas niet waar en aan wie.

Top!

Bezorging op tijd, milieuvriendelijk en persoonlijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijk, optijd. Ze werken hard!

Top bezorgdienst

Mijn pakketje werd netjes geleverd door een aardige jonge man. Wat ik vooral kan waarderen is jullie inzet en beleid. De manier van vervoeren is duurzaam en dat spreekt mij aan. Als ik ergens mijn steentje aan kan bijdragen doe ik dat graag :)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Goed om per fiets pakket te laten bezorgen!

Pakket bevat geen plastic. Prettige en vlotte levering. Goed op de hoogte gehouden.