Fietskoerier milieu vriendelijk. Dit gold ook voor de vriendelijk bezorger
Het was fijn geweest om een berichtje te ontvangen dat de bezorger onderweg is, maar verder erg tevreden over de bezorging!
Ik kreeg bericht dat het vrijdag bezorgd zou worden. Toen kwam er niets. Ineens stond hij maandag voor de deur. Ik was toevallig thuis
Mooi op tijd bezorgd . Heel tevreden .
Laatste aantal bezorgingen zijn zo ronduit slecht dat ik nu toch een review schrijf, pakket wordt ergens in de voortuin neer gegooid, pakketten hebben heel veel en lange vertraging, iedere keer zit je opnieuw te wachten na een track&trace update en dan komen ze helemaal niet, laatste bezorging kwam dan uiteindelijk s’avonds, ik had de voordeur nog niet eens dusdanig open dat ik het pakket aan kon pakken maar de bezorger duwde het pakket zo door de nauwe opening spleet, draaide zich op en liep weg, zonder ook maar één woord te zeggen, ik stond echt perplex maar blijkbaar mag je al blij zijn als je je pakket überhaupt geleverd krijgt want mijn broer ervaart dezelfde problemen en heeft zijn pakket nooit ontvangen. Nu zit ik weer op en bestelling te wachten die door de fietskoeriers bezorgd wordt en ook weer een onbekende vertraging heeft. Ik weet niet wat er aan de hand is binnen dit bedrijf maar er gaat een hele hoop mis!
Hoi Sylvia, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorgingen van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze vervelende situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt! ^A
Wederom instructies gegeven over het wel of niet plaatsen dan wel achterlaten van het pakket. Helaas was dat ook deze keer tevergeefse moeite
Hoi Alexander, Vervelend om te horen dat er geen gehoor is gegeven aan de gegeven instructies, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het verloop! ^A
Geen problemen
Vandaag kreeg ik een mailtje dat mijn pakket vertraagd was. Niks bleek echter minder waar, maar ik kreeg toch een beetje schrik. Mn pakket werd supersnel geleverd door een vriendelijke jonge fietskoerier. Altijd erg blij met deze fietskoeriers - Nijmeegse binnenstad emissievrij in 2025 ✊
Prima levering
Netjes afgeleverd.
Prima systeem qua tracking, omzetten van adres etc. Zeg alleen niet dat je tussen 9-17 komt als je dat niet kan leveren. Sowieso al een veel te grote window. Mensen hele dagen thuis laten zitten voor pakketjes is niet meer van deze tijd.
Niet bij mij thuis afgeleverd, pakket kwijt
Hoi Isa, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Mijn pakket komt tussen 17 en 22u ik ben 17u bewust de tuin uitgegaan, zodat ik de bel hoor, en zit nu te wachten tot nou inmiddels is het 22.08uur? En nu komen ze nog? Geen idee. Bellen kan dan niet meer is tot 22u. Gewoon irritant dus, net als alle andere pakketbezorg instanties! Al die beloftes gaan nergens over. Je zal het maar nodig hebben. Fietskoeriers zijn misschien groener, ik erger me GROEN en geel nu..
Hoi Bianca, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. ^A
1 dag vertraging is prima! Maar ik heb bijna 2 weken moeten wachten op mijn pakket. De service in de chat is ook zeer slecht! Valse beloftes ipv acties
Hoi Yanel, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Per fiets is sowieso oké. Was een aardige jongen, top!
Twee dagen te laat, maar daar werd ik over geinformeerd. Verder prima op 3-hoog afgeleverd en dat gebeurt zelden.
Ik heb bij mezelf het afgeleverd, dat was echt mooi.
Op tijd bezorgd
Top!
Netjes op de tijd
Helder gecommuniceerd per e- mail en bezorgd in de avonduren. Handig! Vrolijke koerier :)
Altijd vrolijk!
Uniek, duurzaam en stipt. Fietskoerier heeft een ferme pluim verdiend. Hopelijk wordt dit systeem , niet alleen voort gezet, maar ook in mogelijkheden uitgebreid.
Nadat het pakketje bij Fietskoeriers aankwam had ik het super snel in huis!!
Aardige bezorger