Hele vriendelijke jongeman
Snelle levering en jonge leuke gast. Vriendelijk!
Ik vind het heel slecht, dat je een mailtje stuurt, dat t pakket tussen 17.00 en 22.00 uur afgeleverd gaat worden.. En vervolgens een mailtje stuurt om 16.45, dat het pakket is afgeleverd!! Ik ben eerder uit mn werk gekomen en was om 16.55 thuis.. Vervolgens kan ik naar mn buurvrouw om daar het pakket op te halen.. Stuur de mensen de juiste tijden!!
Hoi Raymond, Ik kan me goed voorstellen dat dit vervelend is. Mijn excuses dat je eerder uit werk kwam en het pakket toch eerder is bezorgd. Ik heb er een notitie van gemaakt, bedankt voor het doorgeven. ^A
Netjes aan de deur afgegeven, met een vriendelijke lach:)
Mooi op tijd en correcte behandeling. Beleefd, vriendelijk
Goed aardig
Snel geleverd en vriendelijk
Duidelijk een fietsliefhebber die plezier heeft in zijn bezorgklussen. Absoluut voor herhaling.
Pakket sneller binnen dan verwacht, zeer vriendelijk bezorger
Prettig
Erg vriendelijke fietskoerier
Heel blij met mijn cd
Wat een snelle service! Bezorgd met een glimlach en een goed humeur! Top!
Snelle levering, bijzonder vriendelijke bezorger en mooi dat de bezorging per fiets gaat.
Geweldig dat er een milieuvriendelijke manier bestaat. Alleen de optie om het pakket op te halen is minder... Al vaker heb ik hier problemen mee. Ik kom via de site van het bedrijf (h&m) in dit geval niet op de juiste site van jullie om een retour afspraak te maken en via de mail met link (plan hier jou afspraak in) ook niet. Kan keurig zien dat pakketje afgeleverd is, maar verder niet. En het is niet duidelijk waar ik die afspraak dan wel kan maken... Vorige x heb ik ook een retour etiket moeten uitprinten en heeft t alsnog met DHL auto mee moeten gaan. Zonde.
Hoi Joyce, Bedankt voor je review. Tip omtrent het maken van een ophaalafspraak. Dit doe je door jouw T&T code en postcode in te vullen op deze website: https://www.fietskoeriers.nl/trackandtrace Vervolgens kun jij halverwege de pagina de paarse button aanklikken om een retourafspraak te maken. Een fijne middag toegewenst! ^A
We waren gewoon thuis. Er is niet aangebeld, maar toch bij buren in een ander portiek bezorgd. Heel irritant
Hoi Dewi, Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor het verloop! Ik heb er een notitie van gemaakt en ik wens je een fijne middag toe. ^A
Ik kreeg om 9.09uur een mail dat mijn pakket is bezorgden dat is niet gebeurd.Ik was thuis en er is niemand geweest.vervolgens bel ik op en krijg ik na 10 minuten aanneemt lijn te hangen pas te horen dat het erg druk is en dat ik het later moet proberen,dat had men beter meteen kunnen melden.De afzender van herpakken is OtriummB.V. Mijn trackingcode isFKSOAVCJ5UCLO
Hoi Marianne, Vervelend om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
M’n pakket is 4 minuten voor de dodenherdenking afgegeven. En ook nog geen idee waar…. Ben nu alle buren aan het appen maar tot dusver geen succes.
Hoi Leandra, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
snel en goede service
Mooi zo op de fiets!!
Nette koerier
nvt
Pakket zou zijn bezorgd i brievenbus, alleen deze was leeg!
Hoi Carla, Vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Heel blij met de overhandiging van het pakket. Ik werd gebeld zoals aangegeven, omdat de bel het niet deed.