Super netjes gebracht, aardige meneer en sportief en milieu bewust.
Vriendelijk en netjes
Koerier was er binnen de gestelde tijd (ondanks behoorlijk slecht weer). Nette bezorging met een glimlach.
Prima afgeleverd. Super vriendelijke bezorger
Pakketje werd mooi op tijd geleverd ondanks het slechte weer. Nadeel was alleen dat het pakketje ( in een papieren zak) goed doorweekt was.
Eerste keer kon het niet bezorgd worden door mezelf. Kwamen nog een keer langs. Aardige bezorger.
Prima gedaan ondanks de regen die er op dat moment was.
Pakket werd vriendelijk afgegeven
Vriendelijke koerier, op tijd afgeleverd ondanks het slechte weer. Complimenten daarvoor!
Netjes afgeleverd en gewacht tot ik de deur open deed/het pakketje oppakte. In de stromende regen!
Op tijd, correct afgeleverd door een enthousiaste medewerker en natuurlijk in lijn met het sustainability beleid
Fijne en goede communicatie. Vriendelijke bezorger. Top.
Pakket is snel geleverd en altijd vriendelijke bezorgers met een lach op hun gezicht. Je ziet dat ze genieten van het fietsen zelfs in de regen :)
Ondanks het slechte weer mooi op tijd en met een glimlach afgeleverd.
Ik voelde me een beetje schuldig dat ik voor de milieubewuste manier van bezorgen had gekozen omdat op het moment van bezorgen het echt keihard regende. De koerier was dan ook tot op het bot drijfnat. Maar dat verhinderde hem niet van een superaardige houding. Complimenten!
Komen niet op afgesproken tijdstip of komen niet
Hoi Sophie, Bedankt voor je review. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Na drie te hebben aangegeven, uiteindelijk ontvangen op zaterdag. Bij de track en tracé staat dat het maandag aankomend wordt geleverd. Totaal niet te vertrouwen
Hoi Lein, Wat vervelend dat er verwarrende berichten zijn gegeven omtrent de bezorging van je pakket. Onze excuses voor de verwarrende communicatie. Mocht de T&T code nogsteeds meldingen geven, zou je dan contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan zullen we dit voor je aanpassen in het systeem. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vorige week de order geplaatst en 1 week later zijn de spullen bezorgd, terwijl in de planning stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. Uiteindelijk 6 dagen moeten wachten i.p.v. 1 of 2 dagen.
Goedemiddag, Wij vinden het ontzettend vervelend dat je pakket zoveel dagen vertraging heeft gehad. Onze HUB in jouw stad heeft helaas een achterstand waardoor je pakket vertraagd is geweest. Onze oprechte excuses voor deze vervelende situatie. ^A
Pakket wordt niet geleverd op afgesproken dag Bezorgmoment is tot 3 x tie gewijzigd.
Hoi Marjory, Ik kan me goed voorstellen dat dit harstikke vervelend is. Onze excuses voor wijzigingen omtrent de bezorging van je pakket. We hopen dat je inmiddels je pakketje hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn willen we je vragen contact op te nemen met de klantenservice. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Prima dienst verlening, in de avond gebracht beter dan Post NL
Milieu op deze manier ontlasten door geen auto's te gebruiken. Prima
Vriendelijke bezorger en aan het begin van het tijdvak geleverd. Er stond tussen 17:00 en 22:00 en om 17:05 stond de bezorger voor de deur :) Erg tevreden :)
Snel en milieuvriendelijk
De fietskoerier heeft mijn pakket gewoon bij de voordeur neergezet omdat wij niet thuis waren. Echt een schande.
Hoi Patricia, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A