Keurig op tijd door een vriendelijke bezorger……

Keurig op tijd, door een vriendelijke bezorger aangereikt……Top

Eerste ervaring,uitstekend

Werd op de hoogte gehouden van alles,wat er gebeurde. Kreeg ruim van te voren een mail wanneer het bezorgd zou worden. Tussen 17.00 uur en 22.00 uur zou het bezorgd worden, de bezorger was er al om 17.08 uur dus TOP.

Super op tijd

De bezorger was 1 uur te vroeg, maar dat was zeker niet erg.

Prima, maar

Doos was kletsnat!!!!

Verkeerd pakket bezorgd.

Er is bij ons een pakket bezorgd Zuiderdreef 57. Wij wonen op zuiderdreef 220.

Super slecht

Pakket buiten neergezet bij de ingang van portaal! Pakket 3 uur eerder bezorgd als de tijdindicatie aangaf! Het zou bezorgd worden tussen 17:00-22:00 Pakket is om 14:00 neergezet, gelukkig stond het er nog

U schrijft dat ik t heb ontvangen maar dat klopt niet

Pakket, boek, niet ontvangen terwijl ik de hele dag thuis ben

Slecht

Men zette het pakketje voor de voordeur terwijl ik gewoon thuis was

Heel slecht

Heel slecht … ik krijgen mij pakket niet …via e-mail dat is gelukt met bezorgen…maar hij is niet binnen …via e-mail staat om 12.16 bezorgd op het adres …maar hij is niet geweest…ik ben gewoon thuis. En ik gister een bezorgd tijden gekozen voor dat ik thuis kunnen zijn …maar het helaas niet op afspraak…nog heel ergste dat pakket helemaal niet bezorgen… heel raar … Met vriendelijke groeten Irma

Perfecte duurzame bezorging, veel dank!

Mijn bestelde boek werd goed ingepakt & snel geleverd via deze fietsbezorgdienst, geweldige service, veel dank! Gaya

Keurige bezorging en op tijd.

Nooit problemen met deze bezorgdienst. Ik zou het elke webshop die bestellingen hebben voor hun klanten aanraden om met Cycloon af te spreken. Vervelende ervaringen met andere bekende bezorgdiensten!

Super tevreden! :)

Wat een fijne service! Echt mega tevreden en fijn dat er rekening gehouden wordt met de natuur om ons heen. We hadden zelf een grappig moment, de bezorger was zo snel op de eerste etage, ik de deur open deed en hem nog niet had verwacht waardoor ik enorm schrok haha! Beide moesten we erin lachen. De service is dus ook mega snel ;)!

Vriendelijk, netjes bezorgd

Het pakket werd me voor de tweede keer aangeboden. Gelukkig was ik nu wel thuis. Vriendelijke omgang en gewoon prima. Ik had op de site aan willen geven, wat de bezorger zou doen als ik weer niet thuis zou zijn. Echter de link werkte niet. Dat was jammer, maar vandaag gelukkig niet nodig. Ik had dan maar een briefje op de bel geplakt met informatie. Fijn dat jullie fietsen, doe ik ook zo vaak mogelijk maar dan zonder pakjes en niet zo hard fietsend als jullie dat kunnen. Groetjes

Pakket zorgvuldig achtergelaten toen we niet thuis waren!

Pakket zorgvuldig achtergelaten toen we niet thuis waren!

Supertoll!!!

Vielen Dank! Tolle Ware, schnelle Lieferung, bester Preis!!! Im Paket mit Überraschung, dank, habe mich sehr gefreut!!!

Verwarrend

Eerste bericht: uw pakketje past door de brievenbus. Tweede bericht: helaas, we hebben u niet thuis aangetroffen. Vervolgens datum van bezorging veranderd naar 7 feb. Op 5 februari wordt het bij mijn buurman bezorgd. En zojuist krijg ik bericht: hoera, uw pakket is bezorgd op uw adres. En ik zie een lege deurmat. Really?

Fake 'groene' bezorging

Een ronkend dieselbusje van DHL dat de motor liet draaien terwijl hij pakketjes door de flat bezorgde heeft mijn pakketje bezorgd. Vervolgens krijg ik een vrolijk mailtje van Cycloon over hoe goed het wel niet is voor het klimaat dat hun fietskoerier het pakket heeft bezorgd. Mooie idee, maar ook gewoon niet waar. Greenwashing?

Prima milieuvriendelijke bezorging

Goed op tijd en milieuvriendelijk, ik zou willen dat alle kleine pakketten zo worden bezorgd.

Bestelling niet ontvangen

Een mail gekregen dat mijn bestelling thuis bezorgd is maar er is niks bezorgd

Snel, vriendelijk

Super vriendelijke bezorger!

Op tijd geleverd en een vriendelijke bezorger

Het pakketje is op tijd geleverd en de bezorger was heel vriendelijk.

Prima idee voor deze afleveringservice.

Keurig op tijd en een vriendelijke bezorger!

Goede coerier, heeft netjes bij de deur aangebeld en even gewacht voor reactie

Zeer positief, Behulpzame en geduldige courier die zorgvuldig met het pakket omging. wat ik bij andere Dhl/postnl/amazon wel eens anders heb gezien (videodeurbel beelden) Tevens was de bezorgtijd van Cycloon van webwinkel --> thuis, Zeer snel (binnen 1 dag!!) en duurzaam + sociaal :)

Prima bezorgd

Prima service Prima op tijd keurige nette bezorger

Niet bezorgd

Bestemming van mijn pakket is onbekend. Op track&trace staat dat deze bezorgd is, echter heb ik niets ontvangen. Op het zogenaamde tijdstip was ik gewoon thuis, maar geen bezorger gezien. Wat een teleurstellende service, en nu moet ik gewoon 'afwachten'?