Prima afgeleverd
Snel en groen
Afgeleverd volgens afspraak, top ! En ecologisch verantwoord.
Keuring bezorgd
Vlotte, tijdige levering met vriendelijke bezorger. Tevreden dus.
Ik kreeg een briefje met daarop dat mijn pakketje geleverd is bij de buren, kom ik thuis ga ik dit effe navragen bij de buren. Werd er verteld aan mij dat er geen ene pakketje daar ligt! Volgende keer wil ik dat mijn pakketje niet meer bezorgd word bij de buren!!!!
Hoi Grace, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik woon in buitengebied voor de bezorgers ,geen probleem!!!
Op tijd, vriendelijk, pakket in goede staat
Mijn pakje is bezord bij de buren op maandag, terwijl ik via de website had aangegeven dat donderdag bij mij te doen. Een week later krijg ik een triomfantelijk mailtje dat het pakje vandaag, een maandag te laat dus, is bezorgd om 21:59. Nou dat pakje had je een week geleden al bezord.
Hoi Bram, Vervelend om te horen dat je pakketje vertraging heeft opgelopen en uiteindelijk bij je buren is bezorgd, onze excuses voor het verloop. Gelukkig heb je het pakketje ontvangen! Een fijne middag toegewenst. ^A
De fietskoerier fietste niet maar kwam net als de vorige keer… met de auto.
Hoi Nelleke, Bedankt voor je review. Helaas fietsen we nog niet in alle postcodegebieden en kan het soms voorkomen dat je pakket bezorgd wordt via een andere bezorgdienst. Onze excuses voor de verwarring. ^A
Netjes geleverd! Sportief en gezond!
Pakket zou vrijdag bezorgd worden. Ik had het moment verplaatst omdat ik dan niet thuis zou zijn. Het pakket is op het nieuwe afgesproken moment bezorgd. Dat was fijn. Wel ben ik met Zalando snellere bezorging gewend wanneer ze het met PostNL bezorgen. het duurde meerdere dagen voordat het voor mij duidelijk was wanneer ik het pakket zou krijgen. Daarom een halve ster minder.
De bezorger kwam op de dag en binnen de afgesproken tijd. Ik vind het goed dat we zo de CO2 uitstoot kunnen verminderen.
Ander bezorgtijdstip: geen probleem Milieuvriendelijke bezorging Enthousiaste en vriendelijke bezorger
Snelle levering en duidelijke communicatie. En natuurlijk veel beter dan die vervuilende kpn/DHL busjes...
kon gelukkig bellen om dat de bel kapot was( in appartement ) dat was en is goed geregeld dat bellen
Hij klopte op het raam want onze bel was kapot
Wij waren niet thuis. Het zou pas morgen bezorgd worden. Geen idee waar het afgegeven is. Vermeldt dat dan ook!
Hoi Corine, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik zag dat ze er aan kwam fietsen dus stond al voor de deur ze was heel chagrijnig en gooide mijn pakketje naar mij toe en zij doei en ze fietsen weer weg,
Hoi Latife, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor het verloop. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je heeft afgeleverd en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bezorger kwam zeer niet vriendelijk over Geen houding Leek wel onder invloed van het 1. Of ander Nee sorry Geen succes
Hoi Edwin, Wat vervelend om te horen. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Enschede. Fijne dag! ^A
2de keer dat ik wat van ze krijg beide keren slecht. Lang en laat tijdslot 17-22u. Vervolgens ben ik thuis, wordt er niet aangebeld. Maar krijg ik een mail je pakket is bezorgd waar dan? Geen nummer van buren want is blijkbaar bij mij bezorgd ook geen briefje in de bus.
Hoi Malika, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. De medewerkers van onze klantenservice kunnen je beter helpen met deze vraag. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan vragen we naar je T&T code en gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. ^A
Erg vriendelijk
Ze er tevreden
Was verfrissend om een vrolijke pakketbezorger aan de deur te treffen!
Staat hierboven