Leuke bezorger
De bezorger heeft dit pakket simpelweg tegen een gevel gezet, aan de openbare weg. Het is dat een collega het pakket zag. Voor het zelfde geld neemt een willekeurige voorbijganger het pakket mee. Tevens was het een dag later dan aangegeven. Niet tevreden dus.
Hoi Arjen, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Eerste keer waren we gewoon thuis is er niet eens aangebeld. En werd er gezecht dat het aan ons lag dat we er niet waren. Als er niet word gebeld kunnen we ook niet weten dat er iemand aan de deur staat. 2de keer aanbieden zou tussen 17 uur en 22uur komt hij om 12 uur. Stond op het punt om weg te gaan. Had geluk dat ik dus nog net thuis was.
Geen idee
Netjes op tijd, fijne afhandeling
Ik ben over het algemeen tevreden met Fietskoeriers. Het was deze keer alleen jammer dat ik er zelf achter moest gaan waar mijn bestelling bleef . De verwachte tijd werd niet gehaald en kreeg de volgende ochtend pas antwoord op mijn vraag waar mijn bestelling bleef. Dus positieve feedback …..blijf alert en scherp !
Waardeloze service!! Keuze gemaakt tussen 17.00-22.00. Dan een dag later en dan de volgende dag in de ochtend. Nooit meer!
Hoi Peter, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Leiderdorp. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Ben gewoon de hele avond thuis geweest. Nooit aangebeld en opeens staat er bezorgd. Ook niet in de brievenbus geleverd. Is gewoon nooit langs gekomen.
Er staat dat mijn pakketje is geleverd maar ik heb niks ontvangen.
De bezorging was uitstekend. Ook dat je je voorkeur op kunt geven bij wat te doen van niet thuis zijn b.v ivm hond uitlaten….
Ik kwam thuis en mijn pakket is voor de deur gezet. Deze heeft de halve dag voor de deur gestaan. Dit is volgens mij niet de bedoeling en kan zo meegenomen worden.
Goed en snel geleverd
Fijn dat de fiets gebruikt wordt
Pakket genoteerd als bezorgd geen pakket. Ik moet 3 werkdagen wachten terwijl de bezorging kleding voor een bruiloft bevat die al binnen 3 werkdagen is.
Hoi Marlyse, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Ik snap helemaal dat dit niet fijn is met de bruiloft op komst. Ik hoop dat je pakket inmiddels binnen is, zo niet dan zal ik je willen adviseren om contact op te nemen met de klantenservice. Dan kunnen we uitzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Op zich oké fietskoerier, maar wel aanbellen. Ik zat in de huiskamer, onmogelijk om de harde bel niet te horen.
Hoi Tineke, Bedankt voor je review. Ik heb er een notitie van gemaakt en zal deze doorsturen naar de Fietskoeriers in Nijmegen. Een fijne middag toegewenst. ^A
Erg vrolijk en vriendelijke koerier, goed voor milieu
Snel en helemaal prima!
Ik wist nog niet zeker of ik op tijd thuis zou zijn en had bij de track&trace een opmerking achtergelaten of de bezorger mij kon bellen. Keurig een belletje gekregen en toen een plek beschreven waar hij het kon neerleggen. Bij aankomst netjes achtergelaten en het pakket mogen ontvangen. Super... mogen de andere koeriers wel een voorbeeld van nemen.
Pakketjes worden altijd op tijd afgeleverd door de fietskoeriers. Deze keer had ik gevraagd het op een aangegeven plek neer te leggen omdat ik wist dat ik niet thuis zou zijn. En geheel volgens instructie lag mijn pakketje daar. Daar word ik blij van. Top!
Gewoon goed.
Je kan op ze rekenen
goede informatie, volgens afspraak geleverd, op de fiets
Heel aardige jonge vrouw, die me, ondanks dat ze overduidelijk druk (en zelfs bezweet) was, de tijd nam om me in de ogen te kijken en blij te zeggen: "Alstublieft. Hier is uw pakketje". Beleefd en respectvol en plezierig.
Ik maak al langere tijd gebruik van de Fietskoeriers.nl en ben super tevreden met de service. Komt altijd aan op een goed moment en lekker flexibel ivm late tijden en door de brievenbus.
Vriendelijk en zorgvuldig afgeleverd. Erg tevreden.