Beter voor het milieu
Snelle levering en eindelijk een bezorger die weet hoe een deurbel werkt.
Het pakketje werd netjes door de brievenbus geschoven.
Altijd op tijd, goed gehumeurd, beleefd én milieuvriendelijk!
Snelle bezorging en ik werd van alle statussen goed op de hoogte gehouden
Top.
Goed!
Fijn dat het met de fiets bezorgd kan worden
mijn pakket i geleverd bij de buren, maar hier hbe ik geen melding van gehad. dit is erg jammer en schending van vertrouwen
Hoi Tipu, Bedankt voor je review. Heb je je T&T pagina online gecontroleerd? Indien we bezorgen bij de buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Indien dit niet is gebeurd, onze oprechte excuses. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat je pakketje inmiddels gevonden is bij de buren! ^A
De bestelling zou gister na 1700u komen. Ik had voor de zekerheid een briefje op de deur gedaan dat indien ik niet thuis ben het bij de buren geleverd kan worden. Ik vond het pakketje gepropt in mijn brievenbus om 16.45u. 1. Ik vind dit ontzettend slordig en onverantwoordelijk. Dit gaatnom een bestelling van een ander. Duw dan de gehele bestelling door de brievenbus zodat ie zeker weten binnen is. Zo kan iemand anders dan ikzelf het er nog uit halen. 2. Was niet op de afgesproken tijd geleverd 3. Is niet bij de buren afgeleverd zoals aangegeven indien ik niet thuis zou zijn. Kortom slordig en onverantwoordelijk Tip! Om een volgende keer aan te geven dat het om een brievenbuspakket gaat (door de brievenbus past). Ik had namelijk de datum verzet naar een moment dat ik wél thuis zou zijn omdat ik dacht hiervoor thuis te moeten zijn!
Hoi Minal, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de wijze van bezorging. Onze excuses voor het verloop. Ik heb er een notitie van gemaakt en zal dit doorsturen naar de koeriers in Groningen. Een fijne dag toegewenst! ^A
Helemaal prima dat fietskoerier bezorgt op de fiets maar jammer dat het pakket zomaar voor de voordeur was neergezet terwijl we gewoon thuis waren. Even achterom brengen had ook gekund. Wij ontdekten het pakket pas vanmorgen en zijn blij dat het niet is natgeregend
Hoi Evelien, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Prima.
heb NIETS ontvangen .Maar krijg middels track & trace te horen dat mijn pakket BEZORGD is !!! Geen idee waar of bij wie, hoe dan ook niet bij mij !
Goedemorgen, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik heb een mail gekregen dat mijn pakket is geleverd op mijn adres maar ik heb mijn pakket helemaal niet ontvangen! Zeer slechte service
Hoi Ayse, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
De beste manier om een pakketje te bezorgen is toch op de fiets, ik ben er blij mee.
Goeie service. Zeker nu de benzine prijs zo hoog is .
Beleefde koerier en correct ontvangen!
Geweldig een vlotte verzending.
Met geweld door brievenbus geduwd. Product kapot gegaan en er mist een artikel. Graag reactie!!
Hoi Elizabeth, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snel, vriendelijk
Ging smooth fijne toon en toffe koerier
Kreeg mail tussen welk tijden en op welke dag mijn bestelling bezorgd zou worden. Klopte precies!
Respect voor deze manier van pakketbezorging; de koeriers zijn altijd vriendelijk en trotseren weer en wind. Hopelijk nodigt dit meer mensen uit om creatieve oplossingen te bedenken voor een groot klimaatprobleem.
Is zeker beter op de fiets en milieuvriendelijk. En snelle bezorging zonder oponthoud. Top!