Staat dat het afgeleverd is, maar pakket nergens te bekennen
Hoi Charlotte, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bezorger was onbeschoft en bracht pakketje niet eens naar boven SLECHTE SERVICE
Hoi Karel, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Hele avond thuis gezeten van 17.00 tot 10.00 uur. Geen bericht dat het tijdstip niet gehaald werd. Kreeg ik pas de dag erna. Gelukkig waren buren thuis om het pakket overdag aan te nemen.
Hoi Mègy, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor de verwarrende communicatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Wageningen. Fijne dag! ^A
Geen briefje achter gelaten waar m'n pakketje is
Hoi Senada, Heb je je T&T pagina online gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Je wordt beleefd benaderd, pakketje wordt keurig afgeleverd en er wordt duidelijk gecheckt of het bij de goede persoon komt.
Goed gedaan!
Snel geleverd door een vrolijke dame op de fiets. Topper.
Het is mooi dat op een milieu vriendelijke manier het paket(je) werd bezorgd. En door een vriendelijke bezorger. En netjes afgeleverd.
Snel en vriendelijke bezorging
Fietskoerier kwam op de afgesproken tijd en was erg vriendelijk. Mijn pakket is netjes en droog bezorgd. Top geregeld en de juiste mensen in dienst genomen:) ga zeker vaker bestellen.
product snel en goed ontvangen
Geen ronkende witte bestelbusjes, geen harde muziek uit geopende portieren, nee een ,ondanks de regen, zeer fris ogende jongeman die mij met een grote glimlach mijn bestelling bezorgde en daarna weer vrolijk verder ging door de regen. Dat dus !!
Geweldig door de regen op de fiets! Topper
Op tijd geleverd
Geweldig 1 dag eerder dan aangeven
Super tevreden met deze manier van bezorgen. Stipt op tijd geleverd op de de datum die ik gewijzigd had. Geweldig hoor.
Perfect op tijd, netjes geleverd en heel vriendelijk
Een dag later dan afgesproken tijd, en dit al voor de tweede keer,hoorde bij jullie klantenservice dat over district Leiden veel klachten binnenkomen
Hoi Evelyn, Ik kan me goed voorstellen dat dit hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je hebt moeten wachten op je pakket. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 z (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Er staat dat het is afgeleverd, maar ik heb helemaal niks ontvangen. Ook niks bij de buren blijkbaar want er staat dat het op mijn adres is afgeleverd
Hoi Betul, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik zou worden gebeld en zou gisteren worden geleverd. Zelfs gewacht tot 22.00 uur !!!
Hoi John, Vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Mijn pakket is nooit bezorgd
Hoi Kaat, Wat vervelend dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het regent, de bel gaat, de super vrolijke fietskoerier staat voor de deur. De regen deert 'm niet. Daar word je toch vrolijk van?!!
^^
Hoi Dylan, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik heb volgens mijn mail 2 pakketten ontvangen maar heb maar 1 pakket in de brievenbus gevonden Heb doorgegeven dat ik op dinsdag 31 mei niet aanwezig zal zijn, maar op woensdag Er zit ook geen retourformulier bij ingesloten Mvg Ginny
Hoi Ginny, Vervelend om te horen dat je maar één van de twee pakketten aantrof in de brievenbus. Wij hopen dat jij het andere pakket ook inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A