Slecht. Pakket niet gehad.
Hoi Esther, Heb je je T&T pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ongelooflijk Ze zouden gisteren komen het werd uiteindelijk vandaag voor mijn buitendeur gelegd Heeft er uren gelegen een pakket van 100,00
Goedemiddag, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Dit keer wordt er vermeld afgeleverd bij 35HS, maar hier woont tijdelijk niemand dus is niet mogelijk. 33 en 37 geprobeerd zij hebben ook niets in ontvangst genomen. Vorige x zei bezorger dat ik niet thuis was terwijl ik gewoon thuis zat te wachten
Hoi Nadine, Wat vervelend om te horen. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakket zeiknat ontvangen.
Hoi Sanneke, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Wij waren gewoon thuis. We waren met spoed op de pakketje aan t wachten. Zijn ze bezorgd bij de buren!! Nooit meer fietskoerier Ik heb bewijs
Hoi Vera, Dat is natuurlijk niet de bedoeling, vervelend om te horen. Onze excuses voor het verloop en bedankt dat je de tijd hebt genomen deze review te plaatsen! Een fijne dag toegewenst. ^A
Een uur geleden de track&trace bekeken. Zou pas volgende dag geleverd worden. Geluk dat ik nu thuis was. Daarnaast is het hele pakket zeiknat. Een paar druppels van fietstas naar voordeur zijn natuurlijk onvermijdelijk als het regent, maar zo nat kan niet. Zo beschadigen je nieuwe spullen. Geen succes zo.
Goedemiddag, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Krijg een melding dat bestelling zojuist geleverd is, maar dat is niet het geval!!
Hoi Manon, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
1 week moeten wachten op het pakket en uit het niks werd er net aangebeld door de fiets koerier. geen notificatie gekregen dat ze nu al kwamen, gelukkig was ik thuis. Bezorger was wel heel vriendelijk. Administratie en je klanten op de hoogte houden mogen ze wel beter gaan doen.
Hoi Saskia, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Haarlem. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Ik heb voorkeur voor een fietskoerier t.o.v. gemotoriseerde koerier, maar miste al twee keer een seintje vooraf. Dat aspect mag beter.
Is niet bezorgd
Hoi Lieneke, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Wegens een sorteerfout helaas 5 dagen later pas ontvangen
Hoi Marcel, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. Bedankt voor het schrijven van je review. Een fijne middag toegewenst! ^A
Pakket gewoon bij de voordeur gezet. En als het dan weg is!!!!!! Geen woorden voor.
Hoi Sonja, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik was gewoon thuis en de koerier heeft pakket bij de buren afgeleverd. Waarom niet gewoon bij mij?
Hoi Charlotte, Dat is niet de bedoeling, onze excuses voor het verloop. Bedankt voor het doorgeven, dit houdt ons scherp! Een fijne middag toegewenst. ^A
Pakketje helemaal zeiknat aangekomen, en dut is niet de eerste keer!
Hoi Chaima, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je heeft bezorgd en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Wordt niet aangebeld, geen briefje, niets en vervolgens een mail dat je niet thuis bent.. zo vermoeiend hoeveel postbezorgers niet eens meer de moeite nemen langs te komen en aan te bellen
Hoi Annemieke, Wat vervelend om te lezen, onze excuses voor het verloop. Ik heb er een notitie van gemaakt en doorgestuurd naar Breda. Bedankt dat je de tijd hebt genomen dit te melden. Een fijne middag toegewenst! ^A
Ik kan eigenlijk geen beoordeling geven omdat ik geen pakketje heb gezien.
Hoi Gerry, Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Kan nergens een retourophaling inplannen.
Product niet ontvangen in mijn brievenbus.
Hoi Elly, Heel vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Op tijd en perfecte bezorging
Ik heb ruim twee weken op mijn pakket gewacht, elke keer werd de bezorging uiteindelijk verzet, na er avonden rekening mee te houden dat het van 17.00-22.00 bezorgd zou worden. Afgelopen donderdagavond was ik niet thuis, kreeg ik een melding dat het pakket geleverd was, maar ik heb niks ontvangen.
Hoi Lisette, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakket was bezorgd met vertraging bij de buren. Ik had alleen geen melding gekregen dat het bij de buren lag, dus vroeg me af waar het pakket was (ik heb ook meerdere buren). Jullie e-mail communicatie was wel in orde toen ik om uitleg vroeg.
Hoi Marc, Dat is natuurlijk niet de bedoeling dat er geen melding bij stond waar je pakket was bezorgd, onze excuses. Fijn dat je pakket inmiddels terecht is en dat je goed geholpen bent via de e-mail. Ik wens je een fijne middag toe! ^A
Bezorging werd elke keer uitgesteld en was er uiteindelijk veel te laat.
Hoi Patty, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat vervelend is. Mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Er werd aangebeld en niet naar mijn voordeur gekomen! Ik heb zelfs niks in mijn brievenbus gekregen, schandalig. Vast een fout gemaakt door de fiets koerier. Ik heb helemaal niks!!
Hoi Mandy, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Zeer vriendelijke bezorger.
Vriendelijke bezorger en professioneel