Pakket niet ontvangen!!!

Slecht. Pakket niet gehad.

Zeer slecht

Ongelooflijk Ze zouden gisteren komen het werd uiteindelijk vandaag voor mijn buitendeur gelegd Heeft er uren gelegen een pakket van 100,00

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

4e x pakje niet ontvangen

Dit keer wordt er vermeld afgeleverd bij 35HS, maar hier woont tijdelijk niemand dus is niet mogelijk. 33 en 37 geprobeerd zij hebben ook niets in ontvangst genomen. Vorige x zei bezorger dat ik niet thuis was terwijl ik gewoon thuis zat te wachten

Pakket zeiknat ontvangen

Pakket zeiknat ontvangen.

Slecht

Wij waren gewoon thuis. We waren met spoed op de pakketje aan t wachten. Zijn ze bezorgd bij de buren!! Nooit meer fietskoerier Ik heb bewijs

Geen succes

Een uur geleden de track&trace bekeken. Zou pas volgende dag geleverd worden. Geluk dat ik nu thuis was. Daarnaast is het hele pakket zeiknat. Een paar druppels van fietstas naar voordeur zijn natuurlijk onvermijdelijk als het regent, maar zo nat kan niet. Zo beschadigen je nieuwe spullen. Geen succes zo.

Bestelling is niet geleverd

Krijg een melding dat bestelling zojuist geleverd is, maar dat is niet het geval!!

1 week moeten wachten op pakket

1 week moeten wachten op het pakket en uit het niks werd er net aangebeld door de fiets koerier. geen notificatie gekregen dat ze nu al kwamen, gelukkig was ik thuis. Bezorger was wel heel vriendelijk. Administratie en je klanten op de hoogte houden mogen ze wel beter gaan doen.

Geen notificatie gekregen

Ik heb voorkeur voor een fietskoerier t.o.v. gemotoriseerde koerier, maar miste al twee keer een seintje vooraf. Dat aspect mag beter.

Waar is mijn pakket?

Is niet bezorgd

Vertraging

Wegens een sorteerfout helaas 5 dagen later pas ontvangen

Slecht

Pakket gewoon bij de voordeur gezet. En als het dan weg is!!!!!! Geen woorden voor.

Niet bezorgd thuis

Ik was gewoon thuis en de koerier heeft pakket bij de buren afgeleverd. Waarom niet gewoon bij mij?

Zeer slecht

Pakketje helemaal zeiknat aangekomen, en dut is niet de eerste keer!

Bellen niet eens aan

Wordt niet aangebeld, geen briefje, niets en vervolgens een mail dat je niet thuis bent.. zo vermoeiend hoeveel postbezorgers niet eens meer de moeite nemen langs te komen en aan te bellen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Ik heb helemaal geen pakketje gezien

Ik kan eigenlijk geen beoordeling geven omdat ik geen pakketje heb gezien.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Kan nergens een retourophaling inplannen.

Kan nergens een retourophaling inplannen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Niet goed…

Product niet ontvangen in mijn brievenbus.

Perfect!

Op tijd en perfecte bezorging

Pakket is niet geleverd

Ik heb ruim twee weken op mijn pakket gewacht, elke keer werd de bezorging uiteindelijk verzet, na er avonden rekening mee te houden dat het van 17.00-22.00 bezorgd zou worden. Afgelopen donderdagavond was ik niet thuis, kreeg ik een melding dat het pakket geleverd was, maar ik heb niks ontvangen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakket bezorgd met vertraging bij buren zonder melding

Pakket was bezorgd met vertraging bij de buren. Ik had alleen geen melding gekregen dat het bij de buren lag, dus vroeg me af waar het pakket was (ik heb ook meerdere buren). Jullie e-mail communicatie was wel in orde toen ik om uitleg vroeg.

Bezorging veel telaat

Bezorging werd elke keer uitgesteld en was er uiteindelijk veel te laat.

Slaat nergens op.

Er werd aangebeld en niet naar mijn voordeur gekomen! Ik heb zelfs niks in mijn brievenbus gekregen, schandalig. Vast een fout gemaakt door de fiets koerier. Ik heb helemaal niks!!

Vriendelijkheid koerier

Zeer vriendelijke bezorger.