mijn pakket lag niet in de brievenbus,geen briefje of iets. kortom niet geleverd en weet niet wat ik nu moet doen! ik kreeg wel een mail dat het is geleverd maar niet dus!
Hoi Pé, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
De bezorger moest savonds aanbellen om de eerste door door te kunnen komen ivm veiligeheid savonds. Ik heb open gedaan, lang gewacht voor de volgende bel beneden en boven ging, maar het bleek dat hij het ineens in de bringme box had gedaan. Deze box is bedoeld voor wanneer mensen niet thuis zijn, hij wist dat ik gewoon thuis was maar nam niet de moeite om boven te komen. Zeer slecht, en hiermee houden wij boxen bezet voor mensen die het wel nodig hebben die niet thuis zijn.
Hoi Carmen, Dat is vervelend om te horen. Bedankt voor het melden, ik heb er een notitie van gemaakt en zal dit doorsturen naar de fietskoeriers in Rotterdam. Een fijne middag toegewenst! ^A
Er is niet aangebeld bij mijn adres, maar krijg wel een mail dat het bezorgd is. In de mail staat dat het pakketje bij de buren bezorgd te zijn. Waarom bellen jullie niet gewooon bij het juiste adres aan?
Hoi Vivian, Ik kan mij goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt! ^A
Rond 20u kreeg ik een melding dat de bezorging uitgesteld was naar een dag later. Toen wij om 22.15 op bed lagen, werd met een hoop herrie het pakket door de brievenbus geduwd. Dit paste net aan. Mijn kinderen werden er wakker van. Heel vervelend dit. En vreemd dat ik eerst de melding krijg dat het pakket een dag later bezorgd wordt en het dan ineens wel bezorgd wordt.
Hoi Marinka, Vervelend om te horen dat jullie slaap hierdoor is verstoord, onze excuses. Ik kan me voorstellen dat het laat is, maar met het grote aantal online bestelde pakketten proberen we tot uiterlijk 22.00 uur door te fietsen zodat iedereen zijn of haar pakket op tijd heeft. Ik heb er een melding van gemaakt en zal dit doorsturen naar de fietskoeriers in Zoetermeer. Bedankt voor het doorgeven en een fijne middag toegewenst. ^A
De bezorgers van Fietskoeriers zijn altijd vriendelijk en netjes. Het pakketje wordt altijd keurig en met zorg overhandigd.
Bezorgd, maar ik kreeg geen update toen de fietskoerier onderweg was. Tijdvak van 17:00 - 22:00 vind ik te ruim en niet klantvriendelijk.
Fijn dat er via de fiets ook in de avonden bezorgd kan worden.
Snelle en vriendelijke bezorging
Prima ervaring, aanrader!
Netjes een berichtje vantevoren en op tijd bezorgd. Top!
Zéér vriendelijke koerier.
Beste manier van bezorgen! Duidelijk, komen afspraken na, geen herrie of stank in de straat, geen overlast van stilstaande busjes. Er zou veel meer per fietskoerier bezorgd moeten worden, beter voor iedereen!
Helemaal top
Netjes op tijd en keurig afgeleverd. Met een vrolijke lach.
ik heb vandaag voor de eerste keer een h&m pakket ontvangen van een fietskoerier prima op tijd ! dag en aan tijd gehouden!
Niet aangebeld, geen pakketje, staat wel bezorgd
Hoi Arnold, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Keurig bezorgd en heel vriendelijke bezorger.
Goed en snel bezorgd.
Milieuvriendelijke bezorging, fantastisch
Ik maak dit voor de 1e keer mee en ik vind het tof dat het goed verlopen is. Ik word goed op de hoogte gehouden wanneer de fietskoerier ongeveer kan komen... Dus ik ben uiterst tevreden
Snel en goed geleverd
Vriendelijk personeel
Mooi binnen de afgesproken tijd bezorgd